Премини към съдържание

Gancho_

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Gancho_ е написал

  1. Благодаря,за изключителният интерес при преглеждания на темата ми Сериозно вече,изключително много Благодаря на колегите Niki007 и DJ Tymbi за съветите и готовността им да помогнат,извинявам им се ,че ги притесних в почивните дни.Лично аз за сега сметнах ,че съм неподготвен за такава кола,тоест гараж тривиалните разходи пък и преценката ми че ще я карам 2-3 месеца,и най вече-приказката за киселото грозде ,ако ме чака след седмица,когато евентуално ще имам път към София мога да се възползвам от предложенията на колегите и да я погледна,може да възникне любов от пръв поглед П.С някой може ли да ми каже защо форума ме ограничава да публикувам само по едно съобщение на ден и как мога да го оправя,или просто такива са правилата.Поздрави на всички.
  2. За него става дума,не ми позволява форума да публикувам отговор.

  3. ЗДРАВЕЙТЕ,преди година се разделих с моята каризма,вярно служела ми дори след смяна на маслото при пробег от малко над 40000 километра.Но поради финансовата несправедливост в страната ни,не можах да си купя желаната кола и леко изневериха на марката.Но какво да направя като ме влече.Накратко харесах си една кола,водих и преговори с продавача който по думите му се оказа неволен държател на колата,тоест държели му пари и той си я прибрал,тоест истината за колата е някъде там.Изключително мил и коректен господин,който ми съдейства по всякакъв начин,но все пак реших да попитам и тук.Колата я има обявена в мобиле.бг на 2999 лева имам и допълнителни снимки,проблема ми е че колата е в София а аз от Русе,и то не толкова разстоянието а това че няма кой разбирач да помъкна от Русе,а по снимките ми казват да не се занимавам.Аз ама нищо не разбирам и ако отида знам просто ще я платя,ще мина да запаля свещичка и ще тръгна към Русе. Така ,че ако има някой желание и възможност да ми помогне със съвет или консултация,ще си платя,разбира се,ако се налага.Моля също за коректност до неделя вечерта,докато съм си дал време да си помисля.Благодаря.0889201636 Да занего става дума,но форума не ми дава да пиша отговори,незнам защо.
  4. Здравейте аз съм с каризма 1.8 96 г. с климатроника,и обнадежден от постовете тука реших и за да почистя филтъра си.Свалих жабката,намерих схемата с високото напрежение,тръгнах да махам шината но не знам какво повече ми попречи двете леви ръце,2-та метра височина или 120-те килограма ,как се навирате там не разбрах,но не успях да махна въпросната шинаядосах се и бръкнах набарах някаква букса и я изключих после ми мина и пак я закачих,но от тогава датчика ми за външна температура нещо се прецака,като работи на едно място колата и навън е видимо - градуса той си показва 16 и нагоре и съответно духа топло само като е нагласено на 32 градуса,като се движи колата температурата се стабилизира и си духа нормално,преди не бе така,и другата ми молба има ли някой съфоромец в русе да ми отдели час два да го смъкнем този филтър,признавам не съм търсих супер професионална помощ но един двама приятели който си изкарват прехраната с авторемонти ми се изсмяха като ги ръчкам да потърсим въпросният филтър в жабката
  5. Побързах май да се похваля, днес след дълго очакване ми сложиха стъклото естествено нямало холандско оригинално ,а имало китайско поне не опитаха с 10-те лева разлика да ме метнат,но ми се стори по малко и неестествено стоеше ,ама момчето ми каза това било и всичко е наред ,качих се в колата и погледнах на задната седалка и там се мъдреше старото уплътнение,и се сетих защо неестествено стой стъклото.Върнах се и попитах защо така:и ми бе отговорено че не били магазин за уплътнения,после че то къде било това уплътнение и те не ровили по седалките на клиентите,,и като крайно ми казаха да карам седмица да стегне силикона и после да я оставя за 2 дена да го смъкнели и сложат наново,абе общо взето нищо в България не става от първият път,или поне при мен е така.
  6. Благодаря вече го поръчах на кобрата 115 лева с монтажа оригинално 105 китайско,четвъртък ще дойде,Благодаря на всички прочели темата,благодаря и на момчето от враца-съжелявам ако сметнеш за несериозно че не те изчаках,чак сега прочетох поста ти.
  7. Здравейте,първо искам да се извиня ако съм сбъркал мястото на темата си. Събота през ноща един келеш решил да се напие с 5-те лева взети от майка си и точно задното стъкло на моята каризмичка му се изпречила на пътя,съседката го видяла че се клатушка по паркинга чула че нещо се чупи но какво я интересува като не е горд собственик на автомобил в Бълагария.И така тръгнах да си тъся стъкло в неделя след първото позвъняване попаднах на един пич от Етрополе(разказвам всичко това защото мога да съм полезен на някого който живее до Етрополе),който ми обяви цена от 40 лева припаднах но като всеки друг българин реших да не повярвам и да звънна още тук таме,офертитр бяха на една морга в Русе(където съм) 100 лева,една в София 250 :icon_rock: ,реших да се възползвам от офертата на Етрополе,понеже ми бе счупена и външната дръжка на задната врата питах и за нея 25 лева и нея си поръчах. Това в неделя днес до обяд проучвах монтажите на каква цена са като ми казаха 40 лева ме бе срам да кажа колко съм си намерил стъклото,айде и това преглътна ама като ми се обади пича от Етрополе да ми каже че му искали 30 лева за демонтаж полудях,питах го как е мислил да го свали в неделя,той каза че си е мислил че демонтажа струва 10-тина лева,аз му предложих да ми свали 15 лева и да го взема но уви той не е съгласен-имам чуството че някой му е казал евтино го даваш-както и да е.Разказах всичко това и да се оплача и все пак да (си) помогна.Телефона на човека от Етрополе е 0889516763,ако някой има път натам или е от там и му се занимава може да ми звънне,ако не някой ако си търси някой части да му звъни. Сега си търся стъкло за русе или около русе,и питането ми е дали да си търся оригинално стъкло или да се прежаля на Кобрата където ми казаха 105 лева стъкло и 35 монтаж. Благодаря за вниманието.телефона ми е 0889201636
  8. Няма, но пък нищо не ми пречи да попитам. Благодаря, аз в този форум само хубаво съм видял и продължавам да виждам. Жив и здрав..
  9. Здравейте. Днес ми се счупи задната дръжка зад шофьорската врата. Аз съм от Русе и надали ще намеря такава дръжка тук, по моргите. Утре ще пътувам за София и ще бъда там събота и неделя. Моля, ако някой има представа или има такава дръжка да ми звънне на 0889201636 и да затвори, аз ще го набера - да се разберем. Колата е Каризма 96 година 1,8 116 коня, синя е по принцип, ама в краен случай ще пребоядисваме.. Благодаря. Иначе поне още час ще съм тук - ако някой има нещо в предвид, да пише. Моля да ми звъннете, защото не знам как ще съм с интернета тези два дена.
  10. Gancho_

