Премини към съдържание

joreto_v6

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

За joreto_v6

  • Рожден ден 01/20/1980

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    galant 2.5 24v 170cv

joreto_v6's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За да е по-сигурно за какво говорим това е маска до 05.2002г. (като разликата с 1999г. е само че фаровете са пластмаса а не стъклени) , а след 05.2002г. От снимките си личи че маските са заедно с броните. може да имаш проблеми с леглата на фаровете от снимките си личи че имат разлика.според мен е добре да се консултираш с някой сервиз.
  2. защо си мислиш така.има вьздушно окачване

  3. не ти ли опират гумите в калниците

  4. 225/40 R18 постоянно,ако падне сняг карам на жената фията
  5. Aз съм с 12 вътре в купето,след моита кола влезна друг галант и на него му монтираха 12 в багажника.разликата е огромна препоръчвам ти да е вътре.прави се друга дървена кора след като се изреже ламарината после кората се тапицира и резултата е страхотен.има значение какъв е буфера има разлика от тези за кутийте.имаха си специално наименувание ама сега не се сещам.
  6. joreto_v6

    проблем с автоматик

    даите цена на торка и откаде мога да го намеря :icon_hmm:
  7. joreto_v6

    проблем с автоматик

    Неработилата част от шлиците се вижда перфекно и е сащата както и работната част.За филтъра е ясно че е вътре,но каде по точно' от коя страна да отворя скоростната кутия
  8. joreto_v6

    проблем с автоматик

    А имаш ли представа каде е,и има ли смисал да го сменявам.какво ще ме посъветвате въобще не искам да я отварям повече,ама ако трябва ще я отворя.Благодаря предварително за помоща ви.
  9. joreto_v6

    проблем с автоматик

    За мой късмет шлиците на вала не са мръднали иначе заминаваше на части.Някой знае ли тази скоростна кутия дали има втори филтър за да знам дали да я отварям или не. :icon_hmm:
  10. joreto_v6

    проблем с автоматик

    Колега,колко му търсиш
  11. joreto_v6

    проблем с автоматик

    Това е точно така но благодарение на това слабо място скоростната кутия остава непокътната
  12. joreto_v6

    проблем с автоматик

    Скоростната кутия я свалих вчера.Проблема е от шлиците на торка(по малкото зло),мое лично мнение че не е от марката на маслото стига да е за скоростна кутия.Всичко това се получава от голямото напрежение когато превклучва на спорт.Аз обожавам да ми превключва от трета на първа и затова сега ще си понеса последствията.Внимаваите със спорта!Ако искате мога да ви кача малко снимков материал. И ви моля ако някой знае колко струва нов торк нека драсне два реда.Благодаря ви предварително.
  13. Интересна тема,но имам едно въпросче.Премерил ли си килограмите на колата преди да започнеш за да можеш да ги сравниш след като свършиш,колко килограма ще качиш на горкия мотор при тази цена на горивото струва ли си усилието.Всички се стремят да намалят килограми за да намалят разхода на гориво аз даже карам без резервна гума никакви интрументи и др.подобни.Мое мнение /май по евтино излиза да си слушаме музиката малко по силно.
  14. joreto_v6

    проблем с автоматик

    между 140 и 160 .Утре ще я свалям.Благодаря ви на всички за мненйята ви,ще ви държа в течение.Мисля да се опитам да си я оправям сам(е надявам се и на малко помощ и от вас) поне докъдето мога,всяко мнение ще ми е от помощ. Благодаря ви предварително :help:
  15. joreto_v6

    проблем с автоматик

    Благодаря ти много svetlin_dbg. Предполагам че проблема е същия,заемам се с отварянето пък после ще видим,може да има резервни части за продан хи хии :icon_crying:
×
×
  • Създаване...