Премини към съдържание

Vagabond

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Vagabond е написал

  1. ок Със сигурност ще кача снимки като приключа с въпросния ремонт.
  2. Май имаш право колега и аз така ще направя ще го залепя колкото моье и ще го тапицирам макар че виьдам още един вариант има нещо което се продава в нета много тънка пластмаса която се налага върху таблото и пазела от слънцето и тем подобно май ще пробвам с нея.благодаря за отговорите и помощща.
  3. да.Всъщност не съм сигурен че ми трябва цяло табло.по скоро само пластмасата която е точно под предното стъкло.
  4. Колеги наскоро предното табло на колата ми се до чупи(няма да споменавам как -_-' защото си е за срам) преди това беше само напукано леко сега има огромна дупка в него някой може ли да помогне с каквато и да е информация че се смлях да търся в интернет и никъде не намерих.Има само покривала за табло но само табло действително не открих.Буквално съм отчаян защото си обичам автомобила а в момента изглежда ужасно с тази дупка в шредното табло под предното стъкло :(
  5. Зор си е малко с частите колега но си струва автомобила.аз от около 2 седмици търся да си купя десен мигач и в крайна сметка ще трябва да дам около 60 долара за един мигач от щатите но просто друг вариант не намерих.(имаше и доста по-скъпи като например 105 долара за мигач о.0)
  6. на мен също нещо не ме кефи особено.прекалено обло ми изглежда не е достатъчно агресивно сякаш.
  7. докопах се до един екслипс 2000 година декември месец.но като му е сменян акумулатор са му изгубили кода за компютара и стерео уредбата.(тъй като все още е с оригиналното стерео)някои може ли да ми каже от каде да се сдобия с такъв код.обърнах половината кибер пространство и единственото което намерих беше да търся оторизиран дилър на митсубиши от които бих могъл да си закупя такъв код.всеки съвет ще е добре дошъл.благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...