Премини към съдържание

Patrikman

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което Patrikman е написал

  1. Продавам зимни гуми Tiger 185/65/14, заедно със стоманени джанти 4х114, ф67,1 и тасове към тях. Джантите са свалени от Каризма, но предполагам стават и за други модели. Цена на комплекта - 140лв. Тел. за връзка: 0888934973 Снимка
  2. Да се затвори - проблема е решен!
  3. Здравейте, Търся да закупя решетки за климатик/парно въздуховодите на Каризма 98г GDI. Необходим ми е пълен комплект - странични и централни.
  4. Здравейте, Търся да закупя панел за управление на ел стъклата на Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Мисля, че стават и от СпейсСтар, но не съм на 100% сигурен. Моля, пишете ми на лично, ако имате възможност да помогнете.
  5. Търся километраж за Mitsubishi Carisma 1.8 16V GDI, 125 к.с., хечбек, 1998 г. Цена?
  6. Patrikman

    Продавам бобини

    Вече, колегa откликнa нa проблемa ми. Блaгодaря.
  7. Леко рaзвитие - смених свещите с нови NGK, но проблемa не е изчистен. Когaто е студенa е добре, но зaгрее ли - мъкaтa зaпочвa. Вече се отчaйвaм, a и товa безпaричие не ми позволявa бог знaе колко aлтернaтиви :(
  8. Patrikman

    Продавам бобини

    Сaмо еднaтa бобинa? Ценa? И aко може дa споделиш, кaкъв е бил проблемa? /може и нa лично, зa дa не спaмим/.
  9. Здрaвей, колегa! Трябвa ми зaпaлителнa бобинa зa Кaризмa 1,8 GDI 98. Нaмирa ли ти се тaкaвa и нa кaквa ценa?
  10. Хубава и спокойна Бъдни вечер!! Определено проблемът е когато колата загрее! Сутрин на студен двигател - няма проблем. Позагрее ли - започва.... Свещите, май...или греша?
  11. Не! Нямa никaквa индикaция зa проблем.
  12. Вече прекъсвa постоянно! :( Имaте ли идеи? Точно зa прaзниците ми се вързaхa ръцете.... :(
  13. Здравейте, От няколко дни, Каризмата ми негодува! При студен двигател е безупречна, но когато повиши температурата, започва да прекъсва. Мога ли да и помогна със собствени усилия или иска доктор Милен да и обърне специално внимание /тя не е имала доста време нужда от вниманието му, но..../
  14. Не, колегa. Зa съжaление, всичко е тaкa, кaкто го описвaм.
  15. Привет, колеги! През почивните дни, реших да сложа ксенонова система на Каризмата. Да, обаче не се получи, защото нямам захранване на буксата за самата крушка! Ще обясня от начало, за да не ви заблудя. Ксеноновата система е сравнително добра, но това не е от значение в случая. Когато е поставена обикновена халогенна крушка, то проблеми няма - има захранване и всичко е ок! Когато обаче извадя халогенката, захранването отпада /замервам с мултицет/. При поставянето на кабела за баласта, захранване отново няма и съответно няма как да запаля ксенонките.....Изключвам ги и поставям обратно халогенката и всичко е ок ! Какво да направя? Има ли автомобила някаква защита? Да не би при липса на съпротивление да отпада и захранването ? До сега не съм срещнал мнение на колега, да е изпитал проблем при поставянето на ксенон! А и още нещо - ксенон системата е пробвах на другия си автомобил - работи без проблеми.
  16. Никой ли не се е сблъсквал с подобен проблем ? Жалко.......
  17. Здравейте, колеги ! Изчезна ми показанието за общо изминатите километри на дисплея на борд компютъра........някой има ли идея за случващото се ?
  18. Patrikman

    Челно стъкло

    Милен е прав - не се плаши от китайското стъкло! На всичките ми служебни коли, след износване са със сменени предни стъкла и то все китайски - няма никакви проблеми - нито зима нито лято !
  19. Patrikman

    Питане за каризма

    Не карам Каризма автоматик и затова не мога да ти бъда полезен с мнение и отзиви. Но относно буквеното означение: "L" идва от LOW - ниска скорост. "D" - може да караш през всички скорости - от 1- до 4 най често. Ако си на 3 - от 1- до трета, ако си на 2 - първа и втора са разрешени /двигателят може да се пръска, но няма да включи на по-висока скорост. 1 - само първа. L- най често замества "2". Това се прави, защото ако дърпаш ремарке, или каравана, може автомобила да превключи висока предавка ,но да няма тяга и само да те прехвърля, от 3- 4 , и почти веднага обратно. Полезно е и при спускане по стръмен път при сняг, при заледено, при лоши пътища. Ако имаш нарисувана снежинка на отделен бутон при натискане се забранява първа. Така колата потегля направо на втора с много по-добра стабилност, без боксуване - при сняг и лед.
  20. Patrikman

    Отново относно CHECK ENGINE

    Забавих се с отговора, но то си е за срам ! Или от притеснение или не знам от какво, но въпросната лампа е наистина тази за течността за чистачките. Но пък вижте колко съм прилежен - толкова време, не съм допуснал да спадне нивото :D Благодаря Ви отново ! :drinks:
  21. Patrikman

    Отново относно CHECK ENGINE

    Благодаря ви много за отзивчивостта ! Тази сутрин не ми присветна още, но пробега ми е само 10км. Ще долея казанчето с течност за чистачите - може наистина окото да ме е заблудило и да е неговата лампа. Ще проверя и ще пиша дали всичко е ОК ! Благодаря ви отново !
  22. Patrikman

    Отново относно CHECK ENGINE

    Ако това е от значение - за 30 секунди - светна и загасна 30 пъти !
  23. Patrikman

    Отново относно CHECK ENGINE

    Да - разбира се, че си прав ! Включил съм бил противоположното краче, но и при правилния крак - историята е същата - няма грешка - лампата мига на постоянни равни интервали докато не изключа от контакт.
  24. Отново повдигам въпрос относно CHECK ENGINE лампата. И отново имам проблем когато съм далеч от Пловдив :( Започвам с предистория, от там, от където имам чувството, че може да има нещо общо: Тръбите за изходящите газове, бяха започнали да прегарят, затова ги свалих и подмених - от гъвкавата връзка до задното гърне всичко беше сменено или закърпено. Наложи се точкова заварка на едно две места в качено положение, за да фиксирам положението на свързващите фланци. Заварките бяха направени при свалени клеми на акумулатора. До тук - всичко добре. След този ремонт, тръгнах веднага на път - изминах около 350 километра, при което не съм забелязал никакви проблеми с вървенето на колата или с примигване на лампата CHECK ENGINE ! Може би и защото слънцето блестеше през целия път в арматурното табло и не съм забелязал. Но при смрачаване, забелязах, че при рязко ускорение, въпросната лампа премигва за части от секундата, но не винаги ! Паркирайки за вечерта, направих веднага самодиагностика, но НЕ ми показва какъвто и да е код за грешка /лампата си остава загасена/. Няма никакви видими проблеми при вървенето на автомобила ! Трябва ли да бъда притеснен? Плановете за връщане близо до Милен са чак след празниците ! :(
×
×
  • Създаване...