    Спешно - съединител

    Е сега видях поста, съжалявам. 0889201636 Росен Само да не е миналата събота))))))
  11. Дано да е задълго, колега.За 2 месеца 2 пъти влизах на канал със същия проблем,дори 2 път заварявах свързващата щанга.Мама им втулки)))Пратиха ме на стругар, стругаря каза каза, няма проблем, дай ми едни нови и ще ти направя колкото искаш.За сега карам така,имам приятел в Балкан стар, и все се каня да го питам за цена на втулките(с поръчка)и не ми/му остава време.
  12. Gancho_

    Спешно - съединител

    Благодаря на всички. Имам съединител вече. Само за обезвъздушаването се притеснявам, че не стана така лесно, ама се надявам, да съм се справил. Ако идвате към Русе - имате почерпка. Благодаря!
  13. Gancho_

    Спешно - съединител

    Колеги, свалих я тази помпа - не съм бил толкова ляв, или това е елементарно(30-50 лв. при майстор). Дадох я в една фирма, занимаваща се с гумени уплътнения - казаха че нямало проблем(ей от това най-много ме е страх) към до час ставало. Благодаря за предложенията. Ако не стане - ще се възползвам, просто исках да станат по-бързо нещата. Благодаря. Сега, някъде четох, че поставянето било по трудно. Има ли нещо което трябва да знам, моля за бърз отговор.
  14. Gancho_

