Премини към съдържание

Asx sport mind

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Asx sport mind беше най-активен на 10 март 2022

Asx sport mind има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Asx sport mind's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Сътрудник
  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Здравейте, Имам нужда от вашето мнение. Сложих на моя ASX 1,6 2015 джанти от outlander 2020 . Оригиналните са 215/65/16 (ет46),а новите също 215/65/16 но (ет38). По калкулаторите казват че до 6мм разлика в изнасянето няма проблеми ,но с 8мм да се консултирам с производитеря. Как мислите проблем ли са тези 2мм и какво мога за очаквам. Колата се държи много добри при всякъкви скорости и не усещам разлика в шофирането,но ако това ще доведе до пробем бих се отказъл от това разкрасяване. Ще се надявам някой с подобен случай да сподели .Благодаря. п.п. Иначе колата стана много красива.
  2. Много зор виждам с тия снимки.Има още 5 ,но не се качват.
  3. 2 см фибран 3мм черен АБС и вакуумформовъчна машина . Става по добър от оригинала почти без пари .мога да го снимам.
  4. Руснаците отговориха любезно. Духането е абсолютно нормално,но в никакъв случай да не се отвива капачката на маслото при работещ двигател. Нещо е свързано с налягането на маслото. Темата в руския форум е доста обширна. Сам си намерих отговор на въпроса ,дано съм бил полезен и на други. Поздрави.
  5. Благодаря за бързия отговор Имало някакъв клапан за картерните газове ,който се намира на капака на клапаните. Той трябва ли да се подменя или ревизира . Просто ми се струва че налягането е твърде високо,а може и да е нормално нямам никакъв опит.
  6. Здравейте колеги, От една година карам mitsubishi asx 2015 1.6 mivec и съм много доволен. Наскоро направих обслужване на мотора масло,филтри и т.н. При изминати около 13 500 км маслото си беше на макс без да доливам. Въздушният филтър беше почти чист и колата си върви и ускорява прилично без никакви проблеми. Разход на бензин между 5-6 на 100 Но ми направи впечатление ,че при работещ двигател много духа през отвора за наливане на маслото. Та въпроса ми е имал ли е някой подобен проблем ,като се има в предвид че колата е сравнително нова. Трябва ли да се прави някаква профилактика на системата за картерни газове ,или проблема е по сериозен. Ако някой е запознат моля нека сподели. Благодаря.
  7. Благодаря колега,но сервиза който си ми посочил няма . Свързах се със сервиз Рубин от там ми казаха че не са наясно ,но ще опитат. Явно всички коли са с мулти волан и никой не се е сблъсквал с такъв проблем. Дано да успея да завърша започнатото и с удоволствие ще разясня как съм успял. Руснаците обещаха да ми преработят Variant Coding файла от ETACS ECU на автомобила , но някой с MUT3 трябва да го копира и преработен да го върне обратно. Поне така мисля :icon_hmm: Поздрави.
  8. Колеги,да не би да съм пуснал темата не където трябва? Няма ли в София сервиз използващ щатен диагностичен прибор MUT III?
  9. Колеги нов съм във форума и нов собсвеник на ASX Риших да инсталирам Круиз и съм направил повечето неща,но не всичко ми е ясно. Препоръчайте някой специалист който може да работи с диагностика MUT3 или да внесе малко яснота по въпроса в София. мотора е 1.6 117к.с. mivec 2014г. Благодаря.
  10. Здравейте колеги, някой инсталирал ли е бутони на волана на ASX 2014. Направих окабеляването на волана и монтирах бутоните. Аудио бутоните работят перфектно усилване,намаляване,смяна на станциите и.т.н , но бутоните на круиза не реагират. Четох че криза се активира с MUT3. Та ако някой е правил такова нещо или има познат който работи с MUT3 моля,да ми даде координати или да ми помогне със съвет. Имам всичко необходимо мисля :icon_hmm: на педала на спирачката горе прекъсвач с 6 кабела и на съединителя долу.(не знам с колко кабела е но го има) Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...