Премини към съдържание

nikita

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което nikita е написал

  1. has not set their status

  2. nikita

    Мнение за Space Wagon 2.4 Gdi

    Благодаря колеги! Аз знам, че Mitsubishi е :first: , но друго си е все пак да получиш компетентно мнение и то от хора, които знаят, разбират и се грижат за колите ни (Milen z)! ПО ЗДРАВИ!!! :mitsu-smiley:
  3. Здравейте колеги!!! Искам да попитам какво мислите специално за този модел? Шефовете искат да вземат такава служебна кола, но са им казали че горивото се впръсква в 4-те дюзи и точно това и било слабото място.(Всмисъл, че точно тази част се разваляла, а и струвала скъпо) Ще се радвам да чуя Вашето мнение! Благодаря Ви предварително!!! :mitsu-smiley: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmen...&f1=details
  4. Страхотна среща си направихме !!! :icon_clap: Малко снимки(пак с лошо качество :icon_blush: , но от сърце) :mitsu-smiley: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=394498 :first:
  5. Привет на всички!!!! Искам, само да обадя, че и ние ще пресъстваме на мероприятието. :drinks: Доста срещички пропуснахме , за наше голямо съжаление.Този път сме на линия!!! :mitsu-smiley: :icon_dance:
  6. nikita

    Заявка за якета

    И аз получих якетата! :icon_dance: Страхотни са!!!Сега съм с него и нямам намерение да го свалям! :D Благодаря на колегата Spiritmaster!!! :mitsu-smiley: :first:
  7. nikita

    Заявка за якета

    Привет ! Аз бих искала да пратиш якетата ни по спедитор.На лична ще ти пиша адреса.Благодаря! :mitsu-smiley:
  8. nikita

    Заявка за якета

    За какво скатаване става въпрос,че нещо не можах да разбера този коментар?Вчера беше пуснат поста с банковата сметка и там пише до 03.04.не мисля ,че някой колега заявил бройка -ще си позволи да не преведе сумата. ПО ЗДРАВИ!!! :mitsu-smiley:
  9. То ние желание да дойдем и да се видим имаме ,........но (как мразя когато има "но") за наше голямо съжаление този път ще пропуснем :icon_crying: Поканиха ни на рожден ден.(приятел-неможе да не отидеш) Пожелаваме Ви весело искарване и да пиете по едно и заради нас. До следващия път! :mitsu-smiley: :first:
  10. Привет!!! Какво стана с избора на място?Хайде решавайте къде ще се събираме :drinks: :icon_dance:
  11. nikita

