Премини към съдържание

Modrus

Потребител
  • От него общо

    182
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Modrus

  1. Еми забравил съм ги какви бяха... то откакто ги сложи не съм ги мислил. Да се появя, да се появя - ама последните месеци ми скъсват г*за от работа и се прибирам директно в леглото :( Незнам дали има криви и прави дискове - по-вероятно е да има такива шофьори дето не си пазят дисковете докато са още пресни-пресни. Говоря за дискове дето са някаква марка а не са изчукани в някой китайски гараж...

     

    Лоша работа викаш... :) хем малки хем на вита баница ставали :) окей ;)

     

    Маунтайн бе Бояне ..Знаеш ли от кога те чакам да се появиш с това мнение :) че в една друга тема ги оплюха и тези дискове ..:D

    От тук нататък внимавай как ще ги ползваш, че по последни данни и те се кривяли, пък и твоите са от малките- лоша работа ..

  2. Аз никога не съм се притеснявал илизамислял как да спирам и с каква сила да намалявам скоростта...

    Единственно ги пазих когато Марин ми каза да го правя когато ми ги смени. Старите също не съм ги пазил, но и те бяха допълнително вентилирани. Вероятно това ще да е едно от разковничетата - непресметната допустима температура.

     

    Междудругото - не си спомням какви ми сложи ама съм безкрайно доволен :)

  3. Колега, много-много не съм съгласен, ама не ми се спори, може да си прав. :mitsu-smiley: Извинявам се за спам-а.

     

    Много смислен пост... Като си пишеш мнението - поне се обясни. Така остава някакси мятано-недомятано...

     

    Сори за спама...

  4. При нас главния проблем беше, че някой не искаше да си кърти банята за подмяната. Поради простата причина, че навремето когато си е правил ремонта е затворил ревизионните отвори... Накрая всички се навиха :)

     

    Със сигурност знам, че трябва от теб нагоре да са сменени (препоръчително е всичко да се смени). Иначе се получава разлика в налягането (там където отвора в тръбата е колкото кутрето да си пъхнеш) и започват да се пръскат тръби или течове...

     

    Доколкото останах с впечатление "твоята" тръба започва от тройника на долния съсед. От там нагоре ти носиш отговорност. Смяната на вертикалния щранг се прави до водомер. Хубаво е след водомера също да го смениш (пак заради разликите в налягането)

  5. И забравих, в никакъв случай не си взимай Нокиана, просто всички се оляха с тия гуми, а и в тестове не се доказаха и от опит /дори в момента съм с такива/ знам. Много са зле на сняг, киша и вода са супер, но сняг, ужас. Ако искаш ще ти дам да покараш моята кола и сам да се убедиш, ще направим едно кръгче и ще разбереш, че това не е никаква зимна гума :), за мен Вредещайни са много по-добър избор или БФ Гудрич, макар че тук говоря наизуст никога не съм карал с такива.

     

    Аз съм с Нокиан... супер много съм доволен! Вмомента съм с Нокиан WR G2. Вадили са ме е от сняг, не са ме е подвеждали, чуствам се спокоен с тях :) Познавам доста хора с такива гуми - всичките до един са на моето мнение....

  6. И за габарита/стопа и за третия стоп са възможно най-стандартните крушки и във всяка верига бензиностанции имат и от двата вида. Темата е за ключ отдавна...

     

    Къф ключ те гони бре? Или трупаш бройка постове? Или идеята е да се правиш на компетентен по всичко?

     

    Написах тази тема защото нямаше такава до сега - ок?

     

    Ако темата беше за заключване - вероятно щеше да бъде пълна с препратки към други подобни теми - ок?

     

    Сори - ама се дразня!

  7. Колеги дайте джокер от къде мога да си взема тая проклета крушка... Ратола от няколко седмици така и не си я доставят :( според тяхната номерация (вероятно и общата) номера и е MS820027. Иначе казано тази е с 2-те светлини - стоп и габарит.

  8. Tishu вече направи лентата да я няма и всичко да е , както си е стандартния форум до момента! :worthy:

     

    А има ли вариант това да е като опция и този който му харесва да си го включва? Аз лично бих го ползвал, но ако е само заради мен - по-добре да не се прави ;)

  9. Моята първа кола беше Жигула :( ама тва беше одавна ;) Избери си някое войнишко канче, ефтини части, труден волан за завиване, тежки спирачки и т.н. ;) Така ще се научиш, че после на каквато и да се качиш - няма да имаш никакви проблеми ;)

  10. Моя също примигва при много вода, напр. ако мина през много яка локва... Преди доста време ходих при Пламен да го види и той ми каза че ECU-то било цялото във вода и това бил проблема... Бил го оправил ама продължава да си мига при много много вода :( Сега просто изчакавам да изсъхне колата и всичко е ок, а до тогава го изключвам за да не мига да ме дразни ;)

    По въпроса със смисъла на TCL-а - на няколко пъти ми се е включвал да ми оправи оборотите във завой - просто реших, че с мойта си скорост ще го взема, а то трябвало с по-малко ;)

  11. http://vbox7.com/play:202724d1

     

    ...е ужким с медия го постнах :( ама пак стои като линк :( нещо бъркам ли?

     

     

    Редакция от Big Boss:

    Бъркаш, защото не четеш поста ми 2 реда отгоре:

    От vbox-a избираш "Сложи в твоя сайт".

    След това: "Линк към това клипче" и копираш линка под него. Слагаш го в media и готово.

     

    Ето го как изглежда:

     

    http://www.vbox7.com/play:202724d1

×
×
  • Създаване...