Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

zevsa

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което zevsa е написал

  1. За това най-добре нищо да не й трака и хлопа, а ако се появи нещо - вярвай ми ти ще си първия човек, който ще разбере за това :D Само да се стигне до момента на покупката, че вече на няколко пъти ми се объркват плановете ... :icon_crying: Току-що видях, че съм допуснал една грешка в заглавието - направил съм едно неумишлено повторение. :icon_blush: Моля да ме извините и някой от модераторите ако може да я оправи, защото лично аз не намерих от къде :icon_blush:
  2. Благодаря за отговора! Надявах се да съм уцелил, но уви! Много ми се искаше да го чуя звука от проблемните повдигачи преди да започна да си търся по-сериозно Carisma, но със сигурност и този звук ще избягвам при огледите Ако модераторите решат да трият!
  3. Ето го въпросния клип: Това ли е звукът, който се чува, ако имаме проблемни повдигачи?
  4. Мario64 дал си ми повечето от информацията която исках, а именно общи впечатления и информация относно дизеловите двигатели. Но как мога да разбера читав ли е един дизелов двигател (признавам си, че не съм много на ТИ с двигателите :icon_blush: ), за GDI-то разбрах вече (хиляди благодарности на Milen_Z :icon_clap: )
  5. Здравейте! Колеги, бихте ли изказали мнения относно дизеловите двигатели на Carisma? Във раздела намерих доста информация относно GDI двигателите, както и съвети при покупката на Carisma с такъв двигател, но не и за дизеловите :icon_blush: Доста голямо желание имах (и все още си го имам) за GDI, но за съжаление финансите ми не ми позволяват засега да звема запазена Carisma. Затова на първо време ще се ориентирам май към някоя по-евтина, макар и по-стара като година :icon_blush: Но ще е :mitsu-smiley: задължително и то Carisma, а като порастна голям ... има го на аватара ми :icon_dance: :rulez: P.S.: Не искам да отварям спора дизелов или бензинов двигател .... затова моля ви мнения и съвети за покупка САМО за дизеловите, аз съм си прочел "урока" за бензиновите (GDI) от една тема която е малко по-нагоре в раздела
  6. На това казвам добра кола с добър шофьор :rulez: http://www.dailymotion.com/relevance/searc...BSPOT%2BPOLOGNE
×
×
  • Създаване...