Премини към съдържание

Didiander

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Didiander е написал

  1. Поизчетох из форума за тези копчета - явно пипкава работа!!! Благодаря ви все пак, ако от някъде изпадне такова копче ще съм благодарна на info!
  2. Здравейте!!! И аз току що си изкарах караницата, защото и на моята Carisma взе доста трудно да вкюлчва 1-ва. Днес беше за смяна на масло и го попитах за скоростите. Казаха (без да я гледат на канал и т.в.), че това означавало износен съединител и направо за смяна. Никой не спомена нищо за втулки и т.н. Явно не съм попаднала на майстори. Дайте съвет къде мога да я закарат за сериозен преглед и помощ!!!
  3. Самото копче е здраво. Това, което се счупи е една пластинка отдолу в панела, която заедно с пружинката го дърши в леглото. Иначе сега пак си го ползвам, но се маха много лесно.
  4. Здравейте! И при мен има същият проблем - доста трудно включвам на 1-ва. Днес бях на сервиз за смяна на масло и ги помолих да погледнат. Казаха, че е от съединителя, бил за смяна! Било нормално за кола карана главно на градско. Колата е на 85 000 км - Carisma 1.6! Тъй като няма да се справя с разните проверки описани до сега по тази тема във форума, дайте идея за сервиз за Митцубиши в Сф, където ще ми помогнат!!! Явно тези са по генералната смяна!
  5. Здравейте колеги! Макар и дама и аз като Вас ОБОЖАВАМ моята Carisma! За съжаление ми се счупи пружинката на копчето за стъклото на шофьорската врата. Питах в Балканстар за резервни, но казаха че предлагат само цял панел - 300 лева!!!! Идеи от къде мога да намеря само копче????
×
×
  • Създаване...