Премини към съдържание

mishoyzf

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mishoyzf е написал

  1. mishoyzf

    НЕ иска да запали! :(

    Проблема се оказа, скъсана жичка на +-та клема За сега всичко е 6
  2. Здравейте, имам проблем с посочения по-горе двигател. Може ли да ми дадете информация за човек, който може да напарви диагностика на двигателя, за да бъде установен проблема. Предварително ви благодаря.
  3. Здравейте, искам да попитам на колко км се сменя маслото на автоматична скоростна кутия (типтроник), какво масло трябва да се сложи и има ли филтър? Колата е Галант, бензин 2,5 V6, 24V, номер на рамата: JMBLREA5W1Z001333, номер на двигателя: EA5W-LRGEQL6 (6A13). Предварително благодаря за информацията. Лек ден.
  4. Здравейте, не знам защо но темата ми, ми се струва, че е била премахната. Затова публикувам пак. Търся всмукателни клапани 12 бр за Галант 2,5 24V, 2002 г, бензин. Интересувам се от нови, но ако имате предложение за втора употреба съм насреща да ги чуя. Благодаря ви. Лека вечер.
  5. mishoyzf

    Проблем с токовете

    Първо искам да благодаря на всички за отговорите. Ще направя опитите за коитп сме написали и ще видя къде е проблема. А сега като се замисля май не ми се менят оборотите, но ще го проследя ако пак ми го направи, за момента спря.
  6. Здравейте, искам да попитам за следният проблем: от петък колата като спра на светофар, започва да прекъсва. По-точно започва все едно да се спира и пуска тока, нещо като дискотека става, а фаровете все едно присветкам на предният така се получава. Не е винаги, направи ми го 2-3 пъти. Дали има някой който може да каже някакво становище? Галанта е 2,5 V6, 2002 г, типтроник, ако има някакво значение. Предварително ви благодаря.
  7. Здравейте на всички. Имам следният въпрос - при поставен газов инжекцион, може ли от някъде да се намери малка резервна гума за колата която да седи в багажника и да не заема много място. Предварително благодаря за получените отговори.
  8. Искам да попитам някой дали е слагал газов инжекцион на любимата си кола от фирмата Eurogas. Те имат две оферти за двигателя 2,5 V6 24V. Едната е за 1050 лв., другата е за 1240 лв. Доколкото момчето ми обясни и аз разбрах разликата била единствено в материала на кутията за компютъра! Ето и линк към тяхната страница. Още се чудя дали да си слагам и затова питам! http://www.eurogas-bg.net/
  9. Искам да попитам следното: четох тук във форума за препарат "Sano" за кожени седалки. Някой може ли да каже от къде да го намеря? Питам понеже търсих в Метро, Билла и Кауфланд и не го видях. Благодаря предварително.
  10. Това, че сте написали от къде могат да се намерят е добре. Искам да попитам, някой има ли представа как се сменят, дали е лесно и сега в тия студове не е ли малко рисковано, поради факта, че пластмасите са се вдървили.
  11. mishoyzf

    Заден спойлер за комби.

    Абе знаех си, че има начин. Ама трябвало някой да повдигне темата Айде успех на човека от който сме зависими всички. Пък да видим какво ще правим
  12. mishoyzf

    Заден спойлер за комби.

    Браво. Е това се казва компетентна реакция. Друг такъв форум май няма Чакаме с нетърпение да видим резултата и цената.
  13. Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря заден спойлер за Галант комби, 2002г е колата. Тука в България или в интернет от някой сайт. Някакви предложения?
  14. Здравейте. Искам да ви попитам, днес си налях течност за чистачки в казанчето и ми направи впечатление, че вътре има нещо. То представлява нещо като дунапрен или и аз незнам какво. Дали някой друг има такова нещо?
  15. Днес сутринта бях доста приятно изненадан, когато намерих визитка на фенклуба на страничното си стъкло Колата ми седи на бул. "България" N60. За момента е с Благоевградска регистрация, но до края на седмицата се надявам да си стане със Софииска :)
  16. Знам за 3 броя Галанти които се продават. 2 - gdi и 1 V6, 24v, много хубав. седан, кожа,автоматик абе хубав е.
  17. mishoyzf

    Още един Галант

    Благодаря на всички за хубавите пожелания. И на всички други които са си направили труда да прочетат темата. Днес отивам да зарибявам един колега да си купува :mitsu-smiley: Galant и той Болест и това си е, ама от тия хубавите, дето хем сърби хем ти е кеф
  18. mishoyzf

    Още един Галант

    Добър вечер на всички съсобственици . От днес съм собственик на :mitsu-smiley: Галант 2,5 V6. Искам да благодаря на DJ - Пламен, който беше така любезен да погледне автомобила. Разходих се с този самолет до Благоевград и направо съм очарован от тaзи машинка, но вие предполагам знаете за какво ви говоря И така на всички да сме живи и здрави и само :mitsu-smiley: да си караме
  19. Искам да попитам - понеже не ми е много ясно при Галант 2002 г какво точно показва този бордови компютър? И от къде се гледа дадената информация? Питам понеже карам Skoda Fabia (служебна), на която има всякаква информация относно: разход моментен и среден, колко време е работила колата, външна температура, средна скорост и може би още някой неща. Благодаря предварително за компетентните отговори.
  20. mishoyzf

    Взето от сайта Tuning.bg

    Добър вечер на Пламен. Това което съм пуснал тук като тема просто ми хареса. Не ме интересуват за момента LED i каквито и да е било светлини. Търсих и намерих телефона ти, мислех утре да ти звънна и ми се иска ако е удобно да погледнеш един Галант с 2.5 двигател. Иска ми се да го купя, но не знам какво му е състоянието и дали си заслужава. Просто явно ти си човека при който ще си поdдържам колата ( ако си съгласен разбира се).
  21. "Здравейте, Колеги един ден по цариградско шосе видях едно Мицубиши Галант комби с правени ЛЕД светлини като на Ауди Р8-цата, само че не бяха вградени във фара ами непосредствено под него. :ok: За съжаление не можах да го настигна да ги питам къде ги е правил, явно колегата бързаше за някъде :bye:"
  22. mishoyzf

    Mitsubishi Galant 2.5 V6 24v

    Много хубав отговор за което искрено благодаря. Това ще се опитам утре да го направя и вечерта ако има резултат ще напиша тука развитието на нещата.
  23. От около 1 месец търся да си купя тази прелестна кола Mitsubishi Galant 2.5 V6, 24V и по цяла нощ чета този прекрасен форум, който според мен е доста полезен за всички като мен които не са наясно много много. Днес май се спрях на колата която утре ще спазаря Искам да попитам дали някой има телефона на господина с nickname DJ Tymbi (до колкото разбрах това е човека ) Искам ми се да намеря начин да се свържа с него евентуално да я погледне преди сделката (или ако не може толкова съм я харесал, че може да стане и след сделката). И ако може да ми кажете къде да проверя за заден ляв стоп, между другото колата е 2002г (поне така пише, макар че днес като я гледах, видях на коланите да пише 2000г) ама то на тия търговци може ли да вярва човек Предварително искам да благодаря на хората които биха ми помогнали. 10x
×
×
  • Създаване...