Премини към съдържание

Pe6o pajero 3

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Pe6o pajero 3 е написал

  1. https://mobile.bg/21618234164899007 Посочената цена е с чисто нови летни гуми по избор на новият собственик! Сега е със зимни 17 цола нови мишлен! Отделни лети джанти 18 цола оригинални!Все още не е влизала в сервиз освен за масла и филтри и предни накладки!
  2. Добре стои на ситроена няма спор!Но предпочитам голям цолаж а и е по стабилна колата!Сега зимата съм на 17 цола и усещам разликата особено в завоите от 18ките с континентал!
  3. Колега как ще сложим 16цола!Това даже на мен ще ми е смешно като си го гледам отстрани а и никаква стабилност няма да има!Аз питам за 18цола само и то само широчината да уточним и сме готови!Хубаво и евтино няма,че то на леката кола са ми 16 и на сува ли да слагам такива!Мишлен ще си взема реших гледам че са с показатели А за сухо и А за икономичност ,и на шум са 68 дицибела направо къртят!
  4. А като марки и модели какво слагате,мишлен или континентал да избера!
  5. Колеги от реномираните марки гуми кои бихте взели! Досега бях с континентал но са доста шумни! Мишлен или Дънлоп да взема за мицу!И кои 18 цола ще влязат без да опират 225/60/18 или 235/60/18 ако въобще става втория размер а нашите машини!Нека дискутираме и обсъдим кой с какви кара и доволен ли е!
  6. Колата е купувана от магазина в София! Всичко по нея е оригинално все още нищо не е сменявано освен масло и филтри!Най високото изпълнение за модела и година!Два комплекта джанти с гуми,стелки и много други!Няма забележки нито вън нито вътре!През повечето време съм се возил сам в нея,задните седалки абсолютно не са използвани! При интерес тел.0886402626! Цена 23900лв!
  7. Проучих въпроса ще се слага нано керамика и на стъклата,отблъсква водата и много други ползи има от тези наночастици, много хубави неща са измислили хората последно време!А на пролет ще мина и боята нищо че засега нямам деруги и драскотини!
  8. И аз мисля че няма да са сложили атермични стъкла на нашите коли!Ще видя за фолио което слагат!И я кажете как се справяте зимата със замръзването,то и подгрев на предния прозорец нямаме така че и това го мисля!Четох за вакса или нещо подобно покритиес което се обработват стъклата и след това незамръват!Някой слагал ли е такова!Предполагам е от тези новите нано които се водят!
  9. Значи ще сложа на страничните и на някоя сбирка ще се надявам някой да ги знае тези стъкла за да ми каже за предното!
  10. Нещо на самото стъкло ли е обозначено, уж моята е с всички за годината екстри, как да разбера дет се вика поне на предния да не слагам ако може!За страничните е ясно все пак не е Мерцедес само там видях че всички стъкла са атермични така че ще слагам на двата предни!
  11. Колеги я кажете имат ли нашите машини атермични стъкла! Ако не как се справяте с напиването лятото,четох че има вече фолио за предното и двете предни стъкла което било безцветно но спирало слънчевите лъчи!
  12. И при мен зимните са мишлен но са 225\60\17!Бих карал с този размер и лятото но имам и 18 цола с които излиза от магазина и мисля да взема два нови континентала но ще погледна и мишлена,виждам че показателите на мишлена са по добри от конти макар че досега за летни не съм го ползвал!Ще пробвам с тия карти и ъпдейти ако ли не гледам че има колеги си пускат уейза от телефона на дисплея на навигацията ни така че може и да стане някак!
  13. Тогава ще си гледам или 235\55\18 или заводския 225\55\18! Но ще заложа на континентал,тя още си е с гумите с които излиза а те са точно континентал и мисля че ще залепне с новия конти 6 за пътя!Наскоро ми светна за регенерация на дпф и си я понастъпих така че ще заложа на хубави гуми!А как стои въпроса с ъпдейт на картите за навигацията, имаме ли човек в клуба който ги прави!
  14. А откъм стабилност разлика между 16 и 18 цола предполагам ще е голяма!Май както вървят нещата пак ще взема континентал на 55 височина 18 цола и да ми е мирна главата!
  15. Ще проверя дали ще влязат по високи 18 за да може да подобря возията!Надявам се поне на 60 височина да вози по добре дори и с голям цолаж!
  16. Привет отново! Зимата съм на 17 цола а лятото с 18! Гледам че летните са на 55 височина,някой слагал ли е по висока гума и дали ще опита някъде!Примерно 225\60\18!Направи ми впечатление когато смених летните че колата започна да вози много по меко затова се зачудих за по високи 18!
  17. Честито колега и много да те радва колицата!
  18. Благодаря ви за пожеланията! Ами на тези км е понеже ходих до силвърстар и проверих всичко а и собственика нямаше нищо против и съдейства за всичко!Засега съм очарован от колата,разход в София около 10 но най -важното е че е на малко км според мен! Скоростната включва нормално но прочетох че ди джея препоръчва смяна на маслото по рано от зададеното време така че ще се радвам ако се включи по темата и ако трябва да се сменя преди 60 хил.км да посетя сервиза му!Успех на всички желая!
  19. Привет на всички!Ами да се похваля с нивото возило 2.2-156 -автомат!От 2 седмици го имам но все не оставаше време да се похваля!Колата е закупена нова от Балканстар и е само на 42 хил.км! Надявам се скоро да нямам въпроси за повреди а и от сервиза ми казаха че до 120 да не очаквам нещо сериозно по колата! Общо взето е това засега!Ако правите сбирки ще ги посетя със сигурност!Хубава вечер на всички!Ще пробвам да кача и снимка!
  20. Благодаря на всички за съветите,взех бриджстон 245/70/16 dm2 модела мисля че е,надявам се да съм доволен ще пиша след първия сняг,лека вечер на всички и благодря!
  21. Казвате да се ориентирам към нокиан така ли да разбирам коментара,благодаря!Другата седмица ще купувам така че имам още малко време за избор на марка!За размера съм почти убеден да взема 235/70/16!
  22. Е нелепо чак не ми се струва но поне ще е по проходим и ще намали разхода предполагам,спирам се на кумхо 235/70/16!
  23. Ако тези калкулатори за гуми са верни мога да сложа 235/80/16-идеята ми е да върви по леко и проходимо в снега и да намали разхода евентуално,очаквам мненията ви колеги!
  24. Ами той сега е с 255/70/16,на същите джанти дават че може 235/80/16-значи ще станат и тия,а някой слизал ли е на 15 цола с паджеро 3 и дали е удачно,пак казвам че карам по шосе основно!
×
×
  • Създаване...