Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

dodogrg

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За dodogrg

  • Рожден ден 02/14/1910

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsu Lancer 1.8 Intense

dodogrg's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. dodogrg

    Lancer Ralliart

    Според мен да, колкото един Outlander :mitsu-smiley:
  2. dodogrg

    Lancer Ralliart

    Здравейте, ето един линк към Мицубиши в Швейцария, имат си хората вече Ralliart и цените са доста прилични. Вижте сами. Поздрави на всички :mitsu-smiley: http://www.mitsubishi-motors.ch/site.asp?n...ey=99&dex=1 Ето го линк-а и на френски, немския не ми е мого добър. http://www.mitsubishi-motors.ch/site.asp?n...key=0&dex=1
  3. Благодаря за съдействието, имам нужда от още малко информация, кои са те? :icon_blush: :mitsu-smiley:
  4. Здравейте, видях случайно в румънския сайт на Мицубиши едно устройство Rallitronic специално за дизеловите двигатели, включително 2.0. Някой има ли информация- продава ли се при нас и за Lancer, за L200 има в ценовата листа на БС но за 2.5? Това което прочетох в други форуми е че мощноста става с 27 кончета повече, ускорението 0-100 е за 10.3 сек и макс скорост е 192 км- за Outlander. Поздрави на всички. :mitsu-smiley:
  5. dodogrg

    Lancer Ralliart

    Здвейте, информацията , която ми дадоха в БС за Лансър Ралиарт е че автомобилът ще се появи тук към септември месец, за цена търговеца нищо не каза, т.е все още нищо не е ясно, бях пуснал и една тема за нов дизелов двигател, и за това нещо вече не е сигурно дали ще го има пролетта, а и за мъника Колт няма да има дизел за сега- иначе колицата е хубава, седнах в нея, широка е (това за мен е един от критериите , по който си избирам автомобилите :icon_blush: ). Най- добре е да се изчака, иначе само си чешем езиците. Поздрави на всички :mitsu-smiley: :icon_bye:
  6. dodogrg

    Lancer Ralliart

    Здравейте, вчера бях в БС и питах за внос от Русия на автомобил (знаете че имат версии 4х4 на Лансър), казаха ми че гаранцията не се признава в Европа. Жалко все пак, иначе едно 4х4 излиза към 45-46 хил. лева. Поздрави.
  7. Здравейте, говорих в БС за бял цвят, отговорът беше- около 6 месеца се чака. Поздрави. :mitsu-smiley:
  8. :icon_thumbup: Щом е шумен, значи ще ми хареса, няма нищо по- хубаво от онзи невероятен звук при ускорение на 2-ра и после 3-та. Цвета си мисля да е бял. Винаги съм се питал, защо до сега никой не е предложил някакъв по-опростен автомобил, с не много екстри - но със спортно гърне, пъргав двигател - 150-160 диви кончета, само две корита отпред и тези колани с централен събирач на гърдите, просто за каране и за кеф- само си мисля все пак. :rolleyes:
  9. Здравейте, и аз ще се включа по темата за "тропането". Само да попитам, някой карал ли е пежо 307- и старото и феслиф-та? , мисля си че Лансър-а направо не се чува. Иначе нямам забележки, по-добър автомобил до сега не съм имал но ще се наложи да го сменям, нали знаете сменяш фирмата сменяш екстрите, поне съм се договорил да е пак Мицубиши но искат да е дизел, за аутландър се замислят , и май пак ще съм си на любимия спортист. Ще помоля за малко мнения за "немския дизел"- шум, ускорение (знам че е за 9,6 от 0 до 100 км/ч), ниво на оборудване- кое да избера от двете най-високи и струват ли си екстри като кожа и тъчскрийн и т.н. Благодаря предварително на всички. Поздрави. :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  10. Ако знаеш как ми се иска, но си представям каква ще му е цената, иначе единственото което ме спря да си взема Лансър дизел , беше това че двигателя не е чисто японски. Иначе скоро се надявам да сменя автомобила със SUV, Мицубиши разбира се. :icon_angel: :mitsu-smiley:
  11. Говорих с един от търговците в БС, казаха ми че се очаква пролетта 2009-та да се пусне в продажба 1.8 дизел за Лансър, по-скоро ме интересува дали ще се предлага и за Аутлендър.
  12. Здравейте на всички, и аз имам нов Лансър, днес се регистрирах във форума. Искам да попитам дали някой има информация кога ще се появи на пазара новият дизелов двигател (японски) за Лансър, а може би и за другите модели на Мицубиши. Знам само че ще е 1.8 и ще бъде около 140 к.с. Благодаря предварително за споделената информация. Желая безаварийна и щастлива година на всички вас. :victory:
×
×
  • Създаване...