Премини към съдържание

Sokol

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Sokol е написал

  1. Благодаря! Най-сетне малко инфо! От София съм, малко сме далечко... Но иначе какво имаш предвид да си я обслужа? Сменил съм й ремъци ролки и я карам вече година и половина (40 х.км.) За капака звънях в Ратола и могат да го доставят за 140 лв., което не ми се вижда много скъпо, само ще трябва първо да я отворим за да сме сигурни дали е това и дали няма нещо друго :rolleyes:
  2. Да, всъщност забравих да кажа най-важното. Колата е от 2002 година, 1.6 бензин.
  3. Искам да задам един въпрос. Предупреждавам, че съм лаик и всичко, което бих могъл да кажа съм го чул от хора, които разбират или поне това им е работата. Казаха ми, че Спейс Стар има окачване на Рено. Въпроса или по-скоро въпросите са такива: Цялото окачване ли е на Рено или само отделни компоненти? Кои модели на Рено са с такова окачване? Ако наистина стават частите от Рено за Мицубишито има ли значение какви части ще си купя? В смисъл японските /оригинални части Мицубиши, поръчани от Балканстар или Ратола/ по-здрави ли са? Има ли разлика в цените? Има ли други неща по колата, които да стават от Рено? И последен, съвсем конкретен въпрос... когато бях вчера на майстор за смяна на накладки и масло видяхме, че тече леко масло от капака на скоростната кутия. Майсторите в сервиза казаха, че тоя капак много приличал на такъв на Рено /не се сетих да питам за модел/. Вярно ли е това? Ще стане ли капак за скоростна кутия от Рено? :icon_blush: Назададох сума въпроси в един пост, но съм сигурен, че има достатъчно хора, които разбират в тоя форум и ще може някой да отговори.
  4. Sokol

    Mitsubishi Space Star Workshop Manual

    Здравейте, всички! Искам да кажа, че за ръководството трябва първо да благодарим всички на Alex, който го предостави за сканиране, на моята колежка Диана, която прекара няколко часа пред скенера, на BAlexandrov, който го ъплоудна и накрая на мен, защото се захванах с тая работа, а и също поседях известно време на скенера. Нямам рекламка на която да ми кликнете, но и обикновено благодаря е достатъчно, :worthy: макар че честно казано изобщо не държа. Направих го най-вече за себе си, но след като вече съм си дал труд, нека и други се възползват. Има, обаче, едно друго нещо... Разбрах, че в клуба членуват и хора от Балканстар и бих искал да попитам те нямат ли възможност да намерят /срещу заплащане, разбира се/ ръководство на хартия? Аз също бих си купил такова, защото е много по-удобно и може да си седи непрекъснато в колата.
  5. :senile: Ето и един нелош интернет магазин за части и консумативи за всякакви марки и модели автомобили. Има само разни по-елементарни неща от рода на ремъци, филтри, крушки и т.н. И все пак сайта е доста добър, може да спести доста време на човек. За София цената на доставка е 2 лв, което е перфектно за спестеното време. сайа е: http://drive.bg
  6. Да, доста добро сайтче! Тъкмо мислех да си купя малко резервни крушки, да си имам в колата, че не се знае кога може да изгори някоя. Чудех се къде да проверя какви видове ми трябват, без да ги отварям... Идеална работа!
×
×
  • Създаване...