Премини към съдържание

бате коце

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което бате коце е написал

  1. Pilota koko Пише ти бате коце от Бургас. Видях твой резултат за разхода в един сайт. Искам да те разпитам за това, защото съм се навил да си купувам колтче. Мерих едно, много удобно ми пасва/ аз съм висок 190 см./. Пиши ми на мейл kostadin11@vip.bg.
  2. Колеги, започвам да се ориентирам. Значи 1.6 обем и след като няма моноинжекциони остава пълна инж. така ли е? Но съм чувал, че газовите уредби за пълен инжексион са доста скъпи. В мобилето има доста обяви за след 98 г. с цени около 4000 лв. Фиат никога няма да купя, някъде четох споделена мъка "един път ФИАТ и никога повече ФИАТ".
  3. Не, не съм се качил на ланча или рено. Септември ще ходя в София и ще обиколя автокъщите. Смятам да търся 1.5 двигател евентуално с моно и след 98 г. Смятам да е 3500-4000лв? Как мислите?
  4. Интересувам се от най-ниския разход на Колт при 110 км/ч. на магистрала. 30 г. карам Запорожец и ми харесва да съм различен. На 52 г. съм и често пътувам Бургас-София, където са синовете ми. Обичам да бръмча, и се интересувам от автомобили като колт, ипсилон и туинго. Оригинални са и ми допадат. ПРиемам всякакви съвети и мнения. Мейла ми е kostadin11@vip.bg , мола не ми пращайте реклами. Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...