Премини към съдържание

Nelcho13

Член на клуба
 • От него общо

  13
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  1

Всичко което Nelcho13 е написал

 1. Един брой за мен към пратката за Габровския край. Мога да се наема и с раздаването на останалите, ако има още поръчани за там.
 2. В Севлиево има представителство на Мицубиши. Мога да ти поръчам и да ти го изпратя по куриер ако не си намериш от друго място.
 3. Между двата няма как да се монтира, а и на самите столчета е означено да не се возят между двете места. Аз говорех за трети изофикс на третия ред.
 4. Ние може да дойдем за през деня, без нощувка. Според зависи как се развият нещата до тогава, че с двете деца ми е малко сложно пътуването още.
 5. На третия ред, на сина ми на почти 4 години, му става лошо. Това също е хубаво да се вземе в предвид при решението какво да направите. Ако нямате такъв проблем, трети изофикс е най-добрият вариант.
 6. За тия пари къде ми ги намериха, още месец ще ги чакам ако трябва. (Тази седмица трябва да дойдат вече, баси 😄)
 7. За Варна мога да препоръчам Japan place сервиз. Аз от там си намерих части, които ги няма при други доставчици или са на двойна цена. Може да си поръчаш само частите, а може да се възползваш и от сервиза. Няма да е лошо и да изтриеш другата тема, защото е станало дублиране.
 8. Аз си запазвам също място, с надеждата да имам с какво да дойда до тогава.
 9. Търся волан за Грандис, в добро състояние. Моят от жегата ли, от какво, лепне. Приемат се също и съвети къде да го изпратя, за да го тапицират качествено и на добра цена.
 10. Миналата седмица в сервиза сменяхме маслото на скоростната кутия на едно Субару. Звъняхме за съвет на сервиз, който се занимава с кутии и казаха, че също ръчно го правят. Колкото източат, толкова и наливат, дори не правят промивка. Предложиха ако искаме да промием, да налеем 2 литра, палим за няколко секунди, източваме и него и тогава пълним вече. Не казваш за кой град питаш. Ако Севлиево не ти е далеч, заповядай при нас.
 11. Айде да се представя и аз с колата си, за тези които не ме познават.
×
×
 • Създаване...