Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Deyan

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Deyan е написал

  1. Здравейте, ходих до моя майстор и той ми каза, че е натегнал вякакви пружинки, които държат лоста, но не се оправи.Сега ми предстои повторно посещение при майстора и той ми каза предварително, че може би е лагер.
  2. Във вторник ще отида да видя какво ще ми кажат, дано е нещо поправимо.
  3. Здравейте, колеги! ЧНГ живи и здрави, и безаварйно за напред по пътищата. Имам следния проблем със скоростната кутия на моето Mitshubishi Space Runner 1.8. Както си карах по магистралата на 5-та предавка изведнъж се изключи и след това започна да го прави постоянно. Когато държа лоста се движа без проблем, но усещам, че като дръпна крака от газта започва да излиза от скорост . Някой имал ли е същия проблем и дали може да се оправи или трябва да търся нова? И ако можете да препоръчате добър майстор в София ще съм много благодарен.
  4. За триене, постнах го на грешното място.
  5. Уредбата ми е подарък за това се чудя толкова, иначе един приятел си е сложил газов инжекцион и казва, че на газ му върви повече от колкото на бензин, но си зависи кой ще ти я инсталира, за това ако можете да препоръчате и някакъв сервиз в София ще съм ви благодарен. :mitsu-smiley:
  6. Ако падне малко мощността съм ОК, но ако е над 30% тогава вече предпочитам да си остана на бензин. Няма да се състезавам, но искам, когато изпреварвам да си има мощност колата. :icon_rock:
  7. Уредбата е втора ръка, италиянска е, мисля че е ОВАТО не е инжекцион, но била много добра според предишният собственик. Колата ми е Space Runner GLXi 97-ма 1.8 бензин 122 к.с.
  8. Здравейте колеги, наскоро се сдобих с газова уредба и се чудя дали да я инсталирам на моя Runner, понеже съм чувал, че като си сложиш газово и мощността на колата спада. Та интересува ме ако някой си е сложил газово да ми разясни как стоят нещата. Благодаря ви предварително. :mitsu-smiley:
  9. А какво ще кажете за ОЕМ Mitsubishi ? Някой карал ли е с такова,дали е добро? :icon_hmm:
  10. Здравейте,колеги! :mitsu-smiley: Някой би ли могъл да ми препоръча някакво хубаво масло за space runner 97 ? Понеже сега ми предстои смяна и искам да сложа някакво качествено масло, защото със старото, което съм ми се разхлопаха нещо повдигачите и сега съм решил да сложа по-качесвено.Колата е на 120000км 1.8 бензин и сега ползвам някво немско масло 10W40.Също така смятам да сменя маслото на скоростната кутия, така че ако може да ми препоръчате и нещо за нея ще съм ви много благодарен.
  11. Тези накрайници, които си купувах аз бяха горе долу на същата цена и не струваха, като марка не си спомням какви бяха. Ще опитам този път да си закупя оригинални части, за да не съжалявам. :mitsu-smiley:
  12. Да цената на Мирослав не е лоша, все пак става въпрос за оригинални накрайници до колкото разбирам. Но ако можеш да ми кажеш и тези Moog, колко струват и от къде да ги намерея, щом си доволен от тях. А, Миро ако може да ми даде някакъв адрес или линк, за да видя от къде мога да си ги закупя оригиналните. Аз последно си взех накрайници от един маагзин на бул.Х.Ботев и тогава двата накрайника ми излязоха 60лв. но се скапаха супер бързо. :rolleyes:
  13. Не разбирам от коли и ми е трудно да обясня, но ще се опитам. Накрайниците изглеждат така http://tamp-makferson-re-21--1721cc.abcavto.com/products_photos/15/9272.jpg и са захванати към колелото.
  14. Здравейте, благодаря ви за помощта, вече намерих решение на проблема. Посъветвах се с една фирма за озвучение, която ми предложи да ми монтира мощни предни колони и в задната част да ми изработи кутия или да ми сложи субуфер в багажника.За в момента съм си сложил две 17-ки по 170W + пищялки отпред и смятам да закупя едни колони на Pioneer модела е TS-X150, които са за външен монтаж и с тях да приключа въпроса, като ги сложа директно на щората.В монта дори и само с предните колони се чува добре отзад, но за още по-добър ефект ще сложа и отзад. Благодяря ви отново за помоща и предложенията. :mitsu-smiley: Ако някой се интересува ще му пратя снимки да види как съм го направил.
  15. Здравейте! Някой знае ли някоя качествена марка за къси накрайници? Питам понеже за една година смених два пъти накрайници и ми се ще този път да си сложа нещо по-качествено и трайно. Колата ми е Space Runner 97г. :mitsu-smiley:
  16. Да и мойта е така, с оригиналните колони на таблото. Но смятам да направя по-добър сарауд в купето и мисля, че намерих някакъв по-добър вариянт за задни колони. Има едни колони, които не се вграждат и нямат нужда от специални места за да се сложат, но все пак ще ми е интересно да видя и вариянта на dimvex. :rolleyes:
  17. Модела е от 97г. и проблема е, че има места за колони само отпред, а аз искам да сложа и отзад. Защото тези които се водзят отзат не чуват, а на мен ми кърти ушите отпред. И искам да си сложа отзат две колони, но се чудя как да го направя. За това искам някой който се е зблъскал с този "проблем" да ми покаже или да ми каже как го е решил.
  18. Deyan

    space runner - странен шум

    А това цъкане, което описва 1800GLXi го имам и аз, но до сега не ми е направило проблем. И съм забелязал, че се появавя, само като дам газ и колата не е загряла.
  19. Deyan

    space runner - странен шум

    И аз имах проблем с шума, направих какво ли не и накрая се оказа че е от багажника, който съм си сложил. Така че ако имаш багажник отгоре виж да не е от него.
  20. Никой ли не се е сблъсквал с този проблем? :help:
  21. Здравейте на всички! Има ли някой, който си е слагал тонколони отзат на Space Runner-a? Понеже аз имам Runner и не мога да разбера как да го направя, защото няма гнезда. Та ако може някой да ми помогне ще му бъда много благодарен.
×
×
  • Създаване...