    Заявка за якета

    И ние искаме якета :mitsu-smiley: 1бр.-М и 1бр.- L.На нас специално циповете на ръкава ни харесват по-готино е с тях,а и за скъсяването едва ли ще се окажат голям проблем. И сме ЗА цип на вътрешния джоб. Благодаря! :good:
  12. Ние този път ще пропуснем :icon_crying: . Влизаме в бокса.Надявам се за следващата среща да сме оправили :mitsu-smiley: и да сме на линия. Пожелаваме Ви приятно изкарване и да пиете по едно и за нас! :D
  13. И неи сме там!!! :icon_dance: Времето е ок,няма сняг и лед ,така че и с летните гуми на :plane: няма да е проблем да се дотъркаляме! :drinks:
  14. :icon_bye: Ние както винаги сме там :icon_thumbup: пак ще позакъснеем, но ще дойдем! :mitsu-smiley:
  15. Не се притеснявай! Ще отида до банката (Булбанк-в града нямаме на Прокредит клон) и ще преведа парички. Ама и аз как забравих да питам а мислих да го направя..........но като видях календарите и ......... :D
  16. mali Защо не казахте ,че може и на ръка да се дадат пари........мълчите! :D Сега ще се ходи до банката - няма как! :mitsu-smiley:
  17. Бройте и нас :icon_dance: !Винаги е приятно да се видиш с хора ,които споделят една мания :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  18. Ние с мъжа, смятахме да идваме в петък ,но след като има промяна ще гледаме да смачкаме нещо и да дойдем.Миналия пат не можахме да се организираме но сега ще направим бърза организация.До колко часа ще сте там ,защото аз съм на работа до 18.00часа та дали ще сварим някой ако позакъснеем?
  19. Ето 2 снимки и на нашето :mitsu-smiley: Качеството е никакво но.........като направя по-хубави пак ще покажа :icon_blush: http://www.album.bg/nikita95/tags/cimg0143/
  20. От както се помня съм харесвала японски коли и мотори - Винаги съм искала :mitsu-smiley: Мъжа ми също! Това ни беше мечтата.......правихме - струвахме събрахме парички и после на лов за :mitsu-smiley: Автокъщите ги обикаляхме много бързо- влизахме,гледахме дали има :mitsu-smiley: и ако няма си излизахме и така докато не видяхме нашата кола в една обява Нищо общо няма с другите марки автомобили, които съм карала (все служебни)! ОБИЧАМЕ :mitsu-smiley: ТЯ Е МАРКА :first:
  21. И аз мисля, че точно това са направили. :icon_crying: ......... 60лв.!!!!........ какво му плащам труд ли.......... диагностика ли!? Искам да си поддържам колата възможно най-добре, за да ме радва възможно най-дълго време но......... уви не знам дали това е възможно. Ще видим дали в скоро време пак няма да светне srs-a :icon_hmm: Ако това стане ще знам със сигурност, че нищо не са направили!
  22. Взех си :plane: !!! Казаха ми, че е имало прекъсната лента на волана - сменена е и вече еърбеците са активни. Момчето, което я е правило, дойде и каза всичко това и каза че я е покарало да види............ и аз не разбрах какво (както и да е). И на въпроса ми "как му се струва???" само каза - "СТРАХОТНА Е!" (поне докато не и разкажа играта :icon_blush:) Всичко това ми струва 60лв. За сега това е, което мога да кажа, за качеството още няма да коментирам. Дано са си свършили както трябва работата това само ще е в техен +. И не знам защо, но все си мислих, че ще ми дадат нещо като разпечатка от стенда........ но уви само касова бележка (може и аз да съм в заблуда, но така си мислих). А чувството, че има нещо скрито - покрито ( това са точните думи) наистина го има. Дано вече всичко е наред. Благодаря Ви колеги! :first: :mitsu-smiley:
  23. Привет на Всички! Току-що се връщам от "Интерауто", оставих си :mitsu-smiley: да го проверят на стенд но.............. от всичко чуто останах с впечатление, че няма да може грешката да излезе с код, а "ще покаже, че има проблем със srs", (а това си се вижда и без това).. :icon_hmm: Сега стоя и гриза нокти........ дали ще има смисъл от цялата работа!!?? Казаха ми, че защото е 97г. (нито от много старите, нито от новите ) и има малко електроника, няма да може да се види всичко. Дано остане ред и за нея да я прегледат, за да си я взема до края на деня! И от много приказки за колата забравих да попитам колко ще ми струва тази процедура, та ако някой случайно знае колко е един преглед на стенд, моля да сподели! :icon_blush: Благодаря предварително! п.п.По-късно пак ще ви досадя с моите проблеми :icon_blush: Само с Вас мога да споделя и да получа разбиране! :first:
  24. Извинявам се за недоразумението, което се получи.... :icon_hmm: не бях видяла, че пише че съм от София (грешката е оправена)! Много бих искала колата да мине през ръцете на най-добрия, но ми идва далечко София а и работа......... няма време......... За сега звънях до Интерауто, казаха ми, че имат стенд, но могат да ме запишат за края на месеца :icon_doh: Сутринта говорих и с Дарс-Ауто от там ми отговориха, че може да мина в събота, но стенда им можело да хване грешката, а може и да не я хване, но по принцип ги хващал.......... Не знам какво да правя........ събота ме устройва може да отида и ако не стане тогава да си запиша час в Интерауто. Ще пиша какво е станало. Благодаря Ви!!! :first:
×
×
  • Създаване...