Премини към съдържание

Sasho 70

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Sasho 70 е написал

  1. Станислав това ти е грешката,че точиш масло при следваща регенерация вкарва повече гориво аз направих твоята грешка и го смених на 8 000км.За година и половина тази кола не можа ли да те научи как да я караш....Спри да ползваш 5 6 предавка в градски цикъл мотора е много динамичен дръж го 2000 2 500 оборота по спортно каране 3 4 пръдавка наслаждавай се на жуженето на турбинката и няма да имаш проблем. nikipp само така усетил си япончето поздравления.До X нема проблем да се кара проблема е четвъртия белег на щеката превеждай ти си книжката на mitsubishito първо.Японеца го е измислил 1литър нафта на 5.3 литра масло нищо работа,без запекли сигменти.Не оставяйте регенерация при 900 оборота равносилно е на прекъсване.Търсете обходни,околовръстни пътища.
  2. А относно километрите всеки ден е различно днес съм минал 150км всеки момент трябва да вляза в регенерация и като настъпи момента излизам за 15 км извън града 3 000 оборота 4та предавка колата е пуснах като TAXI извън града съм минавал и по 600км на ден без да влиза в регенерация иска път.Със ползване на старт стоп системата при градско каране регенерацията се увеличава с 50км пробег понеже автомобила не работи на място,избягвай и задръстванията.Не барай тук което работи колата си го пказва,премахването на ДПФа ти е най малкия проблем,не я оставяй да се чисти при 900 оборота на едно място помогни и.
  3. А относно километрите всеки ден е различно днес съм минал 150км всеки момент трябва да вляза в регенерация и като настъпи момента излизам за 15 км извън града колата е пуснах като TAXI извън града съм минавал и по 600км на ден без да влиза в регенерация иска път.
  4. А относно километрите всеки ден е различно днес съм минал 150км всеки момент трябва да вляза в регенерация и като настъпи момента излизам за 15 км извън града колата е пуснах като TAXI извън града съм минавал и по 600км на ден без да влиза в регенерация иска път.
  5. Да по доволен съм от Rompetrol 7% биопродукт EN 590 това пише на пистолета и на капачката на резервоара.
  6. И аз да споделя нещо от 3 месеца съм собственик на lancer 1.8 mivec 150 к.с 2011г. За 2 месеца му навартях 8 000км и вдигна нивото на щеката до хикса масло Бардал 5W30 Diesel OMV.След което следва смяна на маслото MITSUBISHI DIAMOND EVOLUTION 5W30 Diesel Rompetrol EN590 това го пише и на капачката на резервоара,в момента съм изминал 6 000км и нивото на щеката 5мм над максимума,докато стигне хикса по моите наблюдения ще трябва са съм изминал 15 000.Аз го сменям на 10 000 което за сега е добре,така пише в книжката на mitsubishi има и 4 белег колеги на тази щека.А сега и за карането,след като влезе в регенерация ви трябват 15км отсечка 4предавка 3000 оборота да изгаря навтата,не да се стича по цилиндрите и да влиза в картера разхода на гориво се увличава когато няма обороти.Затова работи и по гърлено твърдо пр тези 900 оборота.Това са моите наблюдения за сега.
×
×
  • Създаване...