Премини към съдържание

ms_auto

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    2

Всичко което ms_auto е написал

  1. Тези шарнири които търсиш ги имаме на фирма 555 - Made in Japan на цена 56,00 лв. за колеги от форума. Поръчали сме и на 2 други фирми по-евтини но още не са пристигнали... когато ги получим (надявам се следващата седмица...) ще дам цена и за тях!
  2. ms_auto

    Шипково - 3

    Здравейте колеги, Искам да поздравя Вальо и хората които са му помогнали за организирането на срещата и да им благодаря от името на семейството ми за топлото посрещане, за приятните емоции които ни осигуриха, за хубавата музика, за идеята да се събере някой лев за дечицата в дома. Всичко беше... СУПЕР!!! Искам още да поздравя всички тези които предпочетоха да си доведат децата и хай-вече супер смелчаците които буквално ЗАКЪРМВАХА... най-малките 4 - 5 месечни МИЦУ-ФЕНЧЕНЦА... Нямам думи... Тази гледка ме разби! ЕВАЛА! Шапка Ви свалям за смелоста да си докарате бебетата в балкана... и не само да ги докарате ами и на купона да ги доведете... Няма начин тези малки слдурчета да не тръгнат по вашия път... :mitsu-smiley: :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :icon_rock: :mitsu-smiley: :icon_clap: :mitsu-smiley: Искам да блегодаря и на всички присъствали че не ми нарязахте гумите на колата с която дойдохме и че проявихте толерантност към една дръга японска марка... БЛАГОДАРЯ ВИ! :D Ще следя темата за срещите МНОГО ВНИМАТЕЛНО... и със сигурност няма да пропуснем следващата... и със сигурност няма да дойдем само за един ден както за съжаление ни се наложи този път. п.п. На тези които са се колебали дали да дойдат или не и в крайна сметка не дойдоха... :icon_doh: НАПРАВИХТЕ ГОЛЕЕЕМА ГРЕШКА... НЕ Я ПРАВЕТЕ ПАК СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ :D
  3. ms_auto

    Вижте логото !

    Пичове... Ако наистина имате интерес към YOKOHAMA и другите гуми които "Боряна" предлагат... мога да съдействам да се вземат на цена която със сигурност ще е по-ниска от тази която Ви се обявява след отстъпката, когато отидете да си търсите гуми по гумаджийниците... Хрумна ми и една идея... :icon_hmm: Един списък... където всеки който желае да си обуе колата с YOKOHAMA или гуми на някоя друга фирма, които се предлагат от "Боряна" да напише модел, размер и бройка... Примерно след 10-тина 20 дни ще имам черно на бяло кой какво го интересува... вдигам телефона - питам Дидо (Търговския директор и дясната ръка на Вальо) какво може да направят по въпроса така че да останете доволни... след което Ви съобщавам резултата и всеки си решава устройва ли го или не... С тези които ги устройва офертата... се разбираме как да се организират нещата... :drinks: а другите... продължават да си търсят оферта която ги устройва...
  4. ms_auto

    Вижте логото !

    Здравейте колеги... Понеже познавам лично собственика... ще си позволя да Ви споделя историята на логото им... Действително логото прилича на "ромбчетата" и точно това е била идеята при създаването му... Преди доста години Вальо (Собственика на фирма Боряна) преговаряше с MITSUBISHI в Дряново да бъде създаден център за логистика и разпределение на автомобилите и авточастите на MITSUBISHI за Балканския полуостров... а също така и завод за сглобяване на някои от моделите... които в момента за съжаление се сглобяват в съседни страни... Уверявам Ви... логото им е създадено с благословията и одобрението на MITSUBISHI MOTORS в това можете да сте 100 % сигурни... Поради отказа на Вальо да превърне фирмата в поредната пералня на партийни пари и да тъпче гушите на разни мастити парламентарни паразити... не беше разрешено... на Вальо и преговарящите от страна на MITSUBISHI MOTORS да финализират преговорите и да подпишат съответните договори... за които беше нужна подркепа на правителствено ниво... И така нещата се провалиха... но логото си остана... и от страна на "ромбчетата" няма никакви претенции по въпроса... "Боряна" е една от малкото напълно редовни фирми в българия която по настоящем държи над 70 % от пазара на гуми в България... и не могат да си позволят лукса да са извън законите не само в България а основно извън България и по-специално в Япония... защото по натсоящем Фирмата държи правата да представлява YOKOHAMA и не само... на Балканския полуостров... В интерес на истината... за съжаление Вальо не кара MITSUBISHI защото ако караше... със сигурност щяхте да разберете... защото това е един изключително умен интелигентени и широко скроен истински Българин който може да си премести да живее където пожелае по света... но не го прави и предпочита да си живее тук... в България... в Дряново... Шапка му свалям че още е тук... и че все още не се е спасил от загиващата ни държавица... Пожелавам на всички успех и милиони безаварийни километри на колелата на "ромбчетата"!
  5. ms_auto

