Премини към съдържание

Bakalov

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Bakalov е написал

  1. Благодаря момчета! Супер сте! Още в понеделник ще го потърся. :drinks:
  2. Здравейте! Имам следният проблем с вентилаторите на колата. При палене сутрин, на студен двигател, перките и на двата вентилатора веднага се включват на пълна мощност. Нормално ли е това? Според мен, това води до висок разход на гориво, тъй като през целия път вентилаторите работят на макс. Едни майстори ми казват, че това трябва да си е така, а други, че има някаква повреда и моторите на вентилаторите могат да изгорят. Ще се радвам ако някой пише и сподели как е с неговата кола.
  3. Bakalov

    За форума

    Благодаря ти отново. Използвах търсачката, преди да пусна темата... За да не се пълни тази тема, ще наблюдавам темата на колегата, който също търси мнения за подобни ГИ. somalietsa, дадох предложение, защото след като проверих с търсачката, не намерих отговор. Пуснах тема, в правилния раздел с молба за помощ. Темата бе заключена след 14 минути с причина : Заключвам темата заедно с анкетата ти. Достатъчно много има писано във форума за газовите уредби, използвай търсачката!. При положение, че съм използвал търсачката предварително, не съм намерил отговор и не ме интересуват всички ГУ, ми се стори грубо. Затова писах тук, за проблема на търсачката, както и че можем да бъдем малко по-любезни : "Добре дошъл колега. Заключвам ти темата, защото тук/линк/ има отговор на въпроса ти!Успех! " Лек и успешен ден на всички!
  4. Bakalov

    За форума

    Е от линка, който си дал, при мен излиза : Полетата не са задължителни, но трябва да въведете поне една ключова дума. Някоя от въведените ключови думи е под 3 символа или сте въвели непозволени думи като 'html', 'img' И с мозила и с ИЕ. Благодаря ти, за отделеното време да ми помогнеш!
  5. Bakalov

    За форума

    Проблем : Търсачката не работи, както трябва. Или има архивирани теми, които не се индексират от нея. Предложения: Когато каните някой във форума, бъдете малко по-любезни. Очаквах това да е място с фенове на муци-та, където мога да намеря помощ и други почитатели на марката... Успех на всички!
  6. Здравейте! :icon_bye: Собственик съм на Аутлендър 2400см3, 2003г /американско/. Нов съм във форума и имам нужда от вашия съвет. :help: Тъй като разхода на бензин ми е доста висок / градско 16-17 на 100 /, реших да сложа ГИ. В момента много се колебая, къде в Бургас да го монтират и коя марка ГИ да избера. Предлагат ми следните: 1. Полско газово ДТГаз 2. Италианско Пауър Джет или Ийзи Джет 3. Италианско Ланди /не е Ланди Ренцо/ Нямам голяма представа от ГИ, а всеки търговец ми предлага различно и хвали своето. Основното, което искам е да имам възможно най-малко проблеми, както и газовото да не вреди на автомобила. Много бих бил благодарен на вашата помощ и съм отворен за всякакви мнения. п.п. Слагам и анкета
×
×
  • Създаване...