Премини към съдържание

mitkiNiktim

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

За mitkiNiktim

  • Рожден ден 09/13/1981

Местоживеене

  • Град
    Варна

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 4G92 '96

mitkiNiktim's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Няколко снимки с вече монтирано антикрило. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=400380 Използвам случая да изразя благодарност към колегите Нинов, Росен(SLX) и Румен, които са главните виновници няколко каризми да се сдобият с чудесни антикрила. Идеята за изработката, както и организацията и производството на крила от Вас заслужават :icon_clap: и показват колко полезен и креативен е Митсубиши фен клуб. Поздравления!!!
  2. Този път и аз няма да пропусна срещата. До утре!
  3. Аз също получих крилото. Когато го наложа на капака пасва перфектно като дължина.Понеже капака е с дъгообразна форма остава минимален луфт от около 5 мм в двата края. Не знам каква е дебелината на двойнозалепящата се лента, но крилото е достатъчно еластично и с лек натиск си обира луфта по дъгата без проблем. В другата тема има няколко снимки на монтаж на високото крило публикувани от колегата Нинов. Там се вижда добре, че е подложена лента между капака и крилото и отдолу са завити винтове с контра шайби.Обаче не става ясно тези винтове директно за крилото ли се завиват .... При мен има оставени 3 отвора там където ще влязат винтовете и предполадам в тези отвори се поставят някакъв вид дюбели за винтовете или.... Дебелината на крилото около отвора е около 3-4 мм и върте естествено е кухо. Ще е от полза информация от по-компетентните как точно се закрепват винтовете за крилото или още по-добре подробно описание на монтажа. Аз лично ще съм много благодарен.
  4. Аз също бих се радвал да се запозная с теб. Освен това имам лично да те черпя, че наскоро ми помогна по телефона да открия един дефектен датчик за налягане на маслото :icon_thumbup:
  5. Ако с крилото получа материали за монтажа му и малко по-подробно описание как точно се извършва, може и да се пробвам сам. Иначе варианти няколко - майстор или колега от Варна с опит в подобен род монтажи. Щом не е голяма философия едва ли ще струва скъпо. Като му дойде времето ще му мислим. Успех на теб и Румен в начинанието! :icon_rock:
  6. Включвам се в групата за вариант "Б" боядисано с цена 190 лв. с включен монтаж за хечбек. Остава да се уточни има ли разлика при крилата са седан и хечбек. Притеснява ме само мястото на монтажа, защото ако е в София ще трябва да калкулирам още поне 100 лв. за бензин :icon_blush: и може би ще е по-изгодно да си търся читав майстор във Варна.
  7. Здравейте, Часа на тръгване явно вече е утвърден - 11:00. Нищо не се спомена за място на срещата. Предлагам да се определи място от където да потеглим заедно за да не се лутаме и търсим после в Бургас.
  8. Здравейте, Аз също бих желал да се присъединя към групата варненци гостуващи в Бургас. Неделя съм на линия, очаквам да се определи час и място на тръгване. Поздрави!
  9. mitkiNiktim

    Carisma

    Честито на колегата! В този форум ще намериш много полезни съвети. Аз също си купих Carisma в началото на месеца и благодарение на съветите на по-опитните реших доста проблеми. Threatmore, проявявам интерес към сбирките във Варна. Би ли споделил нещо повече са тях? Поздрави
×
×
  • Създаване...