Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Capadonna

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Capadonna's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Capadonna

    Диагностика на глава

    Не знам кога е сменян, от скоро карам колата.Вода антифриз доливам по-малко защото сълзи леко от някъде.
  2. Здравейте колеги , къде в София правят диагностика на глава, там или със взимане на проба или с "ренген" . Звъннах на десетина сервиза и ми казаха че това било пунта мара и трябвало да се отвори за да се види със сигурност.Иначе колата не пуши не загрябва не надува маркучите не меша маслото , просто преди зимата като сменях антифриза и радиатора защото беше леко пукнат ,в долната част на маркучите имаше "кървава" утайка и майстора ми каза че бил 100% сигурен че главата или гарнитурата за заминали.
  3. Беше на промоция в "частите" сега е 155лв.
  4. На друго място го гледах 130 , няма проблем да си го взема нов но е възможно колата да е със спукана глава и затова търся 2-ра ръка.
  5. Радиатор Галант 1997 дизел 2.0.
  6. Понеже явно старият собственик е бил "спортистче" и е сложил спортни пружини и колата опира на всеки легнал полицай, та въпросът е мога ли да сложа пружини от по тежък двигател 2.4 или 2.5 ? Темата е за галант раздела :icon_blush:
  7. В сайтовете за коли се продава едно зелено копие от филма. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11449921774284902&slink=c5059o
  8. Правена ли е профилактика на ЕКУ-то, при мен неизгасването на тази лампа беше първия симптом за заминаването му...
  9. Махаш пластмасите отстрани има няколко болчета отпред махаш и тях сваляш целия фар отзад откачаш буксата.След като си свалил фарчето отзад се натискаше имаше нещо като пружина и крушката изпада.Крушката е H4 ако случайно не знаеш.
  10. Над хидравличната помпа има един болт от които серизно "сълзи" хидравлична течност.Махнах болта да видя дали има нещо гарнитура и не има само една федер шайба.Дайте идея какво да сложа под-нея за да спре теча.
  11. Както си карах в дъжда и изведнъж тубата изпука сд-то изгасна светна тази жълта лампа и колата взе да се тресе и изгасна,пробвам да запаля няма грам ток в акумолатора а съм минал 20тина километра в същия ден. Моят сайт
  12. Има ли някакъв пениз при смяната , защото като сложа новите накладки и почти няма място да влезне диска.
  13. Capadonna

    Eclipse 1G

    Е как да нямат като ходих да ми го махнат в 1 пункт за изкупуване на катализатори и ми дадоха 40 лева за него, и ме питаха дали искам резонаторно гърне или права тръба ...
  14. Да де ЕКУ то все тая всички ме разбраха
  15. Бордовия комп беше занимал,а тази лампа е решила да светне в наи-неподходящия момент...
×
×
  • Създаване...