Премини към съдържание

^GaRfiELd^

Потребител
  • От него общо

    118
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от ^GaRfiELd^

  1. Колеги какво ще кажете за една срещичка в неделя 12.06 от 18:30 :rolleyes: И ако искате пак да е в утвърдения от последните събирания ресторант "Южен Полъх" :) Очаквам коментари, а пък този път вече да минем бройката от 20 присъстващи :icon_dance: :mitsu-smiley:

  2. Колеги срещата си остава за утре (29.05) от 18:00. Днес към обяд ще мина да запазя местата. Като гледам засега сме към 11-12 човека и отделно, че все пак някои идваме с половинките си, така че спокойно ще запазя 16 места ;) :good:

    Колега и спокойно може да си дойдеш и без колата - никой няма да те съди. Важното е, че караш :mitsu-smiley:

  3. Ами колеги значи предлагам варианта в 18:00 на Южен Полъх, че да може и другите които ще пътуват, да могат да дойдат ;) Така или иначе и мен ме чака път и в петък преди да замина ще запазя маса за 16 човека този път, че миналия точно ни стигнаха местата :) :icon_dance:

  4. Добра вечер, колеги :) След като разговарях с колегата Виктор ( TASSO ) решихме да предложим 29.05 (неделя) за следваща дата за среща. Може би ако по-често спретваме срещи, ще можем да се събираме повече хора всеки следващ път ;)

  5. Само казваш кога и в колко и съм на линия, но петък е 6-ти.. така че май по-добре е в неделя :)

     

    Ммм да ама аз заминавам извън Пловдив и не знам в неделя дали мога да се прибера до 15-16 часът, че сме на сватба предишния ден. Ама дали има навити направо към 18-19 часът да се излезе някъде направо като за вечеря :)

  6. Колеги какво ще кажете за една срещичка тези дни... събота или неделя следобед :) Може на Южен Полъх пак да е, че май там ви е харесало, а и наистина има къде да се спре :) Но се приемат и предложения и за другаде ако имате идеи ;)

  7. Колеги какво става за среща на 13-ти... ? Има ли навити да се съберем тази неделя :rolleyes: Давайте пишете да се разберем, че няма много време дотогава. Прочетох за миналата ви среща и ми звучи много по-добре ресторанчето на Южен Полъх, а и наистина си има и добър паркинг да наредим "диамантите" :icon_dance:

  8. Хора не мисля, че около Баумакс има нещо интересно или че там е центъра на събитията... тук няма ли гладни хора да идем примерно в някоя Даяна... събота на Гроздовия пазар има винаги място за паркиране. А и аз не вярвам и 10 коли да се съберем даже :icon_blush: Пък и даже ако ви допада като вариант - може да идем в Де Ниро в Тракия - има място за спиране, а и ако има навити може и билярдче да се цъкне освен лафчето :D

  9. Колеги за 10.10 е идеално и даже и аз ще взема да дойда, че тогава съм си точно в Пловдив за 2 дни и после пак на морето сигурно :icon_blush: Решете се само кога и къде... и защо ли си вярвате, че 20 човека ще се съберем :icon_hmm: То тогава беше просто инцидентно толкова хора да се съберат в Пловдив :D

  10. Ммм колеги ако се съберете петъка, то сигурно ще е вечерта... но иначе ако е към 2-3 следобед мога да мина ви стисна ръцете, че се прибирам от Св.Влас за Пловдив, ама и съм без моето диамантче, но и Мерцедеса е с 3 чертички подобно и може да не видите разликата :D Но пък в събота дано и вие дойдете в Стара Загора да се съберем повече хора :good:

  11. Колега задръстванията на Ахелой си ги има всеки ден сутрин и следобед... все пак всяка седмица минавам оттам, после през Каблешково и през Айтос и Карнобат за Стара Загора и пътя е супер, задръствания няма и аз от Влас до Пловдив стигам за 3 часа :icon_thumbup: Ама иначе ако има път от Варна към Провадия и оттам към Ст.Загора минавай оттам, че то иначе ще се скъсаш от завоичета, дето с повече от 40-50 неможеш да вземеш, докато дойдеш от Варна до Сл.Бряг :rolleyes:

  12. Пффф мале безмалко да изпусна РД-то на клуба като не съм влизал във форума :icon_doh: Колеги мястото е идеално наистина, но аз поради липсата на палатка мисля, че и като пусна седалките на Каризмата отзад и сложа нещо меко отдолу ще се събера да спя една вечер така... все пак седалките задните + багажника са доста местенце :icon_thumbup: И само да успея събота сутрин да намеря къде да ми сменят масълцето на колата и идвам, че точно поне сте уцелили като дата свободните ми 2 дни на 2 седмици които имам сега като съм командирован на морето :icon_dance: 90% е сигурно че идвам, а на 100% е ясно че купона там ще е голям :good: :rulez:

  13. Аз пък от полицаите нямам оплаквания, понеже май съм им симпатичен :icon_thumbup: След 2 години и половина без никакви глоби и актове ме спряха до Стара Загора с 85, при ограничение 50 и вместо Акт за 150-200 лева ми съставиха глобичка с фиш за 30 лева и си ме изпратиха поживо-поздраво :icon_blush:

    Но ми е интересно и искам да попитам, дали извън града при отсъствие на знак, че те засичат с радар - имат ли право да те засичат и да ти съставят каквито и да е глоби, защото съм забелязал, че повечето вече дебнат само на места, преди които е означено РАДАР :icon_hmm:

  14. Колеги съжалявам, че не идвам на срещите ама съм се забил на морето и на 2 седмици за 2 дни съм си в Пловдив и последното нещо ми е да се занимавам с това... даже нямам време си закарам Мицката да и сменят маслото и добре, че не я карам сега почти :icon_blush: Като се върна за повече време под тепетата ще се отчета на срещите :good:

  15. Колега сега след малко отивам да пусна парите, но няма да имам възможност тук да ти напиша номера, така че ако този път не ме върне патката в банката, заради малко данни, ще има един пари от името на Евгени Станчев :)

  16. Аз пък заминавам другата седмица по работа към Елените и там на едно хотелче ще слагам кабелчета :tok: А в останалото време ще се подвизавам в Свети Влас... и така цял месец сигурно, ама още незнам шефа дали ще даде си закарам Мицката там и дали има къде да си я паркирам без да ми я закача Спайдърмен :unsure: Ама и незнам и компче дали ще намеря да видя се мерна с някои колеги от Варна или Бургас, че събота и неделя няма какво да правя, освен на плажа да си пека дупето :giggle:

  17. Колега поне за оборотите докато ти работи климатика... дигат се когато ти се включи перката отпред на радиатора на климатика, за да охлади... оттам ти се качват така замалко и после пак падат... просто излез от колата докато ти е пуснат климатика и сам ще чуеш точно като се включи перката, как двигателя ти дига оборотите... :rolleyes:

×
×
  • Създаване...