Премини към съдържание

RogerDoger

Потребител
  • От него общо

    477
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Мнения публикувани от RogerDoger

  1. Видях я... Капарирах я... :icon_blush:

     

    Има тук таме ръждичка но като цяло купето е доста запазено и двигателя работи доста добре. Единствения минус който не очаквах е че градушка я е била леко. :icon_doh:

    Покарах я малко по затънтените улички че няма никакви номера. Дискове и накладки са пораждясали вероятно са за смяна и при натискане на спирачката педала ми побутва крака. Добре сменя скорости набира приятно.

     

    Ще се возя до Бургас с нея другата седмица и като събера повече впечатления ще пиша пак. :)

     

    Колеги благодаря за мненията ви бяха доста полезни.

  2. Здравейте колеги,

     

    Август месец се разделихме с галанта по странни за някой хора причини и сега едно возило ми е хванало окото. Colt

    Мисля в петък да го огледам и ми се иска някой, който е карал такова да каже къде и какво да гледам по колата. Мисля да го газифицирам че с тези цени на горивата...

     

    Очаквам вашите компетентни мнения и съвети. :)

  3. Привет колега, не съм от най-начетените и разбиращите :) но така като чета след като оборотите при тресене не се влиаят най-вероятно е заминал някой тампон. Нормално според мен е оборотомоера в състояние на покой да ти е на чертичката преди 1000 оборота Мисля, че колегите по-късно ще разнищят проблема и ще ти помогнат по-добре. Честито за придобивката и успех с ремонтите :)

     

    Тва честито и успех с ремонтите ми хареса :)

     

    Ами успех и от мен. :icon_doh: Да се надяваме като свалиш оборотите да започне да друска на 3 цилиндъра...

  4. Това линкче с изказването на Саркузи ми изглежда доста фалшивичко. :)

     

    Първо е по разни блогове и второ франсетата не са такива прасета да направят такова изказване. Според мен тази статия дори не е писана от политик. Посланието е изпратено доста неправилно и би довело до спад в рейтинга отколкото в повдигането му.

     

    Колкото до Рашкови - предлагам да се обезглавят! И така да се процедира с всички които го заслужават без разлика от пол, възраст, раса, вероизповедание и т.н.!

     

    За всички безработни, работоспособни и не образовани да се намери обществен полезен труд. При отказ - БОЙ! Докато се навие или умре. :icon_box:

     

    Само твърда и неполебима ръка с бой може да оправи тази паплач! :icon_box: - визирам всички отдали се паразитизъм дърпащи обществото надолу.

  5. Браво Рангеле, сега ще преживееш Втори Ренесанс! :icon_n_claph:

     

    Само много те моля, нека групичката там с Ликса, Рогера, Торанага, Мизов, Криси, Великин и т.н., да не започвате пак!

    Много те моля!

    То не, че горе изброените не чакат конфликтна тема, за да разгърнат пак потенциал си, но поне ти излезе по-разумен от тях. Или поне така си мисля...

     

    Относно темата за "Сапм" (има и ЧАТ), има такава доста отдавана:

     

    :link:

     

    Това което написа наистина остава горчив вкус в устата ми. За проблемите които имах мога да отговарям за другите от "групичката" - не. Замисли се защо беше станала групичка. Мда явно проблемите не са били само единични случаи. Както и да е разбрал съм се с който трябва и нямам намерение да започваме пак. Не бъркай в тази неприятна тема защото съм докачлив ;) . Айде с мир.

  6. %7Bstyle_images_url%7D/offtop.gif
    Защо просто не сложите някакъв рейтинг на всеки юзър който да се определя от нацъканите + и - от другите потребители. Като за да сложиш минус примерно задължително трябва да напишеш, защо или какво не ти харесва или да бъде с радио бутончета с опции "некоректно отношение", "пише глупости по темата", "заяжда се с админа", "плаче за бан","правописни грешки" :)

    Така всеки който държи на името си ще внимава какво пише и ако рейтинга влезе много в минус постовете автоматично да остават скрити и само ако иска някой да ги чете да трябва да цъкне там.

    Това с връщането на форума 7 години назад някак не ми звучи. Нали искаме да вървим напред.

