Премини към съдържание

Alex®

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Alex® е написал

  1. Благодаря ти колега! Нека някой колега в региона да каже къде мога да отида на Диагностика , да ми свършат работа, не само да си дам парите?
  2. Можеш ли да ми кажеш хардуер и софтуер за, моя Колт? Защото явно с моя launch 2.0, няма да си разчета колата напълно(а не съм имал проблем с доста марки и модели, но тук уви..).
  3. Благодаря ти колега! Лошото е че е закачах на диагностика и няма грешки, на живи виждам само ламбдите и дебитомера(с тази диагностика), нямат проблем.. Ще отварям да разгледам кошницата, но за жалост най-рано утре, понеже оставих Мицку за предно стъкло :icon_crying: , одари ме камъче от камион.. Ако се сещаш какво друго да проверя, че съм малко шах и почти мат.
  4. Благодаря ти колега, ще го имам в предвид (това за частите от там). Но не виждам никъде да пише, че този филтър е за Мицко (и много ми прилича на маслен :rolleyes: )? Знаеш ли къде да го търся?
  5. Още като взех колата тръгнах да сменям всичко(да я обслужа), и като стигнах до горивния филтър с изумление установих, че колата нямала такъв.. Което ме наведе на мисълта, че единственият филтър е цедката на помпата в резервоара, а тя май като отделна част не се предлага? ППХ - принодителен празен ход. Да вметна, че днеска засичах разход извън градско, повишен е и той 8.5/100 при скорост не по-висока от 120км/ч.
  6. Зеравей те колеги, от 1 месец съм с Мицку и като цяло съм доволен. От една седмица на сам ми прави този номер, при отпускане педала на газта до като съм на скорост колата придърпва най-отчетливо е при 2 и 3 скорост. Не го прави всеки път но напоследък е с тенденция зачестяване. Свещите са нови, до последно карах с добавка на Бардал за почистване на бенз. С-ми, профилактично. Колата се кара само на бензин. Дайте идеи явно имам проблем с ППХ, но при тази кола нямам идея кое как, преди да чистя дросела и МПХ, мисля да сваля електронната газ и да и почистя потенциометърчето, понеже при подаване и задържне на примерно 1100 оборота за да потегля, оборотите падат сами а кракът ми не е мръднал което ме кара да подам още газ за да не потеглям с претрисане..
  7. Имах същия проблем, но на Колт. След смяна на моторчето нещата заспаха. Явно старото наистина беше отслабнало. Все пак виж и оплатненията на вратата (там където се движи прозореца) за скъсване, усукване и най-вече песачинки, кал и мизерия.
  8. Alex®

    Проблем със стъклата

    Здравей, колега. Не казваш какво точно му се е повредило, но не рядко се зацапват контакторчетата на бутоните и спира да работи. За целта се отваря опрвалението и се почистват (аз ползвам спирт за горене).
×
×
  • Създаване...