Премини към съдържание

cherva

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

cherva's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Кажете къде в София да отида да ми направят веждите на Галанта, че съм си обещал след зимата вече да ги подменя.... А и имам един приятел, на който трябва да му се попправи (изчукване, боя, .... ) ламарината около стоповете на Каризмата. Така че си търсим някой читав, след който няма да съжалявам за постъпката си....
  2. Здравейте, решил съм да си сменя радиото с мое такова (скоро може да има тема в "How To") въпроса ми е колко ампера мога да точа от 2та плюса на буксата за радиото... Че не съм сигурен дали примерно постоянния + не е някъв слаб, който е само за да си пази настроиките радиото, а пък този който е след като дадеш на контакт да е силния от които трябва да взимам силния ток за към колоните.... Другото което се чудя е след като радиото ми работи без контакт и на контакт и спира докато съм на стартер.... Сигурно и двата плюса са на 1 бушон... като този +, който е на контакт спира да работи докато съм на стартер по незнайна за мен причина. Ако някой има и други наблюдения в/у захранванията да казва...
  3. И аз съм доволен след месец тестване. Хваща си доволно. Около сградата ако си паркирал е ок. Ако съм на улицата ми хваща през 200 метра до блок, през блока и отдругата страна пак около 200 метра до колата. Добър ъпгрейд е. Паленето не съм го връзвал защото съм с ръчни скорости......
  4. Здравеите, някой ползвал ли е двупосочни аларми като примерно тази: http://avtoalarmi.net/view_product.php?pid=103 Дали разтоянието на което дистанционното приема алармиращия дигнал е смислено ? Идали ще се разберат с централното на галанта от 2001 ?
  5. Никой ли няма сини калници. Не го търся перфектен, ако някой има жулнат или одраскан или каквото и да му има пак да си признава. Светльо, имаш лично.
  6. :D :D Е не може да съм толкова тъп. :D Все забравям, че не съм в темите за Галант . Търся си за Галант 2.0 Бензин.
  7. Мигач си намерих. Остават само броня и калник.
  8. Заради доставчик на пици Доминос. Купувам: Сини предна броня и преден ляв калник. И бял, ляв, преден (този до фара) мигач.
  9. Благодаря на колегите, които се отзоваха. Вече един мост е поръчан и го чакам. Темата е за закриване.
  10. Мерси колега, ако нищо не се появи може да измислим нещо за твоя мост + шенкели от Алекс + нови втулки, регулиращи болтове и регулиращи шайби. Има ли много ръжда ? Прати ако ти се занимава снимки на лично.
  11. 2.5 V6 2000. Според моето търсене задния мост е еднакъв за всички двигатели. Но си прав годината трябва.
  12. Здравейте колеги, купувам заден мост + шенкелите + стабилизиращата щтанга.
  13. Кутията и жилата на ръчната са намерени. Mitsubishi благодаря за разяснението. Значи не ми трябват, въпреки че изглеждат много добре. Търся още джанти и антена.
  14. Време е за малко обновяване на стария Галант и за жалост ремонт на по - бързия след задиране в бордюр .... Търся си 2 като тази http://s11.postimg.org/4rsinxh7n/IMG_20150504_183851.jpg Или 4 ако имате други модели за такъв размер гуми. Ето тези много ми допадат, но не знам дали има за "15 http://img12.olx.bg/images_prodavalnikcom/74354736_3_800x600_mitsubishi-galant-avans-kupe-24gdi-mitsubishi.jpg (Колегата, на който е колата на снимката да извинява, че го ползвам за сравнение ) А още и антена (само металната част + пластмасовото вътре в нея). Също така за 2.0 '99 Галант: - Кутията на въздушния филтър ( с или без дебитомера или там каквото е веднага след нея ). - Жило на ръчната спирачка. Който каквото има в наличност да помага. :icon_crying: Само моля, без да обиждам никой ... джантите ако са надрани като моята на снимката или имащи други болежки да ги пропуснем.
  15. Custom Аларма и ме интересува къде е централното за да го вържа и него.
×
×
  • Създаване...