Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Eddy

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

За Eddy

  • Рожден ден 03/26/1917

Интернет контакт

  • AIM
    OPRRESSOR
  • Уебсайт адрес
    http://www.SKYNOMAD.com
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    COLT-czT, A NEW LANCER X GTS
  • Интереси
    Интересите ми са като на всеки един себеуважаващ се мъж.<br />А те са толкова прости и следват в хромологичен ред;...<br />Интересни предложения,силни идей определящи силни пари за още по силни коли(Мицубиши разбирасе:),които от своя страна пленяват единственно силни жени:)<br /><br /> Надявам се,че се изразих достатъчно метафо-образно :)

Eddy's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Eddy

    Безсилен съм!

    Ако Аз ви разкажа моите случки с тия глупаци от Балкан Стар,сълзи ще ми избият от очите!!! Дълго време понасях тяхното курвенско отношение към автомобила ми,... днес гаранцията ми свърши на хартия и ми предложиха един договор за продължаване НА гаранцията с 2 години и до 150.000км когато го прочетох разбрах едно дами и господа (всички вие които обичате рубините на Императора),че тези палячовци ни взимат нас за банда глупаци и явно сме щом разрешаваме това да ни се случва. А също имах проблем с моята кутия CVT и понеже те са много интелигентни намериха елегантен начин да ми обяснят ,че тази кола не е за мен аз съм видиш ли бил за ЕВО...хахахаха Да ок съгласен съм ,но вие ли ще и го подарите попитах аз показах големия си среден пръст и с вратите на страни излязох от скапания им сервиз!!! Имам много други ядове и ако тези клоуни ги оставия да ми развиват теории то ще превъртя а превъртя ли ........... МНОГО МЕ ЗАБОЛЯ ОТ ТАЗИ ТЕМА И НАИСТИНА СТРАДАМ И СЕ НЕРВИРАМ ЗАЕДНО С ВАС КОЛЕГИ ПО ОРЪЖИЕ!!! КАРАЙТЕ КАКТО СТИЛА ВИ ПОЗВОЛЯВА ,НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЖИВИ!!! ;)
  2. I'll be ther at 21.12 in 12:21 time For me i'ts COOL :icon_thumbup:
  3. Драги тестови пилоти на мицубиши моторс ко.- :icon_thumbup: Безкрайно ми е интересно да ви слушам расъжденията относно камери и устройства които хващат най бързите от НАС! Но искам да ви припомня за един закон който се използва с цялата му строгост и тежест в Тапанарска Гърция държава която за да се натегне на евро-комунизма въведе най-голямата война срещу "Пилоти от Формула 1" Законът гласи;че ако бъде заловен някой с антирадар му се отнема не само книшката а и автомобила като доказателство за тежко престъпление и то на момента ти се свалят номерата (както при превишена скорост) вика се репатрак на местното полицейско управление и единственото което правят за ТЕБ драги ми Пилот е да те закарат до населено място да си вземеш транспорта Усмихвам се ,но вътрешно дерзая като си помися ние какви натегачи на различни държави и съюзи сме ние. Знам само едно тези законни чукат на пощенските ни кутий и то съвсем скоро И единственото което ме кара да се Усмихвам е само това,че в манталитетът на българина има една язвичка по която е известна прикаската ивестна в много други държави за България. (Което не става с пари,става с Много пари,а което не става с Много пари,става с връзки!!!) За това някой от нас рядко биха се смутили на стоп палка :rolleyes: И все пак незабравяйте много уважавани Пилоти на :mitsu-smiley: ,че всичките тези правила с колани,скорост,извънгабаритен товар и най-вече алкохол са написани не с мастило а с много,Много, много кръв :icon_crying: (нека юпитер заедно с всички всевишни сили да ви пазят по пътя ви от набези на некадърни и самоуверени пръдлювци зад волана) и помнете винаги мотото на нашата захира- :mitsu-smiley: DRIVE A LIVE :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...