Премини към съдържание

needforspeed

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което needforspeed е написал

  1. Pusnah tı e-mail. Dano da sum pomognala

  2. Аз съм много "за" края на май - мачалото на юни!!! Много ми се иска и аз да дойда :good:
  3. Аз май месец изобщо няма да мога icon_crying: .....явно ще се видим следващия път, освен ако не го организирате за юни :icon_blush:
  4. ееее Дани ц ц ц няма да спреш да ми се заяждаш!!!! А за колегата Супермен държа да отбележа, че има и Жени ))))иначе за дати съм малко кът защото работя в провинцията и съм си в София до другата седмица, но началото на юни ще си идвам. Дано успея да дойда
  5. ЕЕЕЕ супер, от кога чакам и аз да се явя на някой тотал
  6. Дани, аз питам принципно! Все пак мойта кола не е "бангия", но пък и Аудито не е за изхвърляне!!! Пък и Аудито на моя приятел е доста бързичка и запазена! Идеята ми беше дали имам почва да се заяждам :Р
  7. КОлега, искам да ми кажеш твойто мнение. Имам един познат с Ауди А4 куатро комби 1.9 131коня, който се ми се заяжда,че ми била смешна колата :( Да го пробвам ли или изобщо да не си правя труда да ме срами само?
  8. Аз имах същия проблем като взех моята и сега през зимата по-бавния фар съвсем отказа да се отваря и затваря. Като се стопли времето отидох при един майстор, който ми разглоби целия фар, за да види къде точно е проблема, но се оказа, че нищо не изгоряло и пр. Напръска го с някакви спрейчета раздвижи го и сега нямам никакви проблеми - движи се наравно с другия. Просто машинките се зацапват пораждясват и им трябва освежаване! Успех!!!
  9. Благодаря, благодаря, ама до колкото разбрах съм изтървала срещите! Ще чакам следващата :P
  10. Много неприятно наистина, не се отчайвай, нали знаеш: "Всяко зло за добро". Пожелавам ти по-хубава!!!
  11. Дааааааа от един месец вече съм еклипсована
  12. Колата е страхотна!!! Не разбирам дали е направена кадърно или не но изглежда супер!!! А цвета и е убийствен!!! Браво!
×
×
  • Създаване...