Премини към съдържание

azcoki

Потребител
  • От него общо

    22
  • Регистрация

  • Беше тук

За azcoki

  • Рожден ден 09/04/1972

Местоживеене

  • Град
    Русе

Интернет контакт

  • AIM
    azcoki
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    space star 1.9 DID 2002

azcoki's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. azcoki

    Проблеми с паленето

    И при мен е така.Вече две години ме мъчи този проблем .Ходих при двама майстори тук в Русе и накрая ми казаха ,че имам проблем с ключа или патрона за запалването .От време на време пали без проблеми , и като реши да не пали съм въртял по 10 пъти докато запали .
  2. azcoki

    Среща в Русе

    Щом Дидо казва 24-ти,значи тогава ще е.Че иначе закъде без него.Айде казвайте къде ще бъде и в колко часа.
  3. azcoki

    Среща в Русе

    Съжалявам,че но можах да дойда,но така стана ,че пазих леглото цяла неделя.Не знам какъв вирус ме хвана ,ама да не ви идва до главата.За следващия път се надявам да няма вече пролетни вирусчета .
  4. azcoki

    Въпрос за Space Star 1,9 Di D

    И при мен се чува вътре.Особено като въртя волана на място.Нещо от сорта на тихичко "цъгъркане" или прискърцване.При мен този звук не се е променял от година и половина, откакто взех колата.Наложителна ли му е смяната на този лагер?
  5. azcoki

    Среща в Русе

    Ако кажете Кауфланд 2/на влизане от Разградският път,до Технополис/,няма проблеми.
  6. azcoki

    Въпрос за Space Star 1,9 Di D

    Ами да ти кажа колега и аз го имам това прискърцване във волана откакто я взех преди година и половина.Това го прави /но не винаги/когато е загряла.Когато е студена не съм го чувал.Питах в сервиза ,където ми я обслужват,не можаха да ми кажат от какво би се получило това скърцане.И така продължавам да си карам.Ако откриеш нещо ,може да споделиш.
  7. azcoki

    Среща в Русе

    Става за неделя.Значи в 15.00 ч. на Кауфланд 1.А пък за по нататък като се постопли може и един излет сред природата да си направим.
  8. azcoki

    Среща в Русе

    Значи последно в неделя.Ами Вальо аз да взема да остана в Свищов до неделя и да те вземам после за Русе ,защото еклипса може и да не тръгне.Пък и то с тези 200 кончета малко ще ти е трудно в снега :D
  9. 1.Щом имаш право на доверен сервиз ,не се занимавай да вземаш пари по експертна оценка,защото може да не стигнат парите и ще се наложи да си доплащаш. 2.След като ти издадат възлагателно писмо за доверен сервиз,се свързваш със сервиза и се уговаряш кога да вкараш колата и предполагам ,че максимум за седмица/5 работни дни/трябва да е готова.В темата за автокаското прочетох добри отзиви за единият от доверените сервизи в София цитирам колегата joreto: Бях чул че Армеец имали един много добър Сервиз горе на Бояна Авто... еди какво си беше ...... Ако искаш като отида в понеделник на работа ,ще проверя точно как се казва сервиза и ще помоля колегите от Армеец София да ми препоръчат доверен сервиз.
  10. Е да , не са като 19-ки :icon_crying: :icon_doh: То там е страшно.При хубави гуми разликата е от 30 до 50 лв.Питах специално за Vredestein Snowtrac 3 195/55/15 са 176 лв ,а 185/60/15 - 131 лв.
  11. Няма проблем с 15 цола джанти.Размера е 195/55/15 - това го дава производителя.При мен са оригинални джанти 15-ки. Отпред мерих 185/60/15 - няма проблеми.За зимата стават,защото е по висока и по тясна гума,но отзад друг размер освен посоченият от производителя 195/55/15 не става - опира като седнат двама души.Така че ако искаш 15 цола ,това е размера на гумата.Скъпички ,ама пък какво да се прави :mitsu-smiley:
  12. Да,няма никакъв проблем да сложиш/сложите/ 15 цола джанти ,освен финансов.Моята дойде с фабрични 15-ки,гуми 195/55/15.По спомен ,като гледах в Швакето след 2001 слагат на някои модели вече фабрично 15 цола .Но този размер гуми са малко по скъпички от другите.Аз си купих зимни bfgoodrich 155 лв,а летни за другата година мисля да си взема Мишелин за 165 лв и то с голяма отстъпка от познат.Така че слагайте 15 цола Ако искате ще снимам как стоят джантите и ще пусна снимките да добиете представа как ще изглежда колата с 15-ки :good:
  13. azcoki

    Автокаско

    По принцип наистина всеобщото мнение е ,че застрахователите са измамници които ти свалят едва ли не звезди от небето само за да ти вземат парите.Недоволни клиенти винаги е имало и ще има,но се стремим процента на доволните да се увеличава.
  14. azcoki

    Автокаско

    Ами не съм много съгласен за брокерите,защото повечето пъти ,тяхната цел е да ти вземат парите,а пък после - оправяй се сам като имаш щети.Чух скоро реплики на клиенти ,сключили каско при брокер :А бе те тез там май не са много в час или пък дошъл клиента да заведе щета с ръцете у джобовете т.е. без полица , без документи и т.н. и вика завеждайте нали брокера ви се обади! И какво правя аз от тук нататък? Почваме едни обяснения че ми трябва оригиналната полица,протокола за маркировка и т.н. Клиента се сърди че сме го разкарвали ,аз му обяснявам че си има методика за завеждане на щети,че в общите условия са описани какви документи трябват и т.н. Затова най-добре тоз който ти прави застраховката ,да ти гледа и щетите :victory: :D тоест Аз. Малко повечко си глезя клиентите ,обаждам им се ,питам ги дали са доволни от ремонта ако са ходили в наш доверен сервиз,някакви проблеми има ли ,обаждам се в сервиза уговарям им ден за влизане,нося им възлагателното писмо и т.н.И накрая и те доволни и аз доволен,защото после като дойде време за подновяване на застраховката пак при мен ще дойдат и особено ако им правиш и големи отстъпки освен официалните.
  15. azcoki

    Среща в Русе

    Аааа ,не е вярно че в Русе не се организират срещи - всеки петък и събота си организираме среща с Dido Ruse в някоя механа.Може да сме само двама ,ама кат за 20 сме :icon_tongue: :icon_drunk: А в събота може да се видим ама след 17.00 защото ще отработваме празниците /тези дето почиваме де/ Звънни ако ще идваш.Таман с теб ще станем трима за механата с хубавите ребърца и крила
×
×
  • Създаване...