    Ето такава една промяна може да ме накара отново да бъда член на клуба. ;)

    Имам още доста идеи с които мога да стана досаден на аудиторията(пък и това си е ноухау :D ), но като цяло ако подхванете с рейтинговата система предполагам и на админите ще им се улесни живота.


    tmintov: Колега, придържайте се към темата, ако имате да кажете нещо смислено!
  7. Хората които ме познават знаят какъв ми е потенциала..... и кой какъв проблем премества в/у мен...нещо не се изразяваш добре..... и не ме кефят такива, след двугодишно мълчание да изпълзяват от някой тъмен ъгъл на форума...... да вземем да те направим един Админ, че да ни оправиш форума......

     

    И кажи кой теб познава, че да ни каже за твоя потенциал?

     

    Аз го познавам. :icon_blush:

    И доста добре си е написал нещата - точно и ясно. Теб не те познавам, но от доста време те наблюдавам и.... не те харесвам. Ама това е друга тема. :)

     

    Колкото и да им се иска на новите съфорумници това място не е свято и не на всичко може да се вярва безрезрвно. Всеки има главъ на раменете си. Използвайте я и не плачете!

     

    Светльо мисля че най-добре ще бъде ако се премахне "почетен член" и всякакви други такива подобни. Има си потребители има и админи.

     

    На света не всичко е пари и Галант-а :rolleyes: Бъдете здрави и щастливи!

    • Положителен вот 1
    • Отрицателен вот 1
  8. Ако пластмасата за която говориш е тази за която си мисля по-добре недей да я лепиш. Намери друг начин защото ако ти се наложи да оправяш чистачки (рамената закачени за моторчето) ще трябва да разлепяш.

  9. Абе прахово мрахово :) елате да ми видите жълтурчетата дето са правени с подръчни материали как нищо им няма. Криза е :) спрейче основичка малко шкурка дебела сянка и свободно време тва е рецептата :) Забравих лака. Хубаво е да има и лак ;)

  10. Имах същото дразнещо скърцане. Открих и проблема: Идва от предния капак. Пантите за които се държи с времето ръждясват и се поизносват. За да излекуваш болката трябва да навъртиш/развъртиш малко гумените тампончета отпред които подпират капака. Така капака ще застане леко под напрежение и така... Или да сложиш гумено оплътнение между рамената на пантата (за да застане под напрежение като затовриш капака).

  11. Намерил си къде да питаш ... Взимай А4-ката че пътищата се напълниха с галанти и вече не е толкова рядка кола. :icon_dance:

     

    Успех в избора и дано попаднеш на читава кола.

    • Положителен вот 1
  12. Така, аз съм от Бургас, но живея и работя в София. Бургас като град, улици, пътища и прочие, определено надминава София в момента поради простата причина, че е по-малък град и по-лесно се потдържа, отделно че кмета е пичага и явно се интересува. От друга страна искам да разбера къде отиват космическите суми за данък МПС от колите в Софийския окръг? Онзи ден гледах по нашата улица вървеше една машина с един маркуч и пръскаше топъл асфалт в дупките. След това нямаше валяк нямаше нищо. Вечерта като минах половината от този асфалт беше извън дупката и пръснат по тротоара. Питам ви София, до кога ще търпите тази мизерия??? Защо не можем да се дигнем и да направим един общ протест? Защо всички се къткат и само се оплакват, и казват "ама то нищо няма да се промени", но никой не иска да се вдигне и да потроши малко прозорци на правителството?

     

    Е като ги потрошим кво нали пак с наши пари ще ги оправят прозорците?!?

    Нали ги видяхме 97 година когато народа влезе на ура в парламента... Вътре великата наглост седят по стъпалата пият и пеят патриотични песни смотаните ни депутати. И какво се промени нищо.... Сега сме почти на същия хал само дето банките са ни стиснали за гушите и не смеем да мръднем, че навсякъде пари ни искат. Дано не стане като в Тунис с толкова много невинни жертви. Иначе съм съгласен да ги нареждат сгафилите дупетати за масов разстрел преди някое хубаво дерби на стадиона. ;) :icon_rock:

  13. :icon_thumbup: :icon_thumbup: момчета има напредък като минавам през дупка тропа яко,като натисна леко спирачката и минавам няма проблем ... и са ? :icon_blush: :icon_clap:

     

    Има едни ламаринки на накладките ... при следващата смяна накарай майстора да ги натегне малко и ще се оправи проблема. ;)

×
×
  • Създаване...