Премини към съдържание

пандо

Потребител
  • От него общо

    35
  • Регистрация

  • Беше тук

пандо's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря ти DJ Tymbi,ще пробвам!
  2. Здравейте колеги,отдавна имам проблем с дисплея на борд компютьра,ту се появява ту изчезва,отворихме го и открихме,че проблема го прави един лентов кабел. Когато го натиснеш се оправя,като го пуснеш се разваля.Кабела е здрав,не е скьсан,но прави проблеми.От Варна сьм и не мога да намеря човек да го оправи!Ако някой може да ми помогне с нещо ще му бьда страшно благодарен,да добавя дисплея е цветен.Поздрави на всички!
  3. Благодаря ти за изчерпателният отговор!
  4. Благодаря ти за отговора,ще сьм спокоен,а проблемни ли са тези мотори,нещо специфично трябва ли да знам за тях?И последен вьпрос имаш ли представа колко горят на газ?
  5. Здравейте колеги,бихте ли ми казали кой е най подходящият двигател за монтиране на газ.уредба на Паджеро 2003,до 2006г. производство,мисля да си взема такова,а след прочетеното в форума се отказвам от дизела?Благодаря предварително на всички отзовали се!
  6. Здравейте колеги аз сьм от Варна,бихте ли ми казали шарнирите на колата ми отделно ли се сменят или с целият носач и дали става да ги рециклирам при майстора Игнат,закойто става дума в форума,благодаря ви предварително!!!Колата е рьньр 2,4gdi.
  7. Не мога да пиша на лични,не знам защо,дай телефон!
  8. благодаря,колега,ще го тьрся!
  9. Здравейте колеги,знае ли някой къде се намира този датчик,за да го проверя?Не ми отчита правилно,а в Pатола Варна не можаха да ми кажат къде е. Колата е Ранър 2,4 GDI 2000г.,благодаря предварително на всички отзовали се!
  10. Здравей колега,и аз сьм от Варна,би ли ми препорьчал някой майстор....

  11. Здравейте колеги,лятото в жегите термометьра на дисплея отчете 42 градуса и от тогава показва само това показание. На какво може да се дьлжи това?Ще бьда много благодарен за всички мнения!
  12. has not set their status

  13. Мале мила,ега ти гада,как щях да се нахендря при него,сьжелявам за колегата!
  14. Здравейте колеги,откъде мога да си дръпна на български книжката за обслужване на колата,Ранър 2,4GDI.Тя е от Швейцария и в нейната книжка нищо не разбирам.Благодаря ви предварително!
  15. Няма го като размер на лепенката на колонката. Това че са малко по големи и по тежки ще окаже ли някакво влияние на лагерите на главините?
×
×
  • Създаване...