Премини към съдържание

Мая

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Жена

Мая's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги, преди няколко дена писах с въпрос и благодаря за бързите отговори. Да кажа, че колата вече е оправена надявам се, защото мъжът ми я е взел тази сутрин от Балкан Стар, където са сменили предна лява биалета и ако правилно съм разбрала някаква щанга. Частите са сменени гаранционно и са взели единствено пари за миенето на колата. Това за Балкан Стар - изненадаха ме приятно. Имам още един въпрос - преди време като сменях маслото питах за аксесоарите и по конкретно ме интересува това дето се слага в багажника и прилича на голям правоъгълен леген и покрива целият под. Понеже още като вземах колата вида на багажника изобщо не ми хареса ми се иска да си взема това, та така багажника да добие вид. Това, което ме притеснява, защото в Балкан Стар нямаха налични, е че така или иначе в багажника карам една камара камиончета, колело, торба и кофички а от другата години и количка - колко място от багажника се изяжда от тази част? Ако някой знае как точно се казва да ми каже, че аз му викам леген и да не ставам излишно за смях. Благодаря.
  2. Колеги не знам дали пиша в правилната тема ако не моля предварително да ме извините. Лансърът ми е на година и като цяло нямам забележки, но от известно време се появи едно ужасяващо тропане, което е почти непрекъснато - дори на прилично асфалтирани улици. Ще се обадя в сервиза за Балкан Стар, но първо ми се искаше да питам тук - знам, че по това описание е трудно да ми кажете каквото и да е но колата тропа само от моята страна и се чува доста ясно.
  3. Здравейте, имам няколко въпроса и ще съм благодарна ако ми помогнете. Можете ли да ми дадете телефон в Балкан Стар, на който мога да си запазя час за смяна на масло и филтри. Другият ми въпрос е следния: колата е на една година, което за мен все още значи нова, но от известно време когато паркирам пред вкъщи на тротоара, което е под лек наклон, оставям я винаги на първа или на задна скорост и след като загася двигателя тя започва леко да се мести. Шофьор съм от доста време и ми е ясно, че това не трябва да е така. Ръчната не я вдигам. Имал ли е някой подобен проблем и какво точно да обясня на приемчика в БС.
  4. Здравейте и от мен. От известно време се чудех каква да е новата ми кола и в крайна сметка се спрях на новият Lancer. Ходих, гледах го, даже покарах малко и ми хареса. Сега с въпросите: моделът, към който съм се ориентирала е 1.5 Invite. В момента карам доста по-малка кола с двигател 1.8 и 115 коня. Изчетох темите, в които се коментира точно този модел и всички казвате, че е слабичък и това честно казано малко ме притеснява. Не мога да преценя, защото въпреки, че карах колата изобщо не е показателно за мен, защото карах бавно, защото на тест драйв винаги ми е едно малко притеснено да не стане някой сакатлък, и все пак колата не беше натоварена. Много ме блазни по-големият двигател, но освен парите, които не помня колко бяха повече да уточня, че си имам перманентен спътник, който е на годинка и се чудя трябват ли ми 143 коня, за да си водя детето до парка? И последния ми въпрос е за цветовете. Най-ме блазнят черното, което не видях много добре, защото колата беше на паркинга и беше много мръсна и червеното, което според мен не е много червено, ами си отива към бордо малко. Това е за сега. Предварително благодаря за отговорие.
×
×
  • Създаване...