    амортисьори

    Аз изобщо нямам намерение да споря... Има си начин да се проверят нещата... За UNITA си прав ВЯРНО 100 000 км. пробег но... ДО НЯКЪДЕ... защото в случая говорим за MITSUBISHI а не за TOYOTA НАЛИ??? Съгласен съм че TOYOTA основно ползват UNITA... НО НЕ И MITSUBISHI... те са по скоро фенове на MITSUBOSHI... :icon_rock: В случая не е интересно какво предлагам Аз и какво не... Най-лесно нещата могат да се проверят от всеки който желае, като отиде в БАЛКАНСТАР и помли да му почажат няколко различни ОРИГИНАЛНИ - GENUINE PARTS - ремъци и ролки за различни двигатели и тогава всичко ше си дойдде на мястото... Интересно твърдение... може ли конкретно да посочиш за кои японски дизели така стоят нещата защото аз за никаквите последни 15 години като вносител и търговец и преди това още достатъчно в канала като механик... нито съм виждал... нито се сещам за такива... :icon_hmm: ...овсвен осакатеното копие на 4D55 доразработено и имплантирано в HYUNDAI H100, H1 и GALOPER... :D :D :D Аз... тва дето корейците са го плагиатствали и наакали... не го смятам за ЯПОНСКИ ДИЗЕЛ... В ЗАКЛЮЧЕНИЕ: За да не оспамваме темата на колегата... нека спрем до тук. Нямам нищо против да обменим мнения и да продължим обсъждането на въпроса...но не и тук... защото оплескваме темата на колегата... "Който търси - намира"... нужната му информация. Нека не се караме а да си бъдем полезни един на друг. Това поне е моята идея пишейки в този форум!!! С най-добри чувства и с пожелания за милиони безаварийни километри на всички в този форум.
  6. ms_auto

    амортисьори

    Извинявам се че се намесвам но не съм съгласен с написното по-горе... CONTINENTAL-CONTITECH да ме извиняват ама ако изкарат 100 000 км. ще им дигна паметник... същото е валидно и за SKF... Ремъците използвани от MITSUBISHI за първоначално вграждане при сглобяването на автомобилите и 100 000 км. гарантиран пробег са: - MITSUBOSHI - TSUBAKIMOTO - BANDO - SUN Обтягащите ролки използвани от MITSUBISHI за първоначално вграждане при сглобяването на автомобилите и 100 000 км. гарантиран пробег са: - NTN - KOYO - NSK - MRK Относно най-добрата комбинация на нашия пазар... смятам че ремък и ролка на горепосочените от мен фирми с гарантиран произход и потвърден и гарантиран от магазина пробег от 100 000 км. е далеч по-добър вариант от ремък CONTINENTAL-CONTITECH и ролка SKF... Извинявам се още веднъж на колегата останал доволен от CONTINENTAL-CONTITECH и SKF... дано да няма проблеми ако е ползвал тази комбинация но да има едно на ум че след максмум 50 000 км. проверката на ремъка и ролката са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!!!
  7. ms_auto

    Безсилен съм!

    ferrarako... Утре ще проверя кой е най-близкия до Ахелой сервиз където гарантирано ще ти решат проблема без да ти отпада гаранцията и в който можеш да отидеш за да ти решат проблема и ше пиша тук...
  8. ms_auto

    Безсилен съм!

    От описаните от теб симптоми колега... няколко неща стават ясни... 1. Имаш проблем с лагер на пъвичния вал на скоростната кутия 100 % гаранция... 2-ма механици вече са ти го казали и обяснили съвсем правилно и подробно... Въпроса е да се установи кой точно... Това обаче за съжаление може да се случи само след разглобяване на скоростната кутия!!! Операция крайно неизгодна на гаранционния сервиз... а да не говорим и за това че ремонта на скоростна кутия не е за всеки... 2. Имаш проблем с окачването но не е задължително проблема да е там... Възможните точки в които може да има подобно "крр" или "пук" са: - Предната селентова втулка на носача - Задната селентова втулка на носача - Втулките на стабилизиращата щанга към купето - "Линковете" или така наречените от "майсторите" "БИЕЛЕТКИ" - Тампона или поскоро лагерчето в тампона на макферсона - Разместена пружина или счупена последна навивка - Повреден шарнир (малко вероятно) Толкова за окачването... има обаче и елементи от кормилната уредба които при преминаване през неравности могат да издават подобен звук... - Външните накрайници (малко вероятно) - Втрешните накрайници (малко вероятно) - Каренцата на кормилния прът - но ако са те би трябвало да имаш свободен ход и глух звук "тък" при бързо но не голямо завъртане на волана в двете посоки дори и на място без работещ двигател. 3. Сервиза който те облужва гаранционно е за смяна!!! Потърси друг вариант... Гаранционно автомобила може да бъде обслужен не само във всяко представителство в България но и в Европа... Успех при решаванети на проблема!!!
  9. ms_auto

    мигач COLT

    Следващия който закъса за такъв мигач нека да ми се обади - нов - DEPO - 35,00 лв. след отстъпката за хора от форума
×
×
  • Създаване...