Премини към съдържание

CBET

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което CBET е написал

  1. Като ви чета постовете някои са доста пристрастни. Мазда 6 има и за 36 000 лв ако трябва да сравняваме цените на двата автомобила срещу 38 000 за Лансъра (промоцията за панаира в момента) вярно че е топ варианта. Никой от вас обче не споменава другата алтернатива, а именно Корола?! Някои от вас изтъкват неверояното ускорение и скорост. Нека не забравяме, че в момента карам Алфа 156, 2.0 ТС и в интерес на истината при тест драйвчето на Лансер 1.8 точно пък ускорение и скорост не ме впечатлиха. В интерес на истината утре смятам да скокна до панаира в Пловдив и да видя всички възможности накуп.
  2. Че кой казва, че не трябва да е Мицубиши? Дали ще взема Мазда 6 комби с данъчен кредит (т.е. ще ми спаднат ДДС-то, и моята ще я пусна за продан на дъмпингова цена за да се отръва бързо) или ще си занеса старата в Балкан Стар, която ще ми я оценят минимум на 6 000.00лв, които ще ми ги спаднат от нов Лансър, като ударя чертата накрая работата е доста на кантар.
  3. Здравейте ма всички, Замислил съм се да се възползвам от промоцията до края на месеца (6 000 лв отстъпка за стар автомобил и нов Лансер), като се надявам и да има и допълнителни отстъпки покрай панаира в Пловдив. Изчетох цялата тема до момента, както и доста допълнителни постове в други теми, та основното ми питане е ако трябва да се съпостави реално и трезво нивият Лансер с новата Корола и Мазда 6 какво е вашетп мнение? Дилемата при мен е доста сериозна и основната ми питанка е дали да е Мазда или Мицубиши (Маздата може да е комби на което ще си спестя ДДС-то, но пък при Митцубиши ми изкупуват старата каручка, която доста километри вярно ми служи - Алфа 156). При Митцубиши ме притеснява и факта че дизела е на VW и съм се насочил към 1.8 + CVT ... И така . Моля ви за съвет.
×
×
  • Създаване...