Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

bk20a

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Rousse

bk20a's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. bk20a

    Свещи за ГДИ

    колегии, ето цената на оригиналните свещи в германия http://cgi.ebay.de/4-X-Zuendkerzen-NGK-IZFR6B-Mitsubishi-Carisma-GDI_W0QQitemZ250368305964QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item3a4b1d2b2c#ht_927wt_991 ! Този, както и почти всеки останал консуматив за вашия автомобил, са на почти еднаква цена в българия и по света. Надценки имало в БГ. Е в чужбина да не работят за кеф. Елате да видите надценки. Вчера купувах свещи ама през една фирма на фасон малко и ми излязоха 51 евро четирите Значи- тва е положението. Според мене тия свещи в британския Ebay са менте. Ма това си е мое мнение. може пък и аз да съм се минал Но в Германия по-евтино не намерих. Поръчвате с риск, да знаете!
  2. bk20a

    Оборотите. Помощ!

    Много си прав, Milen_z . Преди да ти прочета публикацията бях вече направил ресета. Резултат нулев! Закрепи ги отначало, колкото да се изкефя и дотам. на следващия светофар старата песен. Поседя малко колата, пак запалих, пак нищо. Работата си мирише на дефект и тва си е. Най-големият ми проблем, колеги е , че съм в Германия, а тукашните "майстори" като отида и знам, че ще ми кажат дай да сменим мотора едвалине. Затова се обръщам за съвет да знам каде да се атакува дефекта. Предположих, че ще има някой запознат с подобни проблеми. Ни най-малко не се мъча да сe правя на майстор и сам да пипам, обаче тарся вариант. А да трагвам с тая кола кам Балгария също незнам дали е добра идея в момента. Ще се радвам на идеи!
  3. bk20a

    Оборотите. Помощ!

    Мерси valboss! Ще пробвам и ще пиша как е минала цялата операция. Стискайте палци :icon_hmm:
  4. bk20a

    Оборотите. Помощ!

    Значи аз лично акомулатора не сам го пипал, ама колата я имам от една седмица и преди това какво са и правили един господ знае. Срещнах из форума такива случаи, където причината е изключван акомулатор, но ми се стори, че там симптомите бяха други. Възможно е да греша. Ако това е случая как бихте ме посъветвали да постъпя? А вазможно ли е да е от небезеизвестната дроселова клапа? Стори ми се, че и по тая тема доста се изписа.
  5. Здравейте колеги, имам проблем с оборотите на моята Каризма ГДИ 1.8 99год. При запалване на мотора (независимо дали студен или загрял)стрелката на оборотите вибрира между около 500 и 600 оборота. Иначе колата не гасне. Мотора издава звук все едно му се подава леко газ и се отнема периодично. Изчетох кажиречи целия форум, но точно такъв случай не срещнах. Четох нещо за тест, който двигателя си провежда но се отнасяше за загриал мотор, докато при мен е постоянно. Иначе като карам на обороти нямам проблеми. Ще съм много благодарен на компетентни мнения, понеже сам малко бос като цяло :icon_crying:
  6. айде и аз в клубаДнес си купих Carisma 1.8 GDI GLX и викам да поровя малко нета за съмишленици. Мн се радвам че има такав клуб! ЕВАЛА!
×
×
  • Създаване...