Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Ronin7

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Ronin7's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Мога да споделя опита ми с подложките от ЕМ-Комплект 33- София - първоначално доста се вирна задницата, след няколко месеца застана идеално, но при следващото вдигане на крик се видя, че подложките са се нацепили, започнали се да се смачкват. Сега почти година по-късно задницата е почти както беше преди подложките, предполагам, че почти са се разпаднали... Мислел съм евентуално за поръчка на метални подложки при стругар. Така че и аз търся някое по-надеждно решение.
  2. Мисля, че няма да е необходимо, ето как застанаха -
  3. Имам доста неща, които влача с мен, от най-необходимите като аптечка, пожарогасител и пр., до гидория, препарати за миене и почистване на колата и други. И като замервам, дупката която остава е почти идеална за повечето неща. Идеята ми е ако някой ден, някъде се окажа в по-офроуд ситуация от нормалното, дали този профил няма да предпазва от евентуално усукване. Мога да мъча да го махна от седалките, за да го върна на мястото му, само него, но не съм сигурен, че има как да се разглоби. Може би ако някой колега, който е без 3ти ред седалки фабрично, провери дали има нещо, което да замества този метален профил, това би разяснило нещата.
  4. Знам ли, самия профил изглежда стабилен и устойчив, хванат е с 6 или 8 болта, директно в купето точно над задното окачване, та затова се зачудих. Благодаря за мнението все пак, колега. Някой с опит от вече махнати седалки, ще сподели ли впечатления и като цяло някаква обратна връзка? @mitky ?
  5. Здравейте! По същата тема, искам да премахна третия ред седалки на Outlander от 2007-ма, но виждам, че металния профил на който е закрепен механизма е хванат към купето и изглежда сякаш би могъл да има и укрепваща функция на задната част на самото купе. Според вас има ли място за притеснения по тази теория?
  6. Здравейте! Може ли някой да препоръча сервиз в Благоевград? Става въпрос за оглед на Outlander втора генерация, нов внос, към който имам интерес. От Балкан стар потвърдиха, че няма представителство в Благоевград, телефона на Кар Стар (споменат в предишен отговор в темата) изглежда вече не е валиден и съответно не съществува сервиза (предполагам). Моля ако има сервиз, в който са запознати с особеностите на марката и някой има контакти или е чувал за нещо да сподели
×
×
  • Създаване...