Премини към съдържание

mgp_pro1

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mgp_pro1 е написал

  1. Всичко останало за сега е наред по автомобилът с изключение на горното.А относно способностите - пробвал сам го във всякави условия,дори и такива на каквито и несам очаквал,че ще издържи и евала,справя се отлично!!!
  2. Ами сервиза е "ЕвроСтарс"-Русе.Там ми е най-близко и за това ходя там.Обаче вече взех да се замислям дали да не сменя града. :icon_hmm:
  3. Моето Mitsubishi е на 43 хил.км., сглобката е април 2008 в Япония и е 2.2 дизелов мотор. Да кажа честно такива проблеми не съм и очаквал от нов автомобил! :mad: :icon_crying: Първо започнаха страхотни вибрации от предната декоративна решетка за която съм платил 1500 лв. Умирах от срам когато карах бавно покрай тротоарите. Хората се обръщаха да чуят какво е това. След това вибрация от кутията на филтъра (на която в сервиза завиха един винт за дърво), започна да се чува точно между 1400/1600 оборота :icon_crying: (ужас). До тук да речем добре,обаче започна един шум от ролките на мотора и то като работи на място. В сервиза ми казаха че това е от ремък, паразитна ролка и оптяжна ролка- :good: добре. Смениха ги, обаче шума изчезна за около 100 км и след това пак. Отивам отново и смениха всички ролки по мотора. Шум отново има!!! Вече няколко месеца не могат да отстранят шума в мотора. П.П. Дори видеоклип правиха на мотора и го пращаха на "специалистите" да преценели какво да правят. Нищо общо. Пак ме викат да го заснемат на видео!!!
×
×
  • Създаване...