Премини към съдържание

trent

Потребител
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което trent е написал

  1. trent

    Купувам

    Темата е за ключ, благодаря на всички за офертите, успех
  2. http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=34600&st=0&p=325969&fromsearch=1entry325969 Имате ли търсеният комп. и ключове към него с имобилайзерите, благодаря.
  3. Здравейте, на един познат му се прецака компа на каризмата, трябва ми следният комп: Bosch 0 281 010 437 и друг надпис МR577027. Колата е Митцубиши Каризма 1,9ТД от рено двигател, произвеждана от 1997 до 2000г. За инфо и цена на лични или тел. нула8881269две8.
  4. trent

    Купувам

    Бартера остава, но джантите трябва да са 14 цола, само метални, еднакви и 4-те броя и на цена не по-голяма от 60лева.
  5. trent

    Купувам

    Предлагам бартер до 300лева за лаптопа от тази обява: http://olx.bg/ad/prodavam-laptop-hp-presario-cq60-windows-7-64bits-ID4nSuG.html за джанти с гуми 15цола в много добро състояние, за съжаление толкова ми е бюджета за старата баба.
  6. trent

    Купувам

    Колеги, търся да закупя джанти 4х114,3 централен отвор 66,1мм и ЕТ около 35. Трябват ми за нисан примера, предпочитам 15цола алуминиеви с летни гуми, но може и 14 цола пак алуминиеви с летни гуми или метални с летни гуми. Стават от нисан, митцубиши, хюндай. Предпочитам по линията Варна-Русе и околията, намерил съм едни в Ихтиман на 200лева 15цола с гуми, но човекът не е от най-сериозните и трудно вървят преговорите. За оферти на лично или на о8881269две8.
  7. Благодаря на всички отзовали се, мненията са си лично ваши относно покупките на автомобили втора ръка, откъдето и да е :icon_crying: Последният пост ми е достатъчен и благодаря на колегата за отделеното време, вчера закупихме Галант Елеганс 2001г комби, всички екстри с типтроник кутия :icon_rock: Пламен я огледа, благодаря му за отделеното време :icon_clap: Установихме типичните болежки за модела, договорихме се и тръгнахме, колата въри чудесно, без шумове, тествах всичко-работи, не посмях повече от 160км/час да я настъпя, очарован съм. Успех на всички и нека бъдем по снизходителни към човешките грешки и терзания, живи и здрави Темата е за ключ :icon_thumbup:
  8. Благодаря, утре сутрин рано пътуваме за София, ще гледаме един галант, и ако не стане-тогава Враца. Като тръгнеш натам, звънни да не е напразно, отделно, този вторият е в Зверино, и продавача бил нещо нервен
  9. Уважам мненият Ви в другите постове, но в случая горното не ми помага, някой друг?!
  10. Здравейте, с един приятел сме се насочили към една кола Митсубиши Лансер 2003г, във Враца, ако има някой колега, който може да й хвърли един поглед, тъй като продавача твърди, че колата е отлична, но изцеди през зъби, че е бита от лека градушка, хич му нямам вяра, а не ми се бият 300км ей така, за очукана кочина. За контакти с мен на номер 0887941416 Трифон, на лични за линка и евентуален номер на читав сервиз за диагностика. Благодаря :icon_thumbup:
  11. Здравейте, за много години, живи и здрави. Колите, които предлагам на бартер ги продадох отдавна, търсенето за галант остана на заден план, тъй като може и да нямам нужда от него на този етап. Но ако попадне нещо подходящо ще се замисля определено
  12. Този, последният не беше ли в Русе, джантите са ми познати?!
  13. Предложението не е лошо, но без снимки няма как да го оценя, пуснете ми линк на лично със снимки и цена. Отделно ще опиша и предпочитанията ми, но те не са задължителни, имам време, тъй като трябва да се освободя от някой от автомобилите си 1. Галант след фейслифта, няма нужда да оточнявам 2. Двигател 2,4 или 2,5 като вторият е за предпочитане, ГИ е предимство 3. Кожен салон-бежов, но в краен случай и черен става 4. Без опити за измами и замаскирване на недостатъци и болежки, отдавна се занимавам с автомобили 5. БЕЗ цвят ЧЕРВЕН, други подобни гами може Благодаря за вниманието и успех на всички
  14. http://www.snimka.bg/?album;aid=678664 Малко снимки на витарката, за парите няма смисъл да коментираме, ако човекът насреща си поддържа колите както мен мога да дам и повече, на другите нито лев, дори и да е евтино. За градът също не е важно, важно е колата да ми хареса, иначе живея в Пловдив
  15. Както съм писал по-горе, не държа на нея и много добре ми е известно защо
  16. Колеги, нуждая се от по-голяма кола за комфортно пътуване на дълги разстояния, предпочитам да е Галант след 1999г, с двигател 2,4 GDI или 2,5. Като може да са газифицирани, може и да не са, държа да е с бежова кожа и седан, общо взето съм отворен за предложения, в никакъв случай не ми предлагайте с дясна дирекция, тел. за контакт 0877967943 Трифон. Плащам в брой или предлагам бартер за моите два автомобила, пуснал съм само единият: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11335099952799774&f1=details Много е правено по колата, като дефакто е чисто нова, ремонт на двигателят, скоростната кутия е с нови лагери и семеринги, предната ходова част е също ремонтирана, климатикът работи безупречно и музиката е на ниво, цената остава такава и за бартера, като естественно е предвидено и доплащане и от моя страна Втората е Сузуки Витара 1993г, с много сериозен оптичен тунинг, автомобилът досега ми е излязъл около 8000лв, може да се видят снимки и история за него в офроуд форума По-късно ще добавя линк със снимки, балгодаря за вниманието, успех на всички
  17. ок, ще го имам на предвид, на части ли я пускаш, защо не я прехвърлиш в е...

