Премини към съдържание

stanly_anastasov

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което stanly_anastasov е написал

  1. Здравейте, колеги. Отскоро карам Аутлендър 2.2 дизел и общо взето съм доволен, но не мога да разбера, защо не мога да му сваля разхода извънградско. Опитвам икономично каране и пак харчи около 8,5 - 9 литра. Казаха ми от Балканстар, че след 4-5 хил. километра щял да стане по-икономичен, но моя е вече на 3000 км. и разлика не виждам. И аз като последно изказалият се колега сипвам само на Петрол в последните 5 години и не съм имал проблеми с дизела, та не вярвам да е от доставчика. Явно колата е неикономична, а пишат по книгите и рекламите друго. Има ли някой наблюдения и опит по въпроса да сподели ? . . . или да се примирявам с високия разход и да си я карам както аз си знам ? То се е видяло, че от това пари не се пестят, но ме дразни, че пишат едно, а на практика е друго. Намалява ли с времето разхода и има ли някой, който да е постигнал ( без попътен вятър ) разход от 6,5 - 7 литра извън града ?
  2. Здравейте, колеги. Доставките за април ( поне при нас ) се забавиха доста и идват с майските. Колите едва сега дойдоха от Турция и скоро ще ги предават на бъдещите собственици. Надявам се да си е заслужавало 4-месечното чакане
  3. Колега, на Аутлендъра ли му се разтропват пластмасите по таблото ? Ако е така е много неприятно.
  4. Колеги, имате ли информация, дали 2.2 DI-D мотора на Пежо/Ситроен може да се тунингова, има ли вече чип за него, колко струва, къде може да се намери и колко увеличава мощността ?
×
×
  • Създаване...