Премини към съдържание

petko

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

petko's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. petko

    Въпроси за Space Star:

    Колега, писал съм,че нямат За леки автомобили, порови малко в нета и ще видиш от къде идва тоя 2.0литра мотор на Галант който цитираш. На Опел доставчика БЕШЕ ИСУЗУ, сега доставчика е ФИАТ, освен това не само мотора ами и скоростите са на ФИАТ.Освен това ФИАТ доставят и моторите и скоростите на СААБ и Шевролет и СУЗУКИ /За диЗела става дума/ Така, че преди да се иЗкаЗваш неподготвен вЗеми се информираи, а дали моторите са скапани или не това са го решили менаджери и инженери който са отговорни са десетки милиони долари и сигурно са по в час от тебе. :mitsu-smiley:
  2. Колега , ти си карал Алфа Ромео в ламарина на Опел Мотора и скоростите са на Алфа/Фиат и са най доброто в момента на паЗара :mitsu-smiley:
  3. Пробвал съм в Германия Аутлендър с ФВ мотора и Ситроен с 2.2 мотора. Вярно е , че в ниските обороти френския върви по добре Bярно е , че има по висока крайна скорост и по дълги 5 и 6 та предавка. Вярно е , че е маааалко по беЗшумен особенно на место с вдигнат капак. НО тук свършват предимствата му. Харчи повече, поне 1.5литра нафта Върви по малко, тествал сам ги на ускорение до 160 то хронометър Еластичност от мотора на Пежо не очаквай По тежък е с около 80 килограма което се отраЗява на поведението на колата в Завой И сега идва най лошото в тоя мотор Работи на 1.5 бара налягане на турбината макс. Мотора на Фолксваген работи на 0.95 бара макс. А сега поЗнайте кой мотор ще иЗкара повече... :mitsu-smiley:
  4. petko

    Въпроси за Space Star:

    Колега, Опел Зафира е по голяма кола от Спейс Стар, Митсубишито е на скъсена платформа на КариЗма, а Опела на удължена платформа на Астра. Относно цената, Спейс Стара е малко по еBтин, но той и като нов е по еBтин от Опел Зафира, просто Митсубишито е един клас по малък автомобил а и го няма с 7 седалки. Спейс Стара е в класа на Опел Мерива, но тя е няколко години по нова модификация и от там по скъпа Относно двигателите Според мен най добрия иЗбор е ДИЗЕЛА който е френски и е на Рено, Митсубиши нямат собственни ДИЗЕЛИ За леки автомобили, ама те и Опел нямат, те пък полЗват сега мотори на Фиат/Алфа Ромео Относно бенЗиновите мотори, най малкия идва от Митсубиши Колт и е определено слаб а и похарчва доста, той е предвиден ако ще полЗваш колта предимно в града, ГДи мотора не става За България тъй като е много претенциоЗен от към горивото и ако не му слагаш хубаво прави доста проблеми, остава 1.6 който е добро решение, но като имаш в предвид, че горивата поскъпват ежедневно остава само ДИЗЕЛА който харчи около 5.5 и върви повече от бенЗиновите. Него го има в 3 вариянта 1.9 102 к.с. това е най масовия почва от 2001 год. 1.9 115 к.с. който се пуска след 2002год. 1.9 129 к.с. тоЗи вариант е само по поръчка правен и е иЗключително рядък, по причина че новата му цена е била доста висока и в БГ такъв няма или поне не се предлага Цените на ДИЗЕЛовите модификаций са естествено доста по високи и в момента почват от около 11.000лева в БГ :mitsu-smiley:
  5. Здравейте Колеги, от днес съм собственник на едно ДИЗЕЛОВО Митсубиши. Това стана съвсем случайно, беЗ да съм планирал покупката но понеже ми иЗпадна много иЗгодно и не можах да кажа НЕ. Колата е версия Комфорт и има освен допълнителното оборудване и повишение на мощността с 20 киловата или е 129к.с., не е чип тунинг ами някакъв допълнителен модул който е сложен с пройЗводството на колата. За сега нищо не мога да кажа, карал съм я само 100ина километра. Ето и малко снимки правени с мобилен телефон. Space Star Space Star 2 Space Star 3 Space Star 4 .
×
×
  • Създаване...