Премини към съдържание

jochko

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което jochko е написал

  1. Колега,получих всичко и го монтирах пасна идеално,всичко е наред,к...

  2. Мерси ,получих го .Утре живот и здраве ще го монтирам.Всичко най-доб...

  3. колега,пусна ли прадката?

  4. Здрасти колега амортисьора има ли го още ,ако е така дай телефонче да се разберем ,че моя издаде багажа

  5. Здравей,имаш ли задна лява дръжка на вратата?

  6. Здравей,мотора ми е 1.6 16v номера на рамата е XMCLNDA1ATF007930,проблема е с 1,5 и задна някой път въобще не иска да се включи особено зимно време когато има много сняг.Дано да решим проблема :mitsu-smiley:
  7. здравейте колеги,имам проблем с втулките на лоста та въпроса ми е прочетох нещо за поточно производство има ли още и къде да се обадя,мерси
  8. jochko

    датчик ''abs''

    Аз имах проблем като твоя,взех втора ръка и се прецака за една седмица.Купих си целия шенкел с датчика и сега нямам никакви проблеми.Прецени нов е много скъп :mitsu-smiley:
  9. Колега, честито, преди година се сдобих с Каризма и още на втория месец и сложих парктроник от колега във форума за 60лв. Много съм доволен, ако искаш да ти пратя снимки да видиш как е. Голямо удобство е :icon_thumbup:
  10. jochko

    Скъсяване на пружини

    ето и снимка http://img398.imageshack.us/img398/8942/bobobo10160103.jpg
  11. jochko

    Скъсяване на пружини

    Колеги и аз имам същия проблем,отзат е много увиснала а отпред е вирната.Съгласен съм с колегата,че трябва да се сменят пружините а не гумите,но може ли някой да обобщи кое е най-доброто решение.Разтягане,смяна или подлагане на пружините,ако е смяна някакво предложение за марка,цена и т.н.Виждам,че доста хора сме в това положение и се надявам да намерим някакво разумно решение на проблема.Мерси :icon_hmm:
×
×
  • Създаване...