Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

trreck

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Интернет контакт

  • AIM
    trreckster

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Lancer 1.3 12V GLX

trreck's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги! Искам да ви попитам какъв тип е задния диференциал на L200 2006-2007 година super select автоматична скоростна кутия. Има ли блокаж този модел. Ще бъда благодарен да споделите вашите впечетления.
  2. trreck

    Mitsubishi Lancer 1.4i, Glx, 1998, 75 P.s.

    Здравейте! Аз карам точно такъв Лансер. Двигатела е 4Г13 1300 кубика, 12 клапана 75 коня - точно при 6000 оборота. В обяви, аз лично съм срещал най-различни двигатели на този модел. Реално освен 1.3 , друг е голяма рядкост да се срещне, освен ако не се намираш в Америка, тогава обаче нямаше да си говорим за Лансер - а за Мираж. Като собственик на този модел мога да кажа, че автомобила е икономичен, с добри динамични характеристики предвид това че е 1.3. Приятен за управление и не на последно място здрав. Изобщо не съжалявам, че преди две години си избрах този модел... Сигурен съм, че и ти няма да съжаляваш. Никакъв проблем да покараш сам - ще се убедиш. Разхода: 5.5 - 6 извън градско при нормално каране. Градско зависи от теб: от 7.5 до 9.5 на 100 км.
  3. Привет от Горна Оряховица! Надявам се, колата до събота да ми се оправи за да се запознаем...
  4. trreck

    Лява врата и греда

    Не се тревожи колега! Ако майстора е добър, след време ще се чудиш къде беше удара, от едната или от другата страна А за цената мисля че е супер. Аз имам лансър и ми се случи нещо пободно, та за две врати не оборудвани ръсих 500 лв. и колонка 150. Лошо беше преди 2 години с частите и цените.
  5. trreck

    Колата се форсира сама

    Автомобила се намира в град Горна Оряховица. За съжаление, повечето майстори тук са се учили предимно на марките фиат, опел и WV... и изобщо не ми се иска, да се доверявам на такива да ми я човъркат.
  6. trreck

    Колата се форсира сама

    Благодаря за разяснението! Какво ще ме посъветвате да предприема, за да отстраня този неприятен проблем?
  7. trreck

    Колата се форсира сама

    А дали е възможно тези магарии да стават от повреда в стъпковия мотор...
  8. Здравейте! От известно време, нещо не е наред с лансера ми. Първоначално, след като запаля студена колата, оборотите са си нормално високи. След като загрее понякога падат под нормалното: 400 - 500 оборота, но това бързо се оправяше на нормалните обороти за празен ход. Сега тъкмо се връщам от път и какво се случи тази вечер. Докато колата се движи(на свободна), дори и съвсем бавно двигателят се помпи от 1000 до 1600 оборота сам. А когато спра на място, оборотите скачат на 2100 и така си остават докато не потегля. Ще бъда благодарен за мненията и съветите ви. Поздрави! Говорим за 4G13 96-та
  9. trreck

    Mitsubishi Lancer 1.5i 96г.

    1.6 качват само на Колт предимно и най вече 1.3 на Лансер. 1.5/110hp и 1.8GSR в Европа е трудна работа да се намери. Иначе из мобиле разглеждам доста обяви на Лансер след 96-та, на които пишат 1.8, 1.3/16V, 1.6, явно хората, които продават не са компетентни. Редакция: Моля, пишете по-грамотно и използвайте препинателни знаци и главни букви.
  10. trreck

    Mitsubishi Lancer 1.5i 96г.

    Ако този лансер е наистина с 1.5 ще е супер... Много рядко се среща с този двигател в европа. Предимно 1.3 12V 75hp
  11. trreck

    Проблем

    Здравейте колеги, искам да се посъветвам, как бих могъл да сваля механизма на ел. стъклото на лансера си... Преди няколко дена смъкнах стъклото, естествено после трябваше да го вдигна, но се чу някакво пръщене и стъргане и не се получи вдигането... След няколко опита захапа и сега работи, но много шумно... Свалих кората, разгледах... Развих самото моторче с ролката, но се оказва, че се държат на едни жила и от там не знам какво да правя... Ще съм много благодарен, ако някой разглобявал такъв механизъм ме посъветва какво да правя ... За щастие нашият колега "рос" има такъв механизъм и ако се наложи, ще го взема, но преди това искам да го отворя и разгледам... Преди да дам 150лв. :| Става въпрос за лансер 96-та + Предварително благодарности ! Колега, моля ползвайте главни букви в началото на всяко изречение, както и препинателни знаци. Модератор
  12. trreck

    Тениски - втора част

    Искам да поръчам дамски потник черен... ако има някакъв начин и аз искам емблемата да е отпред...
  13. trreck

    Тениски - втора част

    Здравейте! Мога ли и аз да поръчам един женски потник :mitsu-smiley: ...за приятелката ми... към кого точно трябва да се обърна...?
  14. trreck

    Нещастие

    Благодаря ви за съчуствието и подкрепата... Колата ми е в сервиз но на този етап не съм открил врати и колонка :icon_crying: Ако чуете нещо моля помагайте защото взех да губя надежда :( По въпроса за съденето на общината ... не сам предприемал за сега нищо... малко ми е далечко а и не знам в какви срокове трябва да се захване... Поздрави :mitsu-smiley:
  15. trreck

    Нещастие

    Братя какво нещастие ме сполетя ... :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying: Движим се по улици наподобяващи лунни кратери... пътищата и изобщо цялата инфраструктура в страната ни е създадена и пригодена за автомобили от преди 50-60 години... като сметнем, че от тогава до сега броя на автомобилите е скочил многократно... и се чудят защо стават постоянно толкова жестоки катастрофи... причината не е само в шофьорите... наложи ми се да ида по работа в непознат град за мен като улици и пътища... движа се с ограничението дори и 10 20 км под ограничението и в един момент получавам силен ляв удар завъртам се почни на 180 градуса и се спирам в едно дърво... удря ме волво 460 карано с скорост над ограничението ... оказва се че той е с предимство и виновния съм аз... понеже не сам видял знак стоп който седи добре скрит и без никаква видимост в клоните на едно раззеленяващо се дърво :icon_crying: Ето на какво прилича любимата кола която имам от 2 месеца и бях много доволен и щастлив с нея http://images25.snimka.bg/005675523.jpg http://images25.snimka.bg/005675561.jpg http://images25.snimka.bg/005675709.jpg http://images25.snimka.bg/005675710.jpg вярно е че преди ламарините най-важно е, че сме живи и здрави но... :icon_crying: дайте съвет какво да я правя... то ми е убито желанието каквото и да било да правя вече по нея не става и да я хвърля ... колонката е доста посукана и няма да стане вратите също... :(
×
×
  • Създаване...