Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

SteNik

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което SteNik е написал

  1. Здравейте, някой може ли да публикува кои са заключените функции на Еклипс Крос ? И кои от тези функции могат да се отключат в сервиз на Митсубиши или друг сервиз ?
  2. Здравейте, сега прочетох че сте отговорили на въпроса ми. Но може ли да ми обясните как да пипна Etacsa ? Искам при заключване на колата да се затварят прозорците на автомобила. Колата е Еклипс Крос.

    Благодаря,

    Пламен

  3. Здравейте, има някои неща които много ме дразнят в Еклипс Крос , например при заключване на автомобила не се затварят прозорците. Възможно ли е да се реши , също така огледалото за обратно виждане не се затъмнява достатъчно при осветяване. Можете ли да ми помогнете със съвет ?
  4. SteNik

    Джанти

    Търся джанти за Еклипс Крос. 18 х 7 J.
  5. От 10 декември смених Тойота с Крос. Дълго се колебах между Мицубиши и Шкода. Тези в шоурума на Шкода във Варна са просто отвратителни, заявих пробно шофиране с бензинов автоматик и ми предложиха механична с дизелов . И се спрях на Крос, нямам мнение от два дни, дори не съм направил всички настройки по колата - автоматични фарове, асистента за дистанция в града и т.н.Дано да е правилният избор . Аз съм с iPhone и нямах никакви проблеми с връзката . Ще си търся комплект джанти за да не въртя зимни - летни гуми .
×
×
  • Създаване...