Премини към съдържание

Carisma 1.6 GLX

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Carisma 1.6 GLX's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте,някой може ли да ми каже от къде може да си купя сините шапчици които се слагат на крушките които са на таблото ще съм му много благодарен.
  2. zdravei, interesuva me preden lqv kalnik i predna bronq i da mi kaje6 cena za kalnika i bronqta

  3. Здравейте,интересува ме дали от каризма 1.8 водния радиатор ще стане за каризма 1.6
  4. Здравейте,интересуваме колко пари струват десен фар и мигач и предната броня за Каризма 96 година.
  5. Аз съм намерил от една друга каризма машинка и искам да го взема цялото,но незнам долу горе колко пари да отделя и затова питам колко е чисто ново и колко е втора употреба долу горе.
  6. Здравейте,искам да попитам колко пари струва цялата ел.машинка за каризма на предно дясно стъкло.Колко пари е нова и втора употреба също ме интересува колко пари е.
  7. Здравейте,и при мен излезе един проблем със скоростите от няколко месеца на сам,задна не влиза толкова лесно трябва да дръпна по силно към мен и тогава влиза а пък ако дръпна както трябва нали неще,дръпвам към мен и нагоре неще и затова я дърпам по силно към мен.Имам още един проблем като вкарам някоя скорост няма значение коя е 1,2,3,4,5,задна и се чува някакво скърцане и преди го имаше ама само на 2 и 4 и 5 само че на 5 беше съвсем слабо обаче от днеска на всичките скорости скърцаше и влизат някак си по трудно не е така като преди особено на 3 и 4 по се усеща и го усетих че се чува от долу някаде от скоростната кутия вероятно.Аз този звук на скърцане го правя някой ако е имал тези проблеми да сподели как да го отстраня.
  8. Carisma 1.6 GLX

    Едно проблемче

    Аха мерси за инфото,не съм близо до Пловдив но ще видя какво мога да направя.Междо другото вчера само един път ми светна и като подадох гас и изгасна днес не ми е светвала това съм го забелязал да става ,когато е мокро времето.Незнам ще покарам още така и ако отново стане така ще се прави диагностика
  9. Carisma 1.6 GLX

    Едно проблемче

    Ами ако е ламбда сонда както казва SLX колко пари е долу горе ^GaRfieLd^ ако рабереш нещо казвай
  10. Светва ми това нещо на таблото http://prikachi.com/files/672695V.jpg и като подам гас и изгасва и преди е ставало така и забелязах че когато времето е дъждовно тогава става така но не винаги аз мисля че е за бензиновата помпа но не съм много сигурен ако знае може да ми каже за какво е и защо се получава така. :help:
  11. Каквото и да си приказваме по добро за мене от японския мотор няма ако нещо се счупи правиш и си караш забравяш кога си го правил само да си намериш хубава част да не е някой менте тези френски италиански немски(освен бмв) и т.н. нищо не представляват пред японското ;) аз съм го признал и не на последно място бмв
×
×
  • Създаване...