    Спешно - съединител

    Моля, оставете ми номер на телефон, ако не успея да сваля помпата до довечера - имам роднина който поназнайва, да я погледне и той. Няма да открием топлата вода предполагам, но все пак ако е това - да се обадя за въпросното комплектче. А иначе номера на рамата ми е:XMCLNDA2ATF018121 БЛАГОДАРЯ.
  15. Gancho_

    Спешно - съединител

    Сега видях забележките за правописа, извинявам се.
  16. Gancho_

    Спешно - съединител

    Е, видях, ама пусти и леви ръце - като разбутам лостчето което влиза в помпата на съединителя, от маншончето тече. Сега ще търся да видя как се сваля тази помпа, предполагам, че е от гумено уплътнение. Ех, Русе, Русе - град на ограничените възможности.. Благодаря на всички заинтересовали се от моя проблем. Лека и доходна! Приемам още съвети. Това, че стана светло и видях, че тече масло - не оправи проблема.. Благодаря.
  17. Gancho_

    Спешно - съединител

    Вече е пред къщи, ей сега ходих да си я прибера. Ти от къде си? Утре на светло ще я поогледам, ами до там ми стигат знанията. ))) Не съм и мислил сам да правя помпичката - аз да мога да я сваля сам, ще се радвам.
  18. Gancho_

    Спешно - съединител

    Благодаря, би ми се искало да е така просто, но в тъмното ми се стори, че тече от пред на капака, но все пак е тъмно. Утре ще погледна по-добре. Сега дилемата ми е - майстора с гумичките по помпите, е на същото отстояние спрямо къщи и не знам накъде да поемам)))))))) Дали ще се оправя, снимките който видях от предния пост са на казанче под капака, а четох че има и в купето, къде ли е моето?)))))
  19. Здравейте. Моля помагайте спешно, че колата остана на улицата, да знам накъде да я дърпам. От Русе съм, преди половин час ми се стори, че съединителя ми се държи странно. Имах работа за половин час, като се върнах - запалих, но вече съединителя ми бе много зле. Опитах да включа скорости - ама не би! Отворих капака, имаше доста голяма локва масло. Може да има и други такива теми, попрегледах форума, но не видях никъде тема за изтичане на масло. Моля ви, може и телефон да ми дадете - ще звънна да не пишете, че знаете как е със тегленето. Благодаря. Колата е каризма 96 година 1,8 бензин
  20. Благодаря за отговора. Аз намерих същия проблем, коментиран в тази тема: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=8535. Но сега трябва да науча как точно са си разрешили проблема,а иначе това със трудното влизане на 1 скорост е хронично заболяване май. Издирвам потребителя "ivander ", във връзка с този пост: "Здравей колега.Аз имах същия проблем,първа ми влизаше много трудно,а след това изчезна и когато се опитвах да включа на първа влизаше трета,а задна ми изчезна,оказа се че щангата която свързва скоростната кутия и скоростния лист е сцепена по дължина(12см)и когато се опитвам да включа на първа,щангата се усуква и за това не ми включва. " Някой ако знае, как мога да се свържа със този човек, моя телефон е 0889201636, да ми звънне и затвори - ще го набера аз, защото напред - напред, ама и без задна скорост не става. Благодаря.
  21. Днес ми изчезна задна скорост на каризмата (95 година 1,8 115 к.с), а 1-ва и 2-ра влизат само при надигане лостчето за задна скорост. Някой да има идея от какво може да е това? Благодаря.
  22. Gancho_

    Нещо гнило в Холандия...

    Напълно подкрепям колегата пуснал темата,аз си мислех че е от гумите ама май не само там проблема,много е чувствителен педала на газта и много се суче,а за спирачката и аз я угасих 2 пъти днес на леда и то съвсем без да усетя а мога да кажа,че карам от 6 години по 20 000 километра на година,не казвам че не е и от гумите ама наистина съм карал и с по големи галоши,това е мое мнение и друго което ми прави впечатление лятото при висока скорост 170 180 ми се струва че колата е нестабилна в пътя, но по специфичен начин лек ми идва волана нещо,каризмата ми е странна 95 година 1,8 115 коня ако се не лъжа с големия дисплей на климатика
×
×
  • Създаване...