Премини към съдържание

lilzor

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което lilzor е написал

  1. А спейс стар има ли дренаж и къде се намира. Купих си спрей, но още не съм го използвал. Упътването пише че се спрейва през въздуховода, на други места че се спрейва питата , и малко се побърках. Къде според Вас е най-добре ?
  2. При мен също свети, изгася, но причината е че карам на газ.
  3. Имам спейс стар 1.3 бензин / газ, бях извън града и след около два часа, не иска да запали. Оглеждах за видими повреди-разкачени кабели, маркучита и т.н.,откачих акумолатора и пак нищо. Не разбирам от автомобили и нещата позагрубяха. Имам племенник който започна да ми дава съвети по gsm и започнах аз да се майсторея за да мога да тръгна. Проверих бобините- дават ток и двете, следващото беше изгорели предпазители - няма. Ха сега виж има ли ток до горивната помпа, е намерих я но като че ли ток нямаше( може и да съм нямал добра маса ), преди поставянето на куплонга почуках върху помпата както ми каза, за да се отлепят четките което често се случвало. Поставих куплонга и завъртях стартера и О ЧУДО запали. Прибрах се в къщи изминавайки 60 км, по пътя забелязах че оборотомера не работи но не посмях да спра за да не остана пак . Сега пред дома ми, пали но няма оборотомер. Какво се е случило според вас,какво мога и следва да сменя. Вярвам че ще ме извините за дългото писане, но такова чудо не беше ми се случвало. Мицубишито го имам от година и два месеца, и не съм имал проблеми досега.
  4. Италианските по 3 лв. за брой, а немските по 5.50 лв. за бройка, за труд около 50 лв. или около 100-140 лв общо.
  5. lilzor

    Гори малко масло

    Малко, това е според мен. Маслото е на близо 8000 км и между двете граници max и min. Посаветваха ме да сменя гумичките.
  6. Имам такъв проблем - гори малко масло. Въпроса ми е за Спейс Стар 1.3 бензин, къде мога да намеря гумички, има ли значение марката, каква е цената ориентировачно на гумичките, а и колко е труда.
  7. Като че ли и аз имам такъв проблем - гори малко масло. Въпроса ми е за Спейс Стар 1.3, къде мога да намеря гумички, има ли значение марката, каква е цената ориентировачно. Извинете, че не на място съм задал въпроса, но все пак ако имате идея, моля, помогнете!
  8. Колеги отскоро съм собственик на space star 1.3 бензин и не мога да разбера кои са нормалните обороти за двигатела при движение извън населено място с постоянна скорост. При мен се получава при 3000 об.- скорост от 100 км/ч при 3500 - 120 км/ч. В " mobilen.bg " в описанието за плюсовете и минусите се споменава за строшени сегменти при продължително шофиране на високи обороти. Питането ми е кои са добрите обороти за шофиране с този автомобил ?
  9. Какво представлява мрейата на йонизатора, преди филтрите ли е ?
  10. Благодаря за отговора. Наистина това бутонче отваря клапата и това го видях нагледно, както ми подсказа т.е. на контакт и задействане на бутона. Ходих в фирма която произвежда филтри и от тях разбрах че моите филтри на климатика са с активен въглен и са антиалергични. По магазините предлагат филтри по 59 лв. които нямат нищо общо с тези които са на автомобила, но не в това е въпроса. Все още не мога да приема че няма друг филтър преди тези на климатика, иначе къде ще се събират по-едрите боклуци, мушички и т.н. и няма ли да се замърсява тлапата за която става въпрос. Познати казват че би трябвало да има и филтър на купето.
  11. Здравейте, От двадесетина дни имам спейс стар 1.3 - 2000 г. Направил съм му обслужване, което е задължително за автомобили които са закупени от автокъщи, сложил съм газов инжекцион, изминал съм около 2500 км., доволен съм от автомобила и както всички участници и аз искам да задам едно въпросче, може да е глупаво, но... Имам чувство, че има затворена клапа за въздуха който постъпва в купето и идва отвън, като пусна вентилатора, ми се струва че не обдухва както при другите автомобили. Пускам въпроса си в тази тема защото като проверявах филтрите за климатика, видях от дясната страна някакъв лост, който така и не разбрах откъде се задейства, може би той играе някаква роля. Та въпроса ми е как да си оправя вентилацията в купето.
×
×
  • Създаване...