  18. trent

    Питане за Twin Turbo на Галант

    Момчета, пак съм аз, мисля че с обръщането на волана ще се заема, имам вече опит, обърнах една вече, не е митцу, но все пак е някакъв опит, щв видим как ще се стекат нещата, засега даже ми се върти една ВР4 от щатите, но май не били много сполучливи американските изпълнения, пък и частите тука, ще е голям екшън, това е засега, ако има промяна ще пиша :icon_dance:
  19. trent

    Питане за Twin Turbo на Галант

    Още един въпрос, колеги: някой може ли да ми напише на лично реален ВИН номер по който да потърся и ориентировъчно да разбера цени на някой консумативи на ВР4, благодаря! :icon_thumbup:
  20. За непросветените-къде са сбирките на клуба и на 19 от колко часа и къде? :icon_n_king: :icon_crying:
  21. trent

    Питане за Twin Turbo на Галант

    Благодаря на всички за мненията, особенно на тези с техническата информация относно автомобила. Последното мнение ще е много ползотворно за всички, ако колегата сподели с нас как са минали 'преговорите' с английската фирма. Дотогава ще задържим малко топката, аз и явно други желаещи да покарат този шедьовър на японският производител, може би ще се спра на старият си избор за 2,5 мотор с всички екстри и с лява дирекция!!! :mitsu-smiley:
  22. Колеги, намислил съм, ако следващата година паднат акцизите да си взема Galant с този двигател: http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/c...icleRegLetter=P Засега съм в положение на изчакване и ако може да напишете своето мнение по посоченият модел, някой карал ли е, подръжка, недостатъци, мисля че всичко което споделите ще ми е от полза, даже смятам да си взема един от Англия и да сложа двигателя с всичко необходимо в един с лява дирекция, по-малък двигател, очаквам вашите мнения и препоръки :icon_hmm: :icon_thumbup: :icon_rock:
  23. trent

    Нов колега

    Здравейте, маниаци. Аз съм нов потребител на форума, и имам няколко въпроса. Скоро мисля да стана горд собственик на галант, след 97 година производство тип акула. Дайте някакви съвети с какъв двигател да си взема, разликите между комби и седан, освен очевидните :icon_clap: , и какво е разстоянието между болтовете на джантите, че имам едни които си взех за джетата. Благодаря на всички отзовали се. :icon_rock: П.С. Насочил съм се към двигател 2.0 дизел с код АЕ2А, какво ще ми кажете за него?????????? :help:
×
×
  • Създаване...