Премини към съдържание

Марто

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Марто's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Марто

    Стартер

    Колеги можете ли да ме ориентирате колко горе долу струва нов стартер, че нещо изведнъж спя да пали и в сервиза ми казаха че стартера е "спечен". Колицата в Galant 2002, 2.0 бензин.
  2. Качвай - винаги е интересно да се види още един вариант
  3. Марто

    Galant 2009-та

    Хъммм това по-скоро ми прилича на Ауди с емблема на Мицубиши.
  4. Галант 2002 Elegance, 2.0 бензин.
  5. Крушка има http://www.elfsoft.net/marto/Screens/IMG067.jpg Успях да я извадя. Това синьото отгоре ме заблуди, помислих че е нещо гумено а то имало крушка отдолу
  6. Здравейте колеги, та въпроса е следният, свети ли панела за контрол на огледалата. До сега не му обръщах внимание защото винаги на светло ми се е налагало да нагласям огледалата, но дойде моментът когато се наложи да го направя на тъмно и видях че не свети. Преди малко свалих панела и единственото нещо което можеше да се свали без да се разглоби целия панел (с отвертка се завърта половин оборот и изпада) не пролича много на крушка. Та питането ми е ако свети това ли е крушката и как точно се сменя PS: намерих в една предишна тема тази снимка на крушки http://www.mitsubishibg.com/bigboss/krushki.jpg и единственото което ми идва на ум е че крушката е от най-малките и се сваля с "разплитане" от пластмасовата основа, а новата се "оплита" но незнам дали е така. Мерси предварително.
  7. Хм, на мен ми е по-интересно колко е в България оригинална нова помпа
  8. Екстра. А можеш ли да ориентираш от къде мога да го купя този ремонтен комплект, и горе-долу за какви пари (предполагам че ми трябват 2 - за 2-те помпи)?
  9. Значи пътувам си аз извънградско и изведнъж педалът на съединителя стана много мек (не пропадна, но просто стана много мек) и вече не можех да превключвам предавките. Спрях, разгледах, почудих се и както обикновено става в такова ситуации нищо не можех да направя. Обезвъздушихме (като решихме че нещо е влезнал въздух), но нищо не се промени. Наложи ми се да се пробирам от Благоевград до София без съединител. На следващият ден карам колата на сервиз при едно приятелче. Сяда той, напомпа падала на съединителя доста пъти и успя да превключи 2 пъти предавките, но само толкова. Остави я докато довърши колата, върху която работеше и след това ми се обажда, че всичко е наред. Проверили помпите, тръбите и какво ли не още - няма течове, няма проблеми, колата е перфектна. Та сега съм малко напрегнат докато карам, защото както се случи и се самооправи само така ще се случи пак. Мисля си дали да не сменя 2-те амбриажни помпи за да съм по-спокоен. На някой случвало си му се е нещо подобно, да даде акъл.
  10. Ами понамаляло е нивото. Над минимума е, но близо до него. Това обяснява факта, че когато подам рязко газ светва - от ускорението течността в казанчето се "размърдва" Към коя марка накладки да се насоча? За цените се ориентирах от една друга тема, но там нищо не се споменава за марка?
  11. Мерси много за информацията. Утре ще проверя на светло как стоят нещата
  12. От известно време насам ми се случва да ми присветне индикацията за ръчната спирачна. Става само когато дам по-рязко газ на 1 и 2 предавка. Когато отпусна газта, индикацията угасва. Та се зачудих дали тя служи за нещо друго, освен за ръчната спирачка или просто нещо се е нашашкало :icon_blush: Галанта е 2.0 бензин, 2003 година с LED таблото.
  13. Марто

    Дюзи на чистачките

    Малко по нагоре имаше пост с цените
  14. Марто

    Дюзи на чистачките

    От магазина, който s01o каза с Part Number 30655605?
  15. Марто

    Дюзи на чистачките

    Да, изглежда прекрасно. Ще се оборудвам с една такива при първа възможност
×
×
  • Създаване...