Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ilia_67

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Тополовград

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star - 1,9 DiD comfort

Интернет контакт

  • Skype
    ilia_67

ilia_67's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ilia_67

    Спейс Стар 2004г 1.9 DID

    Оказа се че вътешни карета почти не е предлагат,а това което се предлага е много скъпо.Намерих полуоска(втора употреба)поне е оригинална,пълен комплект.Радвам се че всичко се оправи,до сега не ми се беше случвало. :mitsu-smiley: :icon_rock:
  2. Здравейте колеги,когато разглобихме амортисьора за оглед,след като сглобихме всичко колата не можеше да потегли,оказа се че се е счупило вътрешно каре на полуоската(топчетата бяха изпадали в маншона).Събрахме отново всичко,но успях да мина едва десетина метра.Ако може да ме посъветвате какво да правя,разбрах че е много скъпо(ако изобщо се намери),може би втора употреба или рециклиране,ако има кой да ги прави.Направо съм болен,ще съм ви благодарен за съвети и мнения по въпроса !
  3. Здравейте,имам проблем с предницата,по-точно скърца,смених биалетките но,пак се чува леко скърцане. Миналата година заради шарнирен болт смених целия носач,оказа се че болта който намирам е с гайка,а моят е със засечка (не мога да го обясня по-точно) който разбира ще се сети . Въпроса ми е,дали има само болтове като за моя модел или винаги ще сменям носача заради него ? Моля ако знаете къде има подходящите части,напишете ми адрес или телефон,където да мога да проверя . Забравих да спомена годината на производство 2004г. Благодаря !
  4. Благодаря за съвета , ще го имам предвид :icon_bye:
  5. Здравейте колеги , искам да попитам при смяна на ангренажен ремък на Спейс Стар , има ли още нещо което трябва да се сменя , като например ролки или нещо подобно ! Не съм много наясно с тези неща и затова се обръщам към вас преди да отида в сервиз ! Благодаря !
  6. Разбрах , дано да се получи :good:
  7. Здр. колега , профила на Милен във форума е: Milen_z 0889755500 . Не съм се срещал с него , свързахме се тука във форума и разбрах че няма да може да се оправи , затова си търся втора употреба ! Успех !
  8. Здр. колега , не разбрах само дали си открил човека който да повдигне задницата на колата ти , аз имам същия проблем , карам с ляти джанти 15 цола и когато седнем повече от двама в нея започва да опира и да стържат заднита гуми . Бих искал да ми напишеш телефон за връзка с човека който ще ти прави колата , ако може и адреса . Благодаря ти , пиши дали има ефект .

  9. Здр.колеги , натисках дисплея отдолу , отгоре , никакъв ефект , много се съмнявам че ще се оправи . Тука може да видите една обява със същото табло и да добиете представа , за тези които не знаят за какво точно става дума . http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11272172727479447&f1=details
  10. Много се съмнявам че ще се оправи .
  11. Ако знаех за Милен , сигурно щях да отида , благодаря за информацията . Пак ще пиша след като се срещна с Милен .
  12. Здравейте , имам Mitsubishi-Space Star 1,9 Di-D 2004г. от една година . Скоро след като купих колата ми угасна екрана на борд компютъра , сега свети само на малки точици и пиксели . Не мога да ползвам нищо освен касетофона и то само слушаш , без да превърташ касетата , да не говорим че нямам CD и NAVI , както и радио . Ходих в Ratola - Пловдив , чаках няколко месеца да го оправят , като ме увериха че са го пращали в София , но без резултат .Сега си търся втора употреба !
×
×
  • Създаване...