Премини към съдържание

Светльо Ангелов

Admin
 • От него общо

  6,743
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  94

Всичко което Светльо Ангелов е написал

 1. Нека да изсъхне първо и тогава ще говорим.
 2. Да, да извинявам се. 4B12 - 01.03.2017 - North America (CANADA) 2400 - H-LINE SAM(4WD),S-CVT CANADA Мястото е на картинката, която съм ти дал по-горе. На 4B12 и 4B11 е там.
 3. Твоят е с двулитровия двигател 150к.с от Северна Америка 4B11.
 4. Изпрати ми на ЛС Vin-a на автомобила или пиши тук в темата.
 5. Мицубиши не правят спирачни системи! Те правят коли с поддоставчици! Спирачните системи се правят предимно от две фирми (дълга тема), които се вграждат в много японски модели, които и те кривят дискове, не толкова от китайските дискове, колкото от други фактори, които сме коментирали в стотици теми.
 6. Когато натиснеш педала на съединителя ли вие? Само при потегляне ли чуваш този шум?
 7. Търся катализатор за Mitsubishi Galant 2.0/136 к.с - ОЕМ MR239455
 8. Пращаме на всички поръчали до момента.
 9. Моля свържете се от тук нататък с Juliana. Тя ще организира разпращането с Еконт.
 10. Добре, ще ги качим на хеликоптер и ще ги хвърлим някъде из страната, а вие чакайте отдолу с отворени ръце. Колеги, моля ви малко по-сериозно, защото и иронията не помага! Оставете на ЛС име, телефон и офис на Еконт за получаване. Изпращаме МИНИМУМ ПО 2 БРОЯ!
 11. Съжалявам, но предложението се отхвърля. Поради причина, че решенията за клуба, сайта, форума, както и всички всички налични рекламни материали се взимат еднолично от един човек (тя), цялата власт е централизирана, а управлението пирамидално, тоест - диктатура. Всякакви наши опити да променим това са се оказвали безуспешни през годините. Някой се опитаха да променят нещата, но правейки това на своя глава си раздаваха рекламните материали (календарите) пред и в работното място. При така създалата се ситуация желаете ли да ви пратим календарите за тази година или се отказвате?
 12. Календара е готов. От другата седмица организираме пращанията по региони, както и индивидуалните поръчки.
 13. Платформата на форума ме информира: Избрано е "Най-уместни", така че е възможно някои коментари да са филтрирани. При следващи спорове ще бъде наложено ограничение и последващ БАН! Моля да ограничите споровете и личните нападки. Това съм го описал в : ТОВА мнение.
 14. Добре Вики, заделям ти. Трявба да са готови в началото на другата седмица. И аз си заделям 10 броя. (9 + 1 ) Избрахме син и бял цвят с червеното лого и букви на клуба, защото до сега календара винаги е бил основно в червено. Малко разнообразие няма да е излишно.
 15. Календар на клуба за 2022г. Цената е 5 лева. На всеки Член на клуба се полага безплатно 1 бр. Всеки може да си поръча, като минимума е 2 бройки. Изпращаме със Спиди или Еконт от края на другата седмица.
 16. За съжаление тази част е изчерпана и от двете места я отказаха. Ще питам от трето и ако там не стане си мисля дали не може да се направи на 3D принтер?
 17. Аз съм кривил, когато не съм си проверявал главините и спирачните апарати.
 18. Ако не слушате и не четете ОСЪЗНАТО какво казваме (пишем), ще смените и 20 комплекта. И пак, и пак, и пак ще кривите. Няма проблем.
×
×
 • Създаване...