Премини към съдържание

naro78

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

naro78's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей колега,съжелявам че не съм влизал в сайта по празниците но ...

  2. Здр колега.Моге ли да ми дадеш някаква информация за автоматика на Пажеро 2,5 тди 93год.Вапроса ми е има ли филтър на автоматичната скоростна кутия.Ако има каде стои,защото така и невидях каде се намира(вътре в кутията ли е)И има ли гарнитура?И последно от каде си ги закупи.Благодаря предварително;-))))

  3. Здравейте колеги,тъй като и аз имам проблем с парното и реших да попитам и аз в темата на колегата.Имам Паджеро 1993 2.5 TDI десен волан автоматик с климатроник и проблема ми е същия маркучите на парното са топли с температурата на двигателя а парно няма.Моля някой който се е справил сам с разглобяването и отстраняването на този проблем да поясни по подробно.Коя е точно тази клапа къде е филтъра на купето,ако има и някъкви схеми ще е чудесно. Благодаря предварително
  4. От инфото от форума и от малко ровене по каталози за масла стигнах до извода че можем да ползваме АTF Dextron 3 без проблем но ако искате маслото да е наистина по добро изберете Dextron 4 -помага за по добро превлючване на скоростите и особено когато джипа е студен.Намерих го на немската фирма FUCHS в магазина на АУТО ПЛЮС -СЛИВЕН но проблема с филтъра на кутията остава. Моля ако някои знае оригинален номер или може да даде такъв на вече сменен филтър да го напише. Имам програма която може да му намери заместител с например БОШ или МАНН което ще е приличен вариант като цена-качество.
  5. Благодаря много за инфото че малко се притеснявах за тези неща но май наистина ще си взема оригиналните неща че по някога евтиното излиза по скъпо.А някой не може ли да каже нещо за това защо джипа е по тромав аз мисля че е от кутията, защото двигателя го првериха турбото работи добре интеркулера е чист а и не пуши дали ще има промяна след смяната на маслото във пъргавоста му?
  6. Здравеите колеги, Наскоро си купих Паджеро 2,5 тди автоматик и както всички реших да си му направя пълно обслужване.Всичко е наред до момента в които започнах да търся масло за автоматичната кутия,немога да намеря никаде.Обясниха ми че с маслото трябва да има и някакъф филтър също,моля които си го е сменял да сподели с мен от каде го е поръчал и на какви цени че ми се струва че неможе за един толкова масов джип да няма масло.Благодаря предварително П.С Скоро карах същия джип на един приятел и да ви кажа е доста по пъргав от моя.Мисля че това е от автоматика,моят доста по тромаво превключва прадавките.Моля за някакъв савет.
×
×
  • Създаване...