Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

E.Ivanov

Потребител
  • От него общо

    30
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което E.Ivanov е написал

  1. Според вас това чудо ще работи ли ? Някъде пише +80 коня. Air Filter
  2. Ти нещо много мутренски подхождаш с коментарите ? Ще ме биеш ли ?
  3. Проблем ли има да задавам въпроси? Нали затова е форум а вие какво се пените просто питах,вие спамите.Благодаря за отговора все пак.
  4. Благодаря за напомнянето, че има конзола хаха.Нали това ви питам, изключва или не защото още в началото когато си го взех тук във форума или на офф-роада немога 100% да си спомня се говореше, че изключвал задния мост след 100км/ч.
  5. Колега, все пак не мисля,че толкова ясен въпрос има нужда от 2 коментара обяснение и доколкото знам след 100км/ч изключва.
  6. Може да се вземат, всичко може особено ако е крадено или внесено от отвън.Само да попитам колегата на Outlander на 100км./ч. изключваше 4х4?
  7. Не! тия от БС нямат равни, 120лв. за чистачки нямам думи.Ами от както ми казаха близо 4к за боядисване какво се чудя.А за чистачките нали имало "графитни" ли бяха ? Били хубави.
  8. Ами един приятел на джипа си взе такива (незнам от къде и колко са оригинал) по 100 лв. едната а пък бяха голям размер и при него издържаха толкова.
  9. Доста сполучливо е станало браво! :mitsu-smiley:
  10. Скоро незнам дали ще имам но там имам рода и ще ти звънна благодаря за помоща.
  11. Печката струва 2500лв. оригинална на митсубиши монтаж 2 дена гаранцията на колата важи.
  12. Благодаря, писах им писмо и чакам отговор.Отделно един майстор каза, че ще звънне в София за тези вебасто? и ще пита колко и кога може да стане.Ще пиша цена когато ми се обадят.
  13. Нямат опция за поставяне на печка, изглежда ще трябва да се обърна към някоя друга фирма за тази цел.Едно пребоядисване отвън и вътре излиза около 3000-3500 лв. доста солено и тук ще гледам да търся заместител .Знаете ли фирма за такива печки? Ами при мен няма кора и ще гледам да сложа ще питам тук там.
  14. Доста солено излиза, на мен ми казаха около 900-1000 лв. с монтажа утре ще ходя до сервиза и ще разбера кое колко струва и дали може да се направи и ще пиша какъв е резултата.Да знаете трудно ли се слага и колко струва една защита под купето?Гледах в един форум един си беше сложил и много добре изглежаше и със сигурност ще пази ако се навираш на по дълбоки места?А за печката няма спор като екстра е супер който и да питам за зимата е много добре.Преставители на Outlander ще могат ли да споделят максималната височина на гуми съответно с какви джанти са пробвали?Благодаря.
  15. Стара Загора.Другия вариант 17 джанти и по-високи гуми БФгоодрич алл-терен ми харесват, че поне за всичко стават.ИСкам да я барна малко, утре ще ходя да питам колко ще ми струва една черна боя и дали има възможност да ми махнат релсите от покрива и да се монтира една мокра печка (поне така разбрах от прочетеното) е зимата съм извън града и стой отвън.Незнам дали ще има ефект един К&N филтър да и сложа и да сменя последното гърне.Много малко информация има за тези outlander's малко тъпи въпроси питам, но не ги разбирам много тези неща.Благодаря за помоща iansto - писах на тези пичове от http://www.grteambg.com - Човека който ми писа си личи, че е истински професионалист, обясни ми че много трудно може да се постигне не, че няма да стане но проблеми излизали.Само една защита отдоло на купето е хубаво да сложа.
  16. Знам, че не е към офф ориентиран просто искам да го дигна малко.Na мен ми трябва по-висока кола другото си го има колкото и да не е офф....Добре някой сервиз да ми кажете където мога да отида и да се направи нещо ?
  17. Здравейте, търсих гледах но нищо конкретно не намерих, освен това http://www.4wdshop.net/outlander1.pdf и главно в този сайт http://www.4wdshop.net/ има такъв лифт.Но чак от Япония.Искам да попитам има ли къде в БГ да направя това и горе долo колко ще ми струва. Благодаря предварително за помоща!
  18. Благодаря много за точния и бърз отговор
  19. Защото мойте хора ми казаха "само ни кажи модел и цвета който искаш" и незнам какво да им кажа за модела цвета е ясен :P Гледах и тук PH
  20. Съжалявам за елементарния въпрос но просто се се обърках от гледане.Какъв модел трябва да е ксенона за новия Outlander гледам на места пише Н11 ? Това ли трябва да е ? Благодаря предварително !!!
  21. Ценичката е доста стара не съм ги питал в момента колко ще ми излезне но пак ще е 300 кинта някъде сигурно....
  22. Не съм питал, уффф деб@ и гаранцията майче само чипа отпред бронята и горе релсите ако мога да направя пак ще е добре и вече като се махне тази гаранция ще го мисля да вдигна мощността.Гледам за по няколко долара се слага eagle eye като на BMW, тука в Стз. едни приятели за 400 лв. ще ми сложат ксенон добра ли е цената като гледам цени не е лоша и не е менте ксенона.
  23. Е неочаквам да литне ест., но около 30 коня се повишава мощността и 70Nm горе доло. Ами недават :D , те ако даваха до сега да го бях направил.С голям зор стана уговорката за последното гърне ( не съм говорил за филтъра незнам какво ще кажат). Е чак да поръчам толкова ли трудно се прави? (гледах ама няма :( ) Това ми хареса доста незнам обаче как става поръчване ::: Wood Skin Филтър LOL
  24. Това е интересно! Някой ако може да сподели и впечатления ще е още по-добре.
×
×
  • Създаване...