Премини към съдържание

3phone

Потребител
  • От него общо

    44
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което 3phone е написал

  1. Колега огледах добре вакуумите и няма спукани маркучета или по-точно маркуче, защото аз видях само едно, дроги всичко е жила, да не би да гледам някъде другаде :icon_blush:
  2. Привет колеги, иска да попитам за проблема който ми пъкна на автопилота. Галанта както споменах в заглавието е 1995 година 2.0i V6 24v, ако е от значение двигателя, та проблема е следния: с лостчето, което е на волана за управлението на крууз контрола, преди подахам газ (accelerate) и си върви без проблеми, а сега на етапи: ускорява задържа - ускорява задържа. От какво може да е проблема и дали е скъп за отремонтиране? Предварително благодаря на отзовалите се на моя зов
  3. 3phone

    Един въпрос !

    Мерси мхого
  4. 3phone

    Един въпрос !

    15W50 добре ли е ? И с какво и как да почистя най-добре дюзите?
  5. 3phone

    Един въпрос !

    Маслото е MOTUL 15W50 и май наистина откакто го сложих почна да върви по-малко. Искам да попитам как и с какво да изчистя дюзите най-ефективно. п.п. Днеска хвръкна камък от камион и ми строши стъклото :mad:
  6. 3phone

    Един въпрос !

    Значи по-слабото вървене не е от натрупване на грешки в компютъра, от какво може да бъде?
  7. 3phone

    Един въпрос !

    Не съм забелязъл ще погледна и ще пиша.
  8. 3phone

    Един въпрос !

    Няма газова на бензин си е.
  9. 3phone

    Един въпрос !

    Не свети. Просто преди повечко навървяваше и искам да проверя дали може да е от това!
  10. 3phone

    Един въпрос !

    Значи препоръчваш да си я закарам на диагностика ?
  11. 3phone

    Един въпрос !

    Привет колеги, въпроса е следния автомобила е Mitsubishi Galant 2.0i V6 24v 1995 год. Напоследък нещо не върви както преди и ми казаха че може да е от натрупване на грешки в компютъра. Възможно ли е това и ако да мога ли сам да ги изчистя от грешките или трябва да го водя на доктор? Предваррително благодаря на отзовалите се колеги! :mitsu-smiley:
  12. ОК ще обмисля предложението, мерси много колега
  13. ВИН-а е : jmblne54apz000933, ако не се лъжа преди няколко месеца при проблем с мотора пак ми го поиска колега :P
  14. Ще го разгледам, мерси за съвета :icon_thumbup:
  15. Колеги искам да попитам от къде мога да си намеря стъпково моторче, също така ако някой иска да се отърве от читаво такова да пише :icon_thumbup:
  16. Привет колеги имам следния въпрос: Вярно ли е че климатика на горепосочения модел няма филтър. Отидох в магазин за авточасти, поръчах филтър за климатика на Галант и после след като неможах да намеря къде се слага разпитах малко и ми казаха, че няма филтър така ли е? Благодаря предварително на отзовалите се !
  17. :o Искаш да ми кажеш направо че си е ЕКЪ-то ли ? И ако е то много ли трябва да се ръсна за него? :wacko:
  18. Имам следния въпрос: има ли разлика при комутаторите и ЕКУ-то на 1.8 и 2.0 v6. За ЕКУ-то предполагам че има, но за комутатора не знам, също така как изглежда и къде се намира комутатора? И последен въпрос какво е Auto Comp Controler - има някаква врътка за настройване L и H (предполагам Low i High)? За сега е това, много моля ако може някой да ми каже по-бързо, че батко стои до Galant 1.8 и чака отговор дали да взима комутатора и ЕКУ-то.
  19. Какво ми препоръчваш - да замеря комутатора дали е читав ли (ако има начин) или да замеря сигналите?
  20. Привет колеги, имам много голям и спешен проблем. Двигателя ми работи само на 4 цилиндъра и на таблото ми свети лампата CHECK ENGINE! На едната бобина не й се подава ток, Размених ги двете да пробвам да не е от бобината - не е, и с другата бобина гасне. Много моля някой ако знае от какво може да е да сподели възможно най-бързо. Благодаря предварително!
  21. Обаче това е за Mitsubishi 3000 GT, а неговия двигател е 3.0 i, не 2.0 i. Има ли разлика или не?
  22. Искам да попитам къде се намира байпаса, на трудно място ли е?
  23. Значи ми препоръчвате да сложа масло 5W40 ли? Бихте ли ми казали някаква ориентировъчна цена, да знам колко трябва да се ръсна?
×
×
  • Създаване...