Премини към съдържание

nch

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

nch's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Не можах да вляза в клуба... но си запазвам място за в бъдеще. :mitsu-smiley: :icon_thumbup: Това което установих е, че свястна Каризма с малко пари не се купува....за малко пари се нагледах на най-големите боклуци. Милен знае как е в Пловдив ситуацията, а и теорията му за това, че никой не зарязва автомобил без проблеми е много вярна.
  2. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Така и не видях автомобила....днес огледах още няколко Каризми и накрая си харесах една Хонда Сивик 97-ма 1.5 v-tec 5 врати и я взех. Мицубиши ако ще взема май ще е ново....но по-нататък.
  3. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    А спортното окачване....каква е разликата от обикновена Каризма? Пружините ли?
  4. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Какво означава това, че вътре влиза нефилтриран въздух, или неправилно количество въздух? Спортно окачване :( не ми харесва тази работа. Иначе като външен тунинг... доста е добра. Аз си я харесвам и в нормално състояние де.
  5. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Здравейте, пак... след поредица огледи на автомобили, все още не съм взел кола :icon_blush: :mitsu-smiley: Видях един автомобил, който е за продан и който ми се струва че се подвизаваше като обява във форума и в mobile.bg преди време. След това вероятно са го взели или собственика си го е запазил за себе си. Определено впечатлява с външен вид и много ми харесва. Някой да е запознат с точно този модел, дали всичко е наред с него? Заслужава ли си? По описание е 98-ма на 190 000 км с климатик и газов инжекцион, ABS.... http://ov4ar.hit.bg/11232039519201018_1.pic.jpeg http://ov4ar.hit.bg/11232039519201018_2.pic.jpeg http://ov4ar.hit.bg/11232039519201018_3.pic.jpeg http://ov4ar.hit.bg/11232039519201018_4.pic.jpeg http://ov4ar.hit.bg/11232039519201018_5.pic.jpeg И още едно въпросче. Как се мие кола с такъв отвор в капака водещ към въздушния филтър (ако не се лъжа) ? :unsure:
  6. nch

    Въпроси за Лансер

    Здравейте! И аз да питам нещо относно Лансер 97-ма 1,3л 75 к.с. Има ли проблем при закупуване на такъв автомобил, ако е с теглич? Това значи ли на 100% че е теглил нещо (каравана, ремарке) и това дава ли някакво отражение на двигателя или купето....изобщо възможно ли е някакво по-бързо захабяване от страна на двигател или нещо друго?
  7. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Вярно че темата не е за разхода, но тези две теми са си свързани като цяло....няма човек който да не си прави сметки преди да си купи кола втора употреба, а то дори и купувачите на нови коли гледат да са икономични. Общо взето, първоначалната ''инвестиция" е по-голяма. Аз нямам нужда от голям двигател и за мен 1,6л е оптимален (мое мнение),
  8. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Дам, гледане му е майката и известна доза късмет. http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmen...&f1=details тази по ми допада, ако има шанс за сваляне до 5300 Всъшност каква е реалната цена на една Каризма 97-ма? 0т 3500 до 7000 лв?
  9. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Ми гледам че цените започнаха да падат доста, определено казвате на по евтините им има нещо? Незнам какво друго да избера. Имам за Колт, ама ми е малка тази кола, Лансери пък почти няма на пазара от тези 96-97-98-ма година или ако има са скъпи колкото Каризма.
  10. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Еми има една бяла, с клима за 4800 ама.... Иначе боята и аз я видях.....а за това че е с газова....незнам вижда ми се + освен да е издухана от всякъде. Не е лесно да си избера кола, а не мога да дам 6000 лв
  11. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Здравейте отново, аз още продължавам да си търся кола и май е поради причината че с недостатъчно пари кола не се купува. Чудя се дали да не спестя от климатика 1000 лв? Този път се спрях на тази: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmen...&f1=details Някой виждал ли я е на оглед? Понеже си правя пълна сметка за това колко може да ми излезе един такъв автомобил, някъде го смятам 4200 + 400 лв смяна на консумативи, +70 лв годишна винетка, 140 лв застраховка ( за каско незнам), регистрация 100 лв? Ааа Еко такса 200 ли е? И то стана: към 5100 лв, което ми звучи приемливо, и едно радио за 250 лв 5400 грубо, толкова ли е или има и още разходи?
  12. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    7300 не е малка сума. Моите ресурси са по-малко, ама на мен ще ми бъде първа собствена кола , е не искам да е лоша естесвено и за това се спрях на Каризма, а и помня преди как като си ходих по улиците с каква щастлива физиономия ги гледах и мечтаех за такава кола.
  13. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Предпочитам да я взема от Пловдив, поради това че нямам време да се занимавам в София. Иначе дори и не съм си помислял да не сменям консумативи. Да речем че маслото и филтрите може да почакат малко ако изглежда наред, но ремъка....ролките, водната помпа..... не искам да съсипвам колата.
  14. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    До тук виждам че ще са ми необходими още пари за сервизирането на колата 500 лв не е ли много, то тогава излиза че трябва да имам към 5000 лв. Имам и друг проблем, от Пловдив съм но за съжаление работя в София и се прибирам само за съботите и неделите в Пловдив. Мога да отида да я погледна първо сам и ако ми хареса да се обадя на Милен да я види за да не му губя времето. За сега имам само 4000 лв, е не включвам заплатата си в това . Май е по-добре да поизчакам малко, а и искам да слагам газова ето че пак се връщам към по-ниския клас, ужас.
  15. nch

    Въпрос за покупка на Carisma?

    Здравейте на всички от форума. До скоро си търсех Мицубиши Колт, но се оказа че това не е колата за мен, някак си ми идва малка. По-рано пък исках Каризма, но някак си парите ме накараха да слезна в по-ниския клас автомобили и сега направих някакъв вид компромис и пак се върнах на Каризма но без климатик. Забелязах, че цените им са доста по-ниски от тези с климатик. Харесах си тази, естествено имам да посъбера още малко, но пък и най-вероятно няма да я купят до тогава. http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu...&f1=details Какво мислите за този автомобил, дали си заслужава? Как ви се струва цената и до колко може да падне?
×
×
  • Създаване...