Премини към съдържание

Москвичар

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Москвичар е написал

  1. Бях помолил за снимка на панела с врътките на парното да преценя дали ще пасне на Рънъра ми?
  2. Подкрепям мнението на Alex-098. Преди години реших да се разделя с предишния ми автомобил и понеже не успях да го продам на цената, която исках почнах да го разпродавам на части. Цени народни- под магазинските, но частите здрави и работещи и купувачите доволни. Накрая вече го продадох за скрап. И се оказа, че сумата от продажбите надхвърли очакванията ми. И в тази връзка може ли снимка на панела с врътките на парното, че ми трябва единия извод с ламелите?
  3. Денем с включени фарове- само в тунелите! На магистралата няма бензиностанции. Забранено е ползването на радар- детектор. Не спират за щяло и нещяло. В населените места има много радари със слънчево захранване. Ако не им дадеш повод няма да те спрат. За теглича и затъмнените стъкла само съм чувал от други, защото аз ги нямам и не ме притесняват. Ако можеш не влизай в голям град, че е много натоварено движението, но са толерантни и отстъпват. Успешно пътуване! Кало таксиди!
  4. Датчика намерен и монтиран! Темата е за триене.
  5. Благодаря за отзивчивостта, но не стават.
  6. И през новата година продължавам да търся! :icon_bye:
  7. Купувам работещ датчик (втора употреба) за ABS предно ляво колело на Спейс Рънър 1997 година. Преди време от колега купих датчик за предно дясно от Спейс Вагон и се оказаха заменяеми.
  8. Приятно прекарване, колеги! Радвам се, че се запознахме! :drinks:
  9. Колега Базикчо, според каталога номера е MR 249789.
  10. Благодаря за намесата колега!Всички кабели и конектори бяха проверени с мултицет.Релето беше заменено с аналогично, но не проработи.Левия сензор също го "прозвъниха" и показа, че работи. :icon_crying:
  11. Колега, ако имате предвид, че майстора не разбира, ми кажете каква е причината за този проблем.Ако знаете ми помогнете да си оправя колата.Бъдете аргументиран!
  12. Колеги, преди време ми светна лампичката на ABS. По метода на изключването се оказа, че датчика на предно дясно колело се е прецакал. След подмяната му с работещ системата не проработи- продължава да свети лампата на таблото. Автомонтьорът, който обгрижва автомобила ми, каза, че трябва да сменя електрониката, щото повредения датчик я е преи..ал. Поради това търся да закупя електронен блок ABS(намира се преди скоростния лост в пластмасовия кожух между двете седалки) и хидравличния елемент ABS(в левия подкалник) на разумна цена. Автомобила е Спейс Рънър 2000 кубика, 4D68, модел N18WSNUTL6, trans axle F5M31. Номерацията на частите не мога да я кажа, защото са паднали стикерите. Пък ако някой от майсторите във форума се намеси с компетентно мнение за проблема ще съм безкрайно благодарен. Проверката дава грешка 51 и 12 на ABS. Оставам с надежда в очакване!
  13. Колега, наличен ли е датчик за ABS предно дясно колело?

  14. Колега наличен ли е датчика за ABS на предно дясно колело?

  15. Купувам работещ,втора употреба датчик(сензор) за АВС предно дясно колело за Спейс Рънър 1998 година- 55 981 R. По сигнатурата на Bosch-F 01G 09F 01N. Имат го и на Space Wagon. Предложения - тук и на ЛС.Помагайте колеги! :help:
  16. На няколко пъти ти клаксонирах и светлинно, за последно на Стопа с/у малката Багира, мисля че ме погледна в огледалото и после се пристрои за ляв завой на светофара- бях през едно платно вдясно от теб. :icon_bye: Вече се знаем- до следващото виждане! :drinks:
  17. Вчера в Стара Загора доста време карах след добре боядисан Мицу У 08-57 АК. Някой колега ли беше?
  18. Червена Каризма с номер РВ1515РР. Два пъти ме изпревари днес на Юндола. Някой колега ли е? :icon_bye:
  19. Благодаря колеги за мненията ви! :icon_thumbup:
  20. Здравейте колеги! Искам да се допитам до вас за компетентно мнение относно следния проблем: Става дума за Рънър 2000 кубика, дизел, 1998 год, JMBSNN18WVU000915. През месец май смених радиатора на климатика. В началото на месеца бях на дълъг път в жегата и се наложи да включа климатика / все пак затова съм го купил/. При 110 км/ч на равна магистрала двигателя се "пънеше", прекъсваше сякаш не му достига гориво? При изключен климатик мотора пее и работи равно и гладко. Като включа клима и почва да придърпва. Един ми казва, че трябвало да се регулират някакви клапани, да се увеличи притока на гориво. Друг- че трябвало да намаля оборотите до около 1200 и тогава да включвам клима, а не в движение с 3000 оборота да го включвам. Каква е истината? В сервиз за климатици ли да отивам или във фирмен сервиз? Или да хващам пътя за Пловдив, Милене? Поздрави!
  21. Искрени благодарности за отзивчивостта колега! :good: :drinks:
  22. Здравейте колеги! Преди известно време ми смениха маслото и филтъра в един сервиз, но се оказа, че са ми сменили и щеката. Та молбата ми е, който има Спейс Рънър-дизел 2000 кубика-1998 година, да премери разстоянието между връхчето на щеката и резката за мин респективно макс и разстоянието от връхчето на щеката до края на гуменото тампонче с козирката. Да мога да си наглася моята щека. Благодаря предварително!
  23. Автомобила ми е Спейс рънър - дизел 1995 год.. Климатика не проработи и майстора каза, че е пробит кондензатора. Миналата година като го зареждаше сложи оцветител във фреона и сега се видя откъде е изтървал. Та кондензатора (питата) е за смяна. Питането ми е : може ли някой да ми предложи за покупка кондензатор NRF 35621 на разумна цена?
  24. Вместо 75W85 са наляли 75W80. Това ли е проблема?
×
×
  